Wifi na kratkou vzdalenost nejede?
Moderátor: Don
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Wifi na kratkou vzdalenost nejede?
Mam dva notebooky s totoznou wifi kartou a snazim-li se je spojit do site ani neskytnou.Pritom kdyz jsem v oblasti kde je nejaky wifi vysilac,nabizi mi pripojeni i rychlost a kvalitu spojeni.Cim to,musim je nejak manualne "naladit" na stejny kanal?Dik
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já řešil problém Centrino v NB Acer a Cisco wifi v druhým NB a přišel jsem na tohle:
1. u obou nastavím AdHoc mód spojení (například už jen volba Infrastruture znemožní spojit mašiny peer-to-peer)
2. u obou nastavím síť se stejným jménem
3. u obou nastavím stejný heslo (5 nebo 11 znaků tuším) a vypnu jiné způsoby autentizace
no a co si na sebe rázem ani nepinglo šlape jak hodinky
a doporučuju ještě vzít si na ty mašinky Network Stumbler, aby sis byl jistej, že není fyzickej problém se signálem
nastavení IP porotokolu asi popisovat nemusím, to je klasika (stejnej subnet ...)
1. u obou nastavím AdHoc mód spojení (například už jen volba Infrastruture znemožní spojit mašiny peer-to-peer)
2. u obou nastavím síť se stejným jménem
3. u obou nastavím stejný heslo (5 nebo 11 znaků tuším) a vypnu jiné způsoby autentizace
no a co si na sebe rázem ani nepinglo šlape jak hodinky
a doporučuju ještě vzít si na ty mašinky Network Stumbler, aby sis byl jistej, že není fyzickej problém se signálem
nastavení IP porotokolu asi popisovat nemusím, to je klasika (stejnej subnet ...)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: