Starinky, adventurky-staré adventury

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

A co takto stare adventurky?

Monkey Island
3
14%
Monkey Island 2
6
27%
Indiana Jones 4
7
32%
Maniac Mansion
0
Žádná hlasování
Space Quest 1-4
1
5%
Larry
5
23%

Celkem hlasů: 22
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Starinky, adventurky-staré adventury

Příspěvek od Fe3C »

Co hovorite na tieto starsie pecky. Vyrastal niekto na tom tak ako ja?

//Sent - mirne upraven nazev threadu
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Carlos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Monkey Island2 mně hodně bavil.
P.S: Chybí mi tam Polda toho sem taky pořád hrál.
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min

Obnovuji a zachraňuji data s pomocí služby DataFlex.cz!
http://dataflex.cz
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

mě taky velmi chytla série Monkey Island 1-2, trojka už byla docela jiná a podle mě ztratila kouzlo

Mě chytil nejvíce Indiana Jones 4, ten byl pěkně dlouhý a já u něj vydržel hodně dlouho

No těch starších adventurek je hodně :wink:
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

jasne, je ich straaasne moc. Zrovna ma napadol aj taky Simon the Sorcerer 1a2. Neni niekde free na stiahnutie? by som si ho este raz celkom. Bolo tam kua dost zabavy a srandy.
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Fe3C píše:jasne, je ich straaasne moc. Zrovna ma napadol aj taky Simon the Sorcerer 1a2. Neni niekde free na stiahnutie? by som si ho este raz celkom. Bolo tam kua dost zabavy a srandy.
jo to bylo taky docela fajn, mám ho ještě někde na CD, vydal ho jako přílohu jeden herní časopis, už ani nevím jaký, je to komplet v češtině, ale musel bych to pohledat.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jones, Simon, Discworld, Laura Bow, Day of The Tentacle, spousty "questů" a 10ky dalsich jejichz jmena uz si dneska vubec nevybavim, jo to byly časy. :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

A kde máš Tajemství oslího ostrova nebo 7dní a 7 nocí :lol: :lol: :lol:

Z těch v hlasování se přikláním k Larrymu
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

jo jo, larry mal nieco do seba. Nevycha nahodou nejaky novy larry terazky dakedy? alebo uz vysiel?
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Butch píše:A kde máš Tajemství oslího ostrova....
jj, TOO rulez!!!

Nikdy na tu hru nezapomenu, jk sem ji na stary 386 valel porad dokola (to vite a v nejakejch 8-10 letech to byl pro me dost velkej zaber) :oops:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
PhaNtom_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PhaNtom_CZ »

Monkey Island , Simon the sorcerer , King Quest , 7 dní a 7 nocí to byly pecky jako hrom. Už je to hodně dávno ale stále na ně vzpomínám.
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Jednoznačně Larry...do dneška nezapomenu na začátek hry a památnou větu, kterou jsem jedním prstem ťukal půl hodiny do klávesnice : "TAKE THE RING"... :lol:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

A co takhle " I HAVE NO MOUTH AND I MUST SCREAM ", nemám ústa a musím křičet.

Kdysi to vyšlo jako příloha v Excaliburu s překladem od Andrewa.
4 fantastiský příběhy posledních lidí na zemi, který nelidským způsobem mučí počítač.
4 příběhy, ve kterých jde o to, jak se co nejrychleji zabít a uniknout tomu strašlivýmu peklu. (jeden ze způsobů mučení ....... člověka počítač zhmotnil do kostky kovu, kterou umístil do ohně, nešťastník tak nemohl zemřít)
A na závěr, když už si myslíte, že je to všechno, tak ........... a další peklo v 5tým příběhu.

Doporučuju vyzkoušet, na tu atmosféru nezapomenete, byť už je hra po grafický stránce out.
Bathory
marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcos »

Larry jednoznačně...mám celou kolekci...ted by měla vyjít i nějaká nová verze, nebo možná už vyšla..ale už to nebude mít to kouzlo..
jinak Simon the Sorcerer vydal Level jedničku i dvojku ale už je to dýl...

Vzpomínáte si někdo na českej Dreamland?? vim že to neni tak starý,ale ta hra mě fakt dostala a dostává dodnes..
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

No mě nejvíc bavila jedna řada adventur, které nejsou na seznamu hlasování. Legend of Kirandia, všechny tři díly (jestli si správně vybavuju název). Ještě mám někde doma originálky. Pamatujete si na to někdo???
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Gabriel Knight: Sins of Fathers je imho da best :thumbsup:
show must go on..
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

znáte někdo Kajko a Kokoš? kromě týhle mi tam chybí snad všechny co jsem hrál :oops: :lol:
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

To ja sem vyrostl i na starsich.Ale s toho co uvadis je asi IJ4 ten byl proste super.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“