Starinky, adventurky-staré adventury
Moderátor: Baneshee
- Fe3C
- Začátečník

-
Starinky, adventurky-staré adventury
Co hovorite na tieto starsie pecky. Vyrastal niekto na tom tak ako ja?
//Sent - mirne upraven nazev threadu
//Sent - mirne upraven nazev threadu
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- Carlos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Monkey Island2 mně hodně bavil.
P.S: Chybí mi tam Polda toho sem taky pořád hrál.
P.S: Chybí mi tam Polda toho sem taky pořád hrál.
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min
Obnovuji a zachraňuji data s pomocí služby DataFlex.cz!
http://dataflex.cz
Obnovuji a zachraňuji data s pomocí služby DataFlex.cz!
http://dataflex.cz
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Fe3C
- Začátečník

-
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jo to bylo taky docela fajn, mám ho ještě někde na CD, vydal ho jako přílohu jeden herní časopis, už ani nevím jaký, je to komplet v češtině, ale musel bych to pohledat.Fe3C píše:jasne, je ich straaasne moc. Zrovna ma napadol aj taky Simon the Sorcerer 1a2. Neni niekde free na stiahnutie? by som si ho este raz celkom. Bolo tam kua dost zabavy a srandy.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

A kde máš Tajemství oslího ostrova nebo 7dní a 7 nocí
Z těch v hlasování se přikláním k Larrymu
Z těch v hlasování se přikláním k Larrymu
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Fe3C
- Začátečník

-
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj, TOO rulez!!!Butch píše:A kde máš Tajemství oslího ostrova....
Nikdy na tu hru nezapomenu, jk sem ji na stary 386 valel porad dokola (to vite a v nejakejch 8-10 letech to byl pro me dost velkej zaber)
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- PhaNtom_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Monkey Island , Simon the sorcerer , King Quest , 7 dní a 7 nocí to byly pecky jako hrom. Už je to hodně dávno ale stále na ně vzpomínám.
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jednoznačně Larry...do dneška nezapomenu na začátek hry a památnou větu, kterou jsem jedním prstem ťukal půl hodiny do klávesnice : "TAKE THE RING"... 
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
A co takhle " I HAVE NO MOUTH AND I MUST SCREAM ", nemám ústa a musím křičet.
Kdysi to vyšlo jako příloha v Excaliburu s překladem od Andrewa.
4 fantastiský příběhy posledních lidí na zemi, který nelidským způsobem mučí počítač.
4 příběhy, ve kterých jde o to, jak se co nejrychleji zabít a uniknout tomu strašlivýmu peklu. (jeden ze způsobů mučení ....... člověka počítač zhmotnil do kostky kovu, kterou umístil do ohně, nešťastník tak nemohl zemřít)
A na závěr, když už si myslíte, že je to všechno, tak ........... a další peklo v 5tým příběhu.
Doporučuju vyzkoušet, na tu atmosféru nezapomenete, byť už je hra po grafický stránce out.
Kdysi to vyšlo jako příloha v Excaliburu s překladem od Andrewa.
4 fantastiský příběhy posledních lidí na zemi, který nelidským způsobem mučí počítač.
4 příběhy, ve kterých jde o to, jak se co nejrychleji zabít a uniknout tomu strašlivýmu peklu. (jeden ze způsobů mučení ....... člověka počítač zhmotnil do kostky kovu, kterou umístil do ohně, nešťastník tak nemohl zemřít)
A na závěr, když už si myslíte, že je to všechno, tak ........... a další peklo v 5tým příběhu.
Doporučuju vyzkoušet, na tu atmosféru nezapomenete, byť už je hra po grafický stránce out.
Bathory
- marcos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Larry jednoznačně...mám celou kolekci...ted by měla vyjít i nějaká nová verze, nebo možná už vyšla..ale už to nebude mít to kouzlo..
jinak Simon the Sorcerer vydal Level jedničku i dvojku ale už je to dýl...
Vzpomínáte si někdo na českej Dreamland?? vim že to neni tak starý,ale ta hra mě fakt dostala a dostává dodnes..
jinak Simon the Sorcerer vydal Level jedničku i dvojku ale už je to dýl...
Vzpomínáte si někdo na českej Dreamland?? vim že to neni tak starý,ale ta hra mě fakt dostala a dostává dodnes..
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

- NoTHX
- Středně pokročilý

-