FarCry patch 1.2 - PROBLEM SE ZVUKEM

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Herodes
Nováček
Nováček

FarCry patch 1.2 - PROBLEM SE ZVUKEM

Příspěvek od Herodes »

Po nainstalovani Patch 1.2 mi nejde zvuk.
Nevite co s tím.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: FarCry patch 1.2 - PROBLEM SE ZVUKEM

Příspěvek od Shit »

Herodes píše:Po nainstalovani Patch 1.2 mi nejde zvuk.
Nevite co s tím.
Crytek tu patch 1.2 stáhnul z5. (Dělala problémy :sad: ) http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=5317&start=160
Crus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Crus »

Nezkousel si Far Cry benchmark? Ja jo a po nem mi nesly taky zvuky. Zjistil jsem ze ten benchmark neco zapsal do system.cfg a Far Cry to neumel zmenit zpet. Soubor stacilo smazat a pak bylo vse OK.
Herodes
Nováček
Nováček

Příspěvek od Herodes »

Crus píše:Nezkousel si Far Cry benchmark? Ja jo a po nem mi nesly taky zvuky. Zjistil jsem ze ten benchmark neco zapsal do system.cfg a Far Cry to neumel zmenit zpet. Soubor stacilo smazat a pak bylo vse OK.
Bohuzel jsem ten benchmark zkousel. Tak diky :D
Mnemonic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mnemonic »

Hele nevíte jak je to teda s tim patchem? Mam ho sice sice doma, ale ještě sem ten novej patch nezkoušel, tak jestli to má cenu zkoušel. Instalovat to asi hnedtak nebudu, když sem to v singlu dopařil, ale až dozaíme na nějakou lanku, tak abysme to jak magoři neinstalovali a vono to neběhalo.
Chieftec MX01, C2D E6420@3500(7*500), 2x2GB Patriot 1066MHz, Gigabyte GA-965P-DS4, Hitachi 320GB 16MB SATAII, WD 1TB FBYS SATA II, ATI Sapphire Radeon HD 2900Pro, Audiotrak Prodigy HD2, DVD-RW NEC ND-3520A, DVD-R Plextor PX-116A, Seasonic S12 500W
Crus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Crus »

Mnemonic píše:Hele nevíte jak je to teda s tim patchem? Mam ho sice sice doma, ale ještě sem ten novej patch nezkoušel, tak jestli to má cenu zkoušel. Instalovat to asi hnedtak nebudu, když sem to v singlu dopařil, ale až dozaíme na nějakou lanku, tak abysme to jak magoři neinstalovali a vono to neběhalo.
Me to chodilo OK. Je ve Far Cry Benchmarku jsem mel asi o cca 3 fps min nez s patchem 1.1.
Mnemonic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mnemonic »

Hmm, to je divný, nevim jestli to vbylo zrovna u toho patche na FC 1.2, ale řek bych že jo a pokud se nepletu, tak tam psali, že by to mělo běhat svižnějc a tobě to dělalo míň fps. Tak to sem z toho jelen:-) No alespoň s tim máš první pozitivnější zkušenost. Jen sem myslel že na těch lankách by to mohlo pomoct slabším compům, ale pomalu tuhle myšlenku opouštim:-(
Chieftec MX01, C2D E6420@3500(7*500), 2x2GB Patriot 1066MHz, Gigabyte GA-965P-DS4, Hitachi 320GB 16MB SATAII, WD 1TB FBYS SATA II, ATI Sapphire Radeon HD 2900Pro, Audiotrak Prodigy HD2, DVD-RW NEC ND-3520A, DVD-R Plextor PX-116A, Seasonic S12 500W
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“