17" Samsung 757NF alebo 19" Hyundai F910 ?
Moderátor: maXXmilian
- Archandel
- Začátečník

17" Samsung 757NF alebo 19" Hyundai F910 ?
velikost nebo kvalita? tot otazka.
- Jája
- Středně pokročilý

Samsung je určitě lepší než Hyundai, ale do 17ky už bych nešel, pokud seš limitovanej cenou tak bych vzal radši větší velikost.
Na co to budeš nejvíc používat?
Na co to budeš nejvíc používat?
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Samsungy xxxNF jsou špičková řada monitoru... Myslim, ze je to lepsi volba nez Hyundai. Hyundaie maj sice celkem zajimavej design, ale jinak žádná sláva. Kdyz na nej obcas u znamyho koukam tak me uplne vytáčí to jak se obraz "odráží" v rozích !!! a co jsem videl tak to neni "vada" jednoho tipu... (potvrzeno od vice nespokojenych uzivatelu)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Archandel
- Začátečník

Na hraní, na psaní, na filmy proste normal
nj taky se zamýšlím jesli kvalitu nebo velikost. I kdyz hry vic jak 1024x768 nepobezim bo Ti4200
Ale na druhou stranu rad se divam na filmy a tak by se 19" palcu hodilo ( predtim sem mel 21" tak sem zvyklej na velikost ). Ale sem dosti limitovanej penezi takze nevim.
A co se tyce dizajnu ten se mi zrovna u Q vubec nelibi, a proto sem taky psal F 910.
Jeste pripada v uvahu AOC 9A+ jakozto jediny zastupce Diamondtronu v tehle cenove kategorii, ale nevim jesli je z obrazem na tom lepe nez ten Hyundai. Se mi asi jen zda ze ten Diamondtron by mohl mit lepsi kvalitu obrazu a tim padem by byl AOC nejlepsim zastupcem cena/velikost/kvalita.
Levny, velky a kvalitni ja vim sem zcela nenarocnej 
A co se tyce dizajnu ten se mi zrovna u Q vubec nelibi, a proto sem taky psal F 910.
Jeste pripada v uvahu AOC 9A+ jakozto jediny zastupce Diamondtronu v tehle cenove kategorii, ale nevim jesli je z obrazem na tom lepe nez ten Hyundai. Se mi asi jen zda ze ten Diamondtron by mohl mit lepsi kvalitu obrazu a tim padem by byl AOC nejlepsim zastupcem cena/velikost/kvalita.
- Madman
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: