LCD 17" do 10-12 Tisic???

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Mr. Killer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

LCD 17" do 10-12 Tisic???

Příspěvek od Mr. Killer »

Chtel bych poradit pri vyberu LCD panelu... Budu ho vyuzivat zejmena na multimedia (hodne hry a sledovani filmu), a take na CAD software. Idealni pod 16-12 ms... :twisted: hlavne tam nechci integrovane repro..
Jestli je neco v tehle cenove relaci tak sem supnete link na nejake recenze... :wink:
PS: Nebo mam radeji jeste s nakupem pockat??? :?:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Hlavne to vidim, ze 12-13 tisic to asi nezpraví, leda ze bys to myslel bez DPH, pak by se už dalo neco vybrat :-)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Asi ti moc neporadim,ale kdybych resil to co ty,tak uz pridam 1-2 tisice a koupim treba Samsunga(bud 172X nebo 710T).V takove investici se ta tisicovka ztrati.Vyjde te to na 15 vcetne dane a budes na to koukat kazdej den,tak se to vyplati..
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Thrakath
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Neco by tu bylo

Příspěvek od Thrakath »

Kolem 12 tisic s DPH se uz da poridit slusna 17nactka na 16ms (pokud je clovek setrivy :)

Levni vyrobci: LG, Philips, Acer, Prestigio, NEC

Co se tyce recenzi, tak bych asi pockal, az v PCworldu nebo c Chipu vyjde novy srovnavaci test nebo dal na doporuceni znamych. Kamarad si koupil LG a rikal, ze je spokojeny, v praci mame Nec 16ms a OK, s ostatnima znackama zkusenosti nemam.

Jeste odkaz na ty levne obchody:

http://www.czechcomputer.cz
http://www.alfacomp.cz[/url]
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Neco by tu bylo

Příspěvek od ICE »

Thrakath píše: Kamarad si koupil LG a rikal, ze je spokojeny
to je fat super informacni hodnota... kamos ma taky naky CRT hyudai a j spokojeny... ja a nem vydim tolik chyb, ze hruza
Thrakath
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

informacni hodnota

Příspěvek od Thrakath »

ja taky fat vYdim par chyb :D

Pokud se ti nelibi informacni hodnota meho prispevku, tak nabidni neco vlastniho :P

crt Hyundai... brrrr mame v praci, nic pro mlstne jazycky, ale pro uzivatelky dostacujici...
Jarda32
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jarda32 »

Jestli jsi ochoten počkat tak rok, dva, tak se to vyplatí. Fakt je ten, že třeba projekční TV, klesly oproti loňsku o cca 40 procent. U PC komponent je to ale horší. Já mám 15 CRT ADI a mám stejnej problém jako ty. Já uvažuju do LCD dát tak max. 15 000,-. Ve značkách se taky moc nevyznám. Jeden chválí to, druhej říká, že je to šmejd. Já bych uvažoval o Acer, ViewSonic, NEC, Samsung, ADI nebo iiyama.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

no já bych šel do nějakýho Benqa, už jsem jich pár prodal a žádné veledílo to není, ale zase žádný problém (vadný body jsem nenašel, odezva odpovídala parametrům, takže v pohodě) a v této cenové relaci určitě něco mají
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“