Volný akcelerátor

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Volný akcelerátor

Příspěvek od sovicka »

Volný nově nabízí program, který může prý až 7x zrychlit internet...
funguje dokonce i pro Operu, ICQ a email...
ale nějak jsem nepochytil jak to funguje... je někdo chytřejší?

link: http://sluzby.volny.cz/product/dial-up/ ... celerator/

tak zatim! :wink:
Francie ... sladká Francie
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

To je přece nesmysl.
Jsi přece limitovanej rychlostí přípojení a taky modemem.

//Edit
Sice se ti může nějakým ořezáním a kompresí zrychlit net(prohlížení stránek), ale třeba download bude pořád stejnej...takže v tom teda moc výhod nevidím.
Naposledy upravil(a) Butch dne pát 30. črc 2004, 12:42, celkem upraveno 2 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

no tak to by mě taky zajímalo, taky jsem se na to díval a moc rozumu jsem z toho nepobral :oops:

to jako stačí stáhnout ten akcelerator a je to? Nějak mi to nejde do hlavy, je tam přece limit přenosu.
To bude zase nějaký reklamní trik, aby někoho nalákali, proto tam asi píšou 7*rychlejší, ale viděl bych to tak max na 3* 8-)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

bigbalu píše:no tak to by mě taky zajímalo, taky jsem se na to díval a moc rozumu jsem z toho nepobral :oops:

to jako stačí stáhnout ten akcelerator a je to? Nějak mi to nejde do hlavy, je tam přece limit přenosu.
To bude zase nějaký reklamní trik, aby někoho nalákali, proto tam asi píšou 7*rychlejší, ale viděl bych to tak max na 3* 8-)
Tam nejde o zrychlení celého internetu, ale o zrychlení načítání stránek.
Prostě si to stáhneš a bude ti to filtrovat věci, které by ti jinak zpomalovaly načtení stránky a ještě dělat další vylomeniny.
Něco jako když v mozile vypneš pop up okna a třeba zobrazování obrázků(trochu nadneseně řečeno).
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

aha, takže je to něco na tento způsob, jako kdybych si v IE vypnul stahování animací, zvuků a podobně jo? No tak to tedy nepřišli s nic tak revolučním, jak tvrdí :roll: Prostě program, který to vypne za vás.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

programy tohoto typu jsou většinou naprostý kraviny, jak jinak lze dosáhnout zrychlení než tak že prostě něco vypusím nebo zkomprimuju (bezztrátově), bezztrátová komprese pochopitelně možná je, ale musel by ji podporovat hlavně provider na druhé straně (ten kdo mi připojení poskytuje), tam by však vždy kompresní poměr závisel na tom co se stahuje (u textu by to 7x být mohlo v klidu, ale jinak nehrozí)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Aplikace VOLNÝ internet akcelerátor zahrnuje:

Klientskou část, kterou si Účastník nainstaluje do svého počítače; až po nastavení aplikace VOLNÝ internet akcelerátor Účastníkem může aplikace VOLNÝ internet akcelerátor být využívána.
Kompresi POP3/SMTP, IMAP, slovníkovou kompresi, binární kompresi, komprese JPEG, GIF, optimalizace HTML, stanovení pravidel pro zobrazování reklamy a animace flash.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“