VGA SILENCER vs Vodník

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
nox_x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

VGA SILENCER vs Vodník

Příspěvek od nox_x »

Zajímalo by mně jestli je lepší Silincer nebo vodník a o kolik?
Můk komp:P4 2,4/800@3/1066 FSB, ASUS P4P800, 2x256 MB A-DATA DDR400, HIS Excalibur Radeon 9800,
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

podle mě je lepší vodník, ale o kolik to nevím, neměl jsem možnost odzkoušet.

Otázka je zda se vyplatí investice do vodního chlazení, mě VGA Silencer docela vystačuje :wink:
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Ja bych rek, ze to je asi tak: Kdo chladi vzduchem, ten si koupi silencera a kdo uz ma v pocitaci vodnika, ten ho hodi i na grafiku. Voda bude asi ucinejsi, ale uchladit by to melo v pohode oboje.
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Roxem
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxem »

Vyhoda vodníka je ze je tichej a uchladí prakticky cokoliv, taky kdyz uz si ho poridis tak na nej muzes pripojit vlastne celej komp (disk, CPU, GPU, Chipset, zdroj).
VGA Silencer je tichej a myslim ze uchladi bez problemu i pretaktovanou kartu, takze jestli chces chlazeni jenom na grafiku tak je asi ten Silencer lepsi, protoze neni tak drahej, ale to je na tobe, jestli mas dost prachu tak si kup spis vodnika :)
Intel CELERON 2@2,6 Ghz, vodník (čerpadlo NOVA (800 l/h), Chladící tělísko, hadičky a spona na procesor AQ Cool) Radiátor - Topení z AUDI :) | ASUS P4P800 | Radeon 9600 XT VIVO | 512 DDR 333 | 120 GB SATA Westen Digital + 60 GB Seagate Barracuda | NEC NR-9300 OEM | Teac DV-516E OEM - DVD-ROM |Sweex Xenon TC stříbrný | Sunbeam katoda - Blue 30cm | Windows XP Pro | Primecooler SuperSilent | ARCTIC COOLING Arctic Fan Pro 2L | Arctic Cooling Fan PRO TC
nox_x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nox_x »

Bylo by to na celej comp a asi mede in home. Ale nevím jestli to má smysl nebo ne. Má grafárna de totiž jenom na 412Mhz a procák s boxem jsem skoušel zatím na 3Ghz. Na kolik si myslíte že by šla grafárna a na kilik by šel CPU s tím vodníkem. Nevím jestli si radši nemám koupit nějakej pořádnj chlaďák na cpu nebo udělat toho vodníka.
Můk komp:P4 2,4/800@3/1066 FSB, ASUS P4P800, 2x256 MB A-DATA DDR400, HIS Excalibur Radeon 9800,
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

nox_x píše:Bylo by to na celej comp a asi mede in home. Ale nevím jestli to má smysl nebo ne. Má grafárna de totiž jenom na 412Mhz a procák s boxem jsem skoušel zatím na 3Ghz. Na kolik si myslíte že by šla grafárna a na kilik by šel CPU s tím vodníkem. Nevím jestli si radši nemám koupit nějakej pořádnj chlaďák na cpu nebo udělat toho vodníka.
U mě to oproti orig.chladiči šlo na 9800Pro o 15Mhz na core a 10Mhz na pamětech.Teplota ve skříni šla o 2°C dolů,protože to fouká vzduch pryč z case.Max spokojenost.U VGA silenceru kolik u vodníka to je otázka taky záleží na kartě.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
nox_x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nox_x »

Dzin píše:
nox_x píše:Bylo by to na celej comp a asi mede in home. Ale nevím jestli to má smysl nebo ne. Má grafárna de totiž jenom na 412Mhz a procák s boxem jsem skoušel zatím na 3Ghz. Na kolik si myslíte že by šla grafárna a na kilik by šel CPU s tím vodníkem. Nevím jestli si radši nemám koupit nějakej pořádnj chlaďák na cpu nebo udělat toho vodníka.
U mě to oproti orig.chladiči šlo na 9800Pro o 15Mhz na core a 10Mhz na pamětech.Teplota ve skříni šla o 2°C dolů,protože to fouká vzduch pryč z case.Max spokojenost.U VGA silenceru kolik u vodníka to je otázka taky záleží na kartě.
Jakej máš na tom chlazení výměník a o kolik víc ti šelo CPU?
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

mno pokud už je nějaká komponenta v PC chlazená vodou, nevidím důvod proč by nemohla být i GK.. a jestli je v PC samej větroň tak je možnost Silencer..
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

nox_x píše:
Dzin píše: U mě to oproti orig.chladiči šlo na 9800Pro o 15Mhz na core a 10Mhz na pamětech.Teplota ve skříni šla o 2°C dolů,protože to fouká vzduch pryč z case.Max spokojenost.U VGA silenceru kolik u vodníka to je otázka taky záleží na kartě.
Jakej máš na tom chlazení výměník a o kolik víc ti šelo CPU?
Čti lépe byla řeč o VGA silencer a ne o vodníkovy. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“