MSI GF FX5200 mi chrčí

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: taky to slyším

Příspěvek od Shit »

Jirass píše:Taky to slyším. Hlavně, když točím kolečkem myši a okno na monitoru přejíždí nahoru nebo dolu, tak ta grafika jakoby šustí:-)) Taky jsem zezačátku nechápal, ale už jsem si zvykl. Pořád jsem se divil, co to je za šustění z bedny, mam ji otevřenou, tak je to krásně slyšet. :-))))
Jj. To je přesně vono :roll: :roll:
Jirass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jj

Příspěvek od Jirass »

Tak už jsem na to přišel, jak to odstranit.
Vem si kleště, vztahej z grafiky všechny kondiky a hned to přestane. :-))

Ne vážně, s tim se nic udělat nedá. Už to ani nevnímám, aspoň je slyšet, že ta grafika taky něco dělá a nefláká se. Zdar šustění!!! :wink:
Intel + NVidia.
PeetRees
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeetRees »

Shit píše:
Jirass píše:Taky to slyším. Hlavně, když točím kolečkem myši a okno na monitoru přejíždí nahoru nebo dolu, tak ta grafika jakoby šustí:-)) Taky jsem zezačátku nechápal, ale už jsem si zvykl. Pořád jsem se divil, co to je za šustění z bedny, mam ji otevřenou, tak je to krásně slyšet. :-))))
Jj. To je přesně vono :roll: :roll:
tobě to dělá taky?
Deska:MSI i865PE Neo2 Platinum (na chipsetu CoolerMaster RT-UCL-L4U1 Blue Ice 2), CPU:Intel P4e 2.8GHz@4.01GHz 1.48V, RAM:2x512 Kingmax 476(čtení 6GB/s, zápis 4,1GB/s, 2-3-3-6-4, měděný Nexusy), GPU:ASUS GF6800ultra 425/1100@450/1200, Zdroj: Thermaltake Toughpower 600W, ZvukCreative SB Audigy2, HDD: Seagate 200GB SATA(60MB/s), 80GB PATA(45MB/s)-----CPU a GPU chlazeno samostatnýma vodníkama http://peetrees.wz.cz/voda.jpg
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

PeetRees píše:
Shit píše: Jj. To je přesně vono :roll: :roll:
tobě to dělá taky?
Jo, taky.
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

kazdej clovek kteryho znam a kterej ma FXo tak mu nevrci
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

sket píše:kazdej clovek kteryho znam a kterej ma FXo tak mu nevrci
To bude asi tím, že ji má víc lidí, než Ty znáš :-D :-D
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

Shit píše:
sket píše:kazdej clovek kteryho znam a kterej ma FXo tak mu nevrci
To bude asi tím, že ji má víc lidí, než Ty znáš :-D :-D
a nebo to bude tim ze mate nejaky blbi znacky grafaren 8)
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
PeetRees
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeetRees »

sket píše:
Shit píše: To bude asi tím, že ji má víc lidí, než Ty znáš :-D :-D
a nebo to bude tim ze mate nejaky blbi znacky grafaren 8)
nějákej chtrej, MSI je shit? :-)
Deska:MSI i865PE Neo2 Platinum (na chipsetu CoolerMaster RT-UCL-L4U1 Blue Ice 2), CPU:Intel P4e 2.8GHz@4.01GHz 1.48V, RAM:2x512 Kingmax 476(čtení 6GB/s, zápis 4,1GB/s, 2-3-3-6-4, měděný Nexusy), GPU:ASUS GF6800ultra 425/1100@450/1200, Zdroj: Thermaltake Toughpower 600W, ZvukCreative SB Audigy2, HDD: Seagate 200GB SATA(60MB/s), 80GB PATA(45MB/s)-----CPU a GPU chlazeno samostatnýma vodníkama http://peetrees.wz.cz/voda.jpg
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

MSI..... po poslednych skusenostiach.... Uz nikdy viac... grafiky v poslednom case horsie ako manli a naviac clovek kupuje macku vo vreci ( Ale v peknej krabici ).....!!! ( pisal som v tomto fore vyssie )

A to chrcanie..... neviem.... Ale fakt sa mi nezda ze by bola chyba zrovna FX 5200........., skor celkovo zla kombinacia MB + GK... ovladace, zle nastavenie BIOSu..... vsetko preca nejak musi ist vyriesit!!!!
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

random píše:MSI..... po poslednych skusenostiach.... Uz nikdy viac... grafiky v poslednom case horsie ako manli a naviac clovek kupuje macku vo vreci ( Ale v peknej krabici ).....!!! ( pisal som v tomto fore vyssie )

A to chrcanie..... neviem.... Ale fakt sa mi nezda ze by bola chyba zrovna FX 5200........., skor celkovo zla kombinacia MB + GK... ovladace, zle nastavenie BIOSu..... vsetko preca nejak musi ist vyriesit!!!!
Takže: Dělá to OBECNĚ na některejch sériích. Jak u výbornejch výrobců, tak i u slabších i v lowendu. Odkud ten výrobce "cívky" sežene. A co se týká MSI: MSI to popisuje v druhým trojčíslí - pokud to někdo neumí identifikovat, tak to není chyba MSI, ale JEHO!! :( Bohužel, ten výrobce "cívek" z toho identifikovat nejde :(
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

de takovej vrcici kram reklamovat??
kolik grafik to dela?? kazda 20cata??
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

sket píše:de takovej vrcici kram reklamovat??
kolik grafik to dela?? kazda 20cata??
Vyzkoušej to. Já si zvyknul a nevadí mě to. Vše jinak maká OK. To je asi stejný, jakoby jsi chtěl reklamovat "Billovi"produkty, že se někdy kousnou (vč.XP) :D

Dělá to (na netu píšou 20%) , já si myslím tak 10-15%, pokud máš "citlivý" uši. :) :-D
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Shit píše:
random píše:: MSI to popisuje v druhým trojčíslí - pokud to někdo neumí identifikovat, tak to není chyba MSI, ale JEHO!! :( Bohužel, ten výrobce "cívek" z toho identifikovat nejde :(

Nieje chyba MSI!!!!!! A koho..... preca nabudem jazdit do velkoskladu identifikovat kazdy kus grafiky!!!!!!!!!!!!!!!! To radcej prejdem na inu znacku a mam po probleme........
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

random píše:
Shit píše:
Nieje chyba MSI!!!!!! A koho..... preca nabudem jazdit do velkoskladu identifikovat kazdy kus grafiky!!!!!!!!!!!!!!!! To radcej prejdem na inu znacku a mam po probleme........
MSI to tam uvádí a zboží si přece kontroluješ při přejímce zboží Ty. Holt asi musíš koukat, co kupuješ. A pokud Ti někdo prodal grafiku s jiným trojčíslím než jsi chtěl, tak mu to omlať ve velkoobchodě o hlavu. Jelikož to tam je napsaný, tak je z toho MSI zobliga. :(
Jirass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirass »

Děláte z komára velblouda. Žádnej rachot to neni, jen malý šustění, jinak se to nazvat nedá. Výrobcem to nebude, když to vypustil do světa i Asus. Mě to fakt nevadí, tak nebuďte takový citlivky. :lol: Jinak ta grafárna jede super,nářez,božííííí !!! :lol:
Intel + NVidia.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Jirass píše:Děláte z komára velblouda. Žádnej rachot to neni, jen malý šustění, jinak se to nazvat nedá. Výrobcem to nebude, když to vypustil do světa i Asus. Mě to fakt nevadí, tak nebuďte takový citlivky. :lol: Jinak ta grafárna jede super,nářez,božííííí !!! :lol:
Naprostej souhlas :roll: :oops:
2 random: Myslíš, že si pomůžeš?? Asi moc ne...Víc fabrik musí prodat i to "horší" zboží.... :roll:
zeky
Nováček
Nováček

Příspěvek od zeky »

No koukam ze to je starej threat ale ja bych skusil ty civky zalepit "teplim lepidlem"
takova ta trafo lepicka s tuhym lepidlem...... :o
:borg: AMD XP 2800+ 2083 ,Asus A7V600 ,512MB DDR400,GeForce 5200FX 128bit 256MB,2x Seagate 120GB ultraATA ,SoundMax 5.1 on board, :blee:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

diskuse o taktování pamětí FX5200 rozdělena, pokračování tady http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=14943
ignorelist: kremrole a dezoláti
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

zeky píše:No koukam ze to je starej threat ale ja bych skusil ty civky zalepit "teplim lepidlem"
takova ta trafo lepicka s tuhym lepidlem...... :o
Ježiši :nervous: :old12: :old14: Nech tu pájku v klidu :old5:
zeky
Nováček
Nováček

Příspěvek od zeky »

:onfire: Hehe tak sem zjistil ze me to dela taky :D
No ale pres vsechny ty vetraky a zvuk to neni slyset 8-)
Musel bych vrazit makovici do caseu :old5: tak bych to neresil
edit: myslim ze kapka lepidla tomu neublizi :wink:
:borg: AMD XP 2800+ 2083 ,Asus A7V600 ,512MB DDR400,GeForce 5200FX 128bit 256MB,2x Seagate 120GB ultraATA ,SoundMax 5.1 on board, :blee:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“