Jj. To je přesně vonoJirass píše:Taky to slyším. Hlavně, když točím kolečkem myši a okno na monitoru přejíždí nahoru nebo dolu, tak ta grafika jakoby šustí:-)) Taky jsem zezačátku nechápal, ale už jsem si zvykl. Pořád jsem se divil, co to je za šustění z bedny, mam ji otevřenou, tak je to krásně slyšet.)))
MSI GF FX5200 mi chrčí
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Shit
- Odborník PCT

Re: taky to slyším
- Jirass
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jj
Tak už jsem na to přišel, jak to odstranit.
Vem si kleště, vztahej z grafiky všechny kondiky a hned to přestane.
)
Ne vážně, s tim se nic udělat nedá. Už to ani nevnímám, aspoň je slyšet, že ta grafika taky něco dělá a nefláká se. Zdar šustění!!!
Vem si kleště, vztahej z grafiky všechny kondiky a hned to přestane.
Ne vážně, s tim se nic udělat nedá. Už to ani nevnímám, aspoň je slyšet, že ta grafika taky něco dělá a nefláká se. Zdar šustění!!!
Intel + NVidia.
- PeetRees
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tobě to dělá taky?Shit píše:Jj. To je přesně vonoJirass píše:Taky to slyším. Hlavně, když točím kolečkem myši a okno na monitoru přejíždí nahoru nebo dolu, tak ta grafika jakoby šustí:-)) Taky jsem zezačátku nechápal, ale už jsem si zvykl. Pořád jsem se divil, co to je za šustění z bedny, mam ji otevřenou, tak je to krásně slyšet.)))
![]()
Deska:MSI i865PE Neo2 Platinum (na chipsetu CoolerMaster RT-UCL-L4U1 Blue Ice 2), CPU:Intel P4e 2.8GHz@4.01GHz 1.48V, RAM:2x512 Kingmax 476(čtení 6GB/s, zápis 4,1GB/s, 2-3-3-6-4, měděný Nexusy), GPU:ASUS GF6800ultra 425/1100@450/1200, Zdroj: Thermaltake Toughpower 600W, ZvukCreative SB Audigy2, HDD: Seagate 200GB SATA(60MB/s), 80GB PATA(45MB/s)-----CPU a GPU chlazeno samostatnýma vodníkama http://peetrees.wz.cz/voda.jpg
- Shit
- Odborník PCT

Jo, taky.PeetRees píše:tobě to dělá taky?Shit píše: Jj. To je přesně vono![]()
- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kazdej clovek kteryho znam a kterej ma FXo tak mu nevrci
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
- Shit
- Odborník PCT

- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a nebo to bude tim ze mate nejaky blbi znacky grafarenShit píše:To bude asi tím, že ji má víc lidí, než Ty znášsket píše:kazdej clovek kteryho znam a kterej ma FXo tak mu nevrci![]()
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
- PeetRees
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nějákej chtrej, MSI je shit?sket píše:a nebo to bude tim ze mate nejaky blbi znacky grafarenShit píše: To bude asi tím, že ji má víc lidí, než Ty znáš![]()
Deska:MSI i865PE Neo2 Platinum (na chipsetu CoolerMaster RT-UCL-L4U1 Blue Ice 2), CPU:Intel P4e 2.8GHz@4.01GHz 1.48V, RAM:2x512 Kingmax 476(čtení 6GB/s, zápis 4,1GB/s, 2-3-3-6-4, měděný Nexusy), GPU:ASUS GF6800ultra 425/1100@450/1200, Zdroj: Thermaltake Toughpower 600W, ZvukCreative SB Audigy2, HDD: Seagate 200GB SATA(60MB/s), 80GB PATA(45MB/s)-----CPU a GPU chlazeno samostatnýma vodníkama http://peetrees.wz.cz/voda.jpg
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
MSI..... po poslednych skusenostiach.... Uz nikdy viac... grafiky v poslednom case horsie ako manli a naviac clovek kupuje macku vo vreci ( Ale v peknej krabici ).....!!! ( pisal som v tomto fore vyssie )
A to chrcanie..... neviem.... Ale fakt sa mi nezda ze by bola chyba zrovna FX 5200........., skor celkovo zla kombinacia MB + GK... ovladace, zle nastavenie BIOSu..... vsetko preca nejak musi ist vyriesit!!!!
A to chrcanie..... neviem.... Ale fakt sa mi nezda ze by bola chyba zrovna FX 5200........., skor celkovo zla kombinacia MB + GK... ovladace, zle nastavenie BIOSu..... vsetko preca nejak musi ist vyriesit!!!!
- Shit
- Odborník PCT

Takže: Dělá to OBECNĚ na některejch sériích. Jak u výbornejch výrobců, tak i u slabších i v lowendu. Odkud ten výrobce "cívky" sežene. A co se týká MSI: MSI to popisuje v druhým trojčíslí - pokud to někdo neumí identifikovat, tak to není chyba MSI, ale JEHO!!random píše:MSI..... po poslednych skusenostiach.... Uz nikdy viac... grafiky v poslednom case horsie ako manli a naviac clovek kupuje macku vo vreci ( Ale v peknej krabici ).....!!! ( pisal som v tomto fore vyssie )
- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
de takovej vrcici kram reklamovat??
kolik grafik to dela?? kazda 20cata??
- Shit
- Odborník PCT

Vyzkoušej to. Já si zvyknul a nevadí mě to. Vše jinak maká OK. To je asi stejný, jakoby jsi chtěl reklamovat "Billovi"produkty, že se někdy kousnou (vč.XP)sket píše:de takovej vrcici kram reklamovat??
Dělá to (na netu píšou 20%) , já si myslím tak 10-15%, pokud máš "citlivý" uši.
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Shit píše:random píše:: MSI to popisuje v druhým trojčíslí - pokud to někdo neumí identifikovat, tak to není chyba MSI, ale JEHO!!Bohužel, ten výrobce "cívek" z toho identifikovat nejde
Nieje chyba MSI!!!!!! A koho..... preca nabudem jazdit do velkoskladu identifikovat kazdy kus grafiky!!!!!!!!!!!!!!!! To radcej prejdem na inu znacku a mam po probleme........
- Shit
- Odborník PCT

MSI to tam uvádí a zboží si přece kontroluješ při přejímce zboží Ty. Holt asi musíš koukat, co kupuješ. A pokud Ti někdo prodal grafiku s jiným trojčíslím než jsi chtěl, tak mu to omlať ve velkoobchodě o hlavu. Jelikož to tam je napsaný, tak je z toho MSI zobliga.random píše:Shit píše:
Nieje chyba MSI!!!!!! A koho..... preca nabudem jazdit do velkoskladu identifikovat kazdy kus grafiky!!!!!!!!!!!!!!!! To radcej prejdem na inu znacku a mam po probleme........
- Jirass
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Naprostej souhlasJirass píše:Děláte z komára velblouda. Žádnej rachot to neni, jen malý šustění, jinak se to nazvat nedá. Výrobcem to nebude, když to vypustil do světa i Asus. Mě to fakt nevadí, tak nebuďte takový citlivky.Jinak ta grafárna jede super,nářez,božííííí !!!
2 random: Myslíš, že si pomůžeš?? Asi moc ne...Víc fabrik musí prodat i to "horší" zboží....
- zeky
- Nováček

- zombux
- Odborník PCT

diskuse o taktování pamětí FX5200 rozdělena, pokračování tady http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=14943
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Shit
- Odborník PCT

- zeky
- Nováček

No ale pres vsechny ty vetraky a zvuk to neni slyset
Musel bych vrazit makovici do caseu
edit: myslim ze kapka lepidla tomu neublizi