Vypadávání sítě(kabel odpojen...) - řešením byl nový bios

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
mike.falke
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Vypadávání sítě(kabel odpojen...) - řešením byl nový bios

Příspěvek od mike.falke »

:sad: Mám docela velký problém, když jsem na internetu nebo jsem prostě jenom připojenej k síti tak mi to po nějaké době napíše sítový kabel odpojen... Nevím co stím, kabel je dobře zapojenej to vím na a vadnej být nemůže protože na jiným funguje zkoušel jsem i jiný kabel ale po nějaké době se také odpojil. Prostě sám odsebe... Prosím poraďte co stím...
Naposledy upravil(a) mike.falke dne ned 25. črc 2004, 12:02, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD - BARTON 3000+, ABIT NF7, AUDIGY 2, DDR 512 MB, 2 x HHD 120 GB SEAGATE, CASE Q 3, CREATIVE INSPIRE 5500, LOGITECH CORDLESS MOUSE AND KEYBOARD.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

a ked to vypise, tak svetielko na sietovke stale svieti?

A robi to pri specifickej cinnosti?
promecon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od promecon »

1.Zmen si predmet, lebo skoncis na smetisti.
2.pozri si v Ovladac Panely polozku sprava napajania, tam je nekde ze odpojit pri urcitej dobe necinnosti.
3.skus to, nekde som to videl, mozno v spravcovy zariadeni, mozno v sitovych protokoloch, neviem presne ale nekde to je
mike.falke
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mike.falke »

Tak to jsem zase já, tak jsem vyřešil ten problém z výpadkem kabelu, všem co mi nějak poradili děkuji a těm co ne děkuji taky protože mě donutily přemýšlet... Jinak pokud by snad měl někdy někdo v budoucnu stejný problém tak věřte nevěřte byl to problém BIOSU, stačilo updateBiosu a gigabitová síťovka se rozfrčela...
CPU: AMD - BARTON 3000+, ABIT NF7, AUDIGY 2, DDR 512 MB, 2 x HHD 120 GB SEAGATE, CASE Q 3, CREATIVE INSPIRE 5500, LOGITECH CORDLESS MOUSE AND KEYBOARD.
PAN_Kravata
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PAN_Kravata »

zdravim ja mam mozna ten samy problem me se zase odpojuje wi-fi, neustale odpojuje yapojuje chvili bezi a potom zase blbne myslite ze by to mohlo byt taky BIOSem??Jedna se totiz i o to ze pokud kartu zakazu a potom polim tak se mi vzhodi modra obrazovka a na ni je napsano vzpis fyzicke pameti ram
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

Ani jeden ani druhy pripad podle meho nebyl zpusoben starym BIOSem. V prvnim pripade zrejme stacilo nastavit v BIOSu defaultni hodnoty a v druhem pripade bude na vině sluzba Wireless Zero Configuration.
Toshiba Tecra A6
PAN_Kravata
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PAN_Kravata »

problem je v tom ze ja uz jsem tu sluzbu vypnul ale porad to jeste blbne
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“