DOOM3 - pred vydáním

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

kolik ma mit doom 3 cd?
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

No já někde četl že 3 cd + 1 cd editor...ale to nevím jistě.. :oops:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
camra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od camra »

DOOM má 3 CD, editor je součástí, takže celkově 3 CD!
P4 Prescott 3GHz FSB 800 MHz, MB Intel D865GBF, 512 MB RAM (ddr 400 MHz), GeForce FX5200 64 MB
Kraki
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kraki »

teda ten doom3 nic moc. vypada to divne, vsechno se leskne jako by to bylo z alobalu nebo pokryte folii. vsechno je to potme, takze ani moc nejde poznat, ze prisery jsou kosrbaty. proste cekal jsem vic, nenadchla me, hral jsem necelou hodku a pak jsem to vypnul.... :huh:
CPU: Athlon XP Barton 2500+ BOX@2000MHz|MB: MSI KT6 Delta-FISR|RAM: 2x512MB DDR400|VGA: MSI NX6600-VTD128 Diamond@GT|HDD: Seagate 60+8.5GB, Maxtor 30GB|DVD: Toshiba SD-R5372|Monitor: ADI E75|Dalsi: Audigy2PEX + Genius 5.1HT, Logite MX1000, APC CyberFort 500
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Promazano OT
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Kvuli tomuhle threadu se asi začnou rozdavat karty, Jirka tu promaže OT a vy se začnete vyptavat o co šlo - takze uvazujte, než neco napíšete.
Oficialni vydani dooma III se blíží, neni důvod tu resit nejaky kraviny.

Promazán OT.
Naposledy upravil(a) Sentenced dne ned 1. srp 2004, 20:24, celkem upraveno 1 x.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

:lol: takže než se v USA proda první kopie je zakázáno psát jekékoliv poznatky ze hry. a stfu :-P
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Než se začne prodávat finalni verze, tak tu tezko nekdo bude resit jak je to hratelny atd, protože warez se tu neresí.
Doted se tu debatovalo jen o tom jakej "asi" ten doom bude, až bude opravdu venku a lidi s nim budou mit zkusenosti, udela se novej thread.

2Kofis - ten OT si nech od cesty.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

KOFis píše::lol: takže než se v USA proda první kopie je zakázáno psát jekékoliv poznatky ze hry. a stfu :-P
Jestli je prispevek s textem lol nebo ze je dooma plne DC a irc (coz stejne kazdy vi) poznatek ze hry, tak v teto veci mame asi rozdilne nazory :)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

Tak vymazte ten Krakiho prizpevek. To je prece warez ne?
Tohle pak taky smazte :)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Me zaujala ta zprava na tiscali: ze se ATi jalo promptne predelavat ovladac pro OpenGL :wink:

jinak zajimava je taky ta kauza okolo kontraktu ID a Creativu ..opravdu zajimavy poctenicko najdete na http://www.beyond3d.com/forum/viewtopic ... 59&forum=9

ve strucnosti pro anglicky nemluvici : Creative prisel ke konci vyvoje Dooma 3 s tvrzenim, ze technika stinovani, kterou pouzili ID v Doomu 3, podleha jejich patentu z roku 1999 ! . ID tak byly nuceni uzavrit s Creativem smlouvu, ve ktere se ID Soft zavazal spolupracovat s Creativem na implementaci EAX Advanced HD pro Dooma 3 a dalsi hry na Doom 3 enginu..jinak by se asi vyvoj a predevsim vypusteni hry o dost posunul, nebo pro ID (a zrejme i Activision) prodrazil (museli by Creativu zaplatit licenci cashem) ..samozrejme je to trochu jeste zamotanejsi, na verejnost prosakuji jen kousky ruzne zkreslenych informaci, ale kauza jeste nekonci a jiste se to jeste nejak vyvine..

//doporucuju si hlavne precist i to vyjadreni Creativu - http://www.theinquirer.net/?article=17525 a treba i vyjadreni Dereka Smarta na dalsi strane odkazovaneho fora..
show must go on..
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

myslim ze to tu este nebolo, testy doom3 na roznych zostavach, http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

JJ píše:myslim ze to tu este nebolo, testy doom3 na roznych zostavach, http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0
bylo :roll: - predchozi strana (Roxyman) . Ale takhle si toho lidi aspon vic vsimnou a doctou se zajimavych cisel, napr. proc priste nekoupit ATi 8)
show must go on..
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

shadow píše:
JJ píše:myslim ze to tu este nebolo, testy doom3 na roznych zostavach, http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0
bylo :roll: - predchozi strana (Roxyman) . Ale takhle si toho lidi aspon vic vsimnou a doctou se zajimavych cisel, napr. proc priste nekoupit ATi 8)
Zase další exot, co chce vyvolat flame. Jedna věc se ATI musí přiznat, nemá vyladěné ovladače na OpenGL. Myslím si, že v zájmu udržení svých zákazníku (i když mít o 5fps víc než konkurence mě příjde divné) předělá ovladače. Myslím si, že s hrou HL2 vrátí úder a zase nVidia bude řešit ovladače. A zase dokola. Bude to věčný boj. Ale nemá význam teď spekulovat, co bude lepší a co ne, ukáže čas a nově vydané ovladače (doufám, že NV nebude zase podvádět 8) ).
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

no more flame and OT :-P

pro ty, kteří ještě nemají dost screenshotů jsme pár udělali: http://kofis.webzdarma.cz/doom3.htm
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

KOFis píše:no more flame and OT :-P

pro ty, kteří ještě nemají dost screenshotů jsme pár udělali: http://kofis.webzdarma.cz/doom3.htm

By me zajimalo, kde jsi k nim prisel.... :wink:
show must go on..
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Já nevím, ale mělo by se to zamknout a udělat novej thread..kdekdo už to má a nemůže se podělit...(já to bohužel nevlastním, musím si počkat).
Samozřejmě by se v novým threadu neřešilo kdo jak k tomu přišel a podobný warezsrač*y...

Sente zvaž to...dík...

P.S: Tenhle thread už víc nabídnout nemůže :down:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Oficialne se tahle hra jeste neprodava, proto tu tezko budem resit jak se super hraje :-) Vydržte jeste pár hodin.

Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Sentenced píše:Oficialne se tahle hra jeste neprodava, proto tu tezko budem resit jak se super hraje :-) Vydržte jeste pár hodin.
ok to souhlasím...pár hodin jo, to se dá... i když tu hru stejně nemám.. :sad:

//EDIT:

Zdroj : http://doom3.gamecentrum.net/

Dnes se na Telefragged objevila první webová recenze. DOOM 3 v ní získal, stejně jako u PCGameru, 94%. Recenzent hodnotil i každou kategorii zvlášť:

Techonologie: 93%
Prostředí hry: 92%
Grafika: 95%
Hratelnost: 94%
Zvuky a hudba: 94%

Celou recenzi si můžete přečíst na http://www.telefragged.com/reviews/doom3/

Docela mě potěšilo že to testovali na sestavě podobné co mám já, doslova (Athlon XP 3200+, 1GB DDR memory, and a Radeon 9800 non-Pro 128MB - the game runs acceptably at high detail, 2x antialiasing, and 1024x768 resolution.) a to já mám ještě taktlej R9800pro, když mi to pojede na tohle nastavení bez škubů a alespoň 30fps, tak to bude hooodně gooood :-D
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ano

Příspěvek od mr_sheen »

jenom souhlasim s hodnocenim...
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“