nakup vodníka

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
alesstrycek
Začátečník
Začátečník

nakup vodníka

Příspěvek od alesstrycek »

zdravím všechny.chtěl bych se zeptat jakyho byste mi tak doporučili vodníka.řekněme tak do 5000tis.co mám vubec navýběr díky.
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

chceš tím říct že si chceš koupit sériovej kit vodníka..?
alesstrycek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alesstrycek »

lmarky píše:chceš tím říct že si chceš koupit sériovej kit vodníka..?
no pokud by to nebylo moc težky a prostorově naročný tak klidně i to ale asi radši bych nějakej set(ale není podmínka jen se mi jev jako lepši.ne v chlazeni ale poměru cena/vykon/hluk)
aless
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aless »

Kdybych ted kupoval vodní chlazení tak bych asi nakoupil komplet s www.galaxi.cz čerpadlo by stačilo i levnější než eheim třeba Maxi-jet 700 s cenou kolem 500kč . a výměník od Ertyho www.sweb.cz/erty . Já mám celou sadu od aquacoolu s eheimem a u čerpadla byl problém s hlučností musel sem ho posílat známímu na úpravu aby "stichlo" buchví co s ním lidi od aquacoolu dělaj :oops:
AMD Opteron 144@2.86GHz , DFI nf4 ULTRA-D@SLI , 1GB kit OCZ PC3200 EL platinum rev2. , Leadtek 6600 256MB, 2x 250GB SAMSUNG SATA2 NCQ RAID 0 , LC Power 550W black, Chieftec DA-01-SLD , LiteON SOHW 1693S.
Lilith
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lilith »

Mam koupeny dily od ww.aquacool.cz Slape to uplne v pohode, celkova cena byla cca 5000. Cerpadlo mam na molitanu a je nehlucny (koupil jsem HYDOR SELZ L20 ci tak nejak). Chladí to na 38 idle 44 burn Bartona 2500+@3200+(1.65V) a to mam na tom pripojenu i gafiku, ChSet a 2x HDD
CPU: AMD 2500+@3200+(1.65V@35-44°C)___MB: MSI KT6Delta FISR___RAM: 1024MB 400MHz DDR Kingmax___HDD: WB PATA 80GB, 2x WB SATA 160GB RAID0___OS: Windows 2003 Server Enterprise Edition R2___COOLER: Complete Close Water (CPU,ChSet,GPU, HDD)___Gallery: http://www.aji.estranky.cz/
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

já mam jakš-takš naplánovanýho vodníka..

cpu blok Cascade nebo Ertyho (podle peněz)
gpu & nb blok Erty
radiátor z žigula
home-made nebo Ertyho expanzka
Eheim 1046/1048 z Německa (podle peněz a cpu bloku)
+ silikonový 14/10 hadičky a nějaký UV pitchoviny..
Odpovědět

Zpět na „Voda“