Doom 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Slezman(CZE) píše:
shadow píše:Ohledne te tmy...dalsi duvod pro CRTckare, proc prejit na LCD...
:?
Na LCD mas mnohem vyssi kontrasty a jasy nez na CRT, proste daleko vic sviti, takze s pripadnou tmou ve hrach neni vubec problem, hlavne za denniho svetla, natoz pak kdyz ti nahodou do monu nejake to svetlo sviti (nic se neleskne), ale to patri spise do monu, a ne sem, je to OT, tak se kdyztak omlouvam. Jen jsem komentoval tu tmu. Driv na CRT jsem s tim mel taky obcas problem (Thief treba), dnes uz me to je jedno (lidi si stezovali treba na Splinter Cell: Pandora Tomorrow , jak je to tmavy, na LCD s lepsimi parametry to ale bylo uplne v poho..
show must go on..
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

...prvni problem :/

Příspěvek od tUrbine »

hru sem nainstaloval,spustil,nastavil(640*480 at low detail - jeste nemam dost kreditu na r9600pro) ...s chuti se od lodi rozbehnu plnit ukoly ...dobehnu si pro prvni k veliteli,ten me posle hledat nakyho ztracenyho cloveka a posle se mnou robota ...tak se chystam jit za robotem,ale ten jakmile ma projit dverma,tak se hra kousne a s ni i cely PC ...nepomahaj zadny klavesovy zkratky,zbejva jedine reset :X ...rikam si,ze je to nahoda,tak to rozjedu znova a radsi predtim save ...jenze se stane to samy ...a kdyz chci loadnout save,tak pred koncem loadingu hra spadne do woken ...stahnul sem omegy 4.5 - nepomohlo ...reinstaloval - nepomohlo ...ted si hodinu hraju s nastavenim configu - nic ...ted dokonce hra spadne hned po vystoupeni z lodi

nepredpokladam,ze mi nekdo poradi ...jen to sem pisu z toho duvodu,kdyby se nahodou nekomu stalo neco podobnyho a dokazal to nejak vyresit,tak aby dal vedet ...diky ...du zkouset dal
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

shadow píše:Ohledne te tmy...dalsi duvod pro CRTckare, proc prejit na LCD...
Na práci LCD, na hry (zatím) dobrej CRT :roll:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: ...prvni problem :/

Příspěvek od XPM »

tUrbine píše:hru sem nainstaloval,spustil,nastavil(640*480 at low detail - jeste nemam dost kreditu na r9600pro) ...s chuti se od lodi rozbehnu plnit ukoly ...dobehnu si pro prvni k veliteli,ten me posle hledat nakyho ztracenyho cloveka a posle se mnou robota ...tak se chystam jit za robotem,ale ten jakmile ma projit dverma,tak se hra kousne a s ni i cely PC ...nepomahaj zadny klavesovy zkratky,zbejva jedine reset :X ...rikam si,ze je to nahoda,tak to rozjedu znova a radsi predtim save ...jenze se stane to samy ...a kdyz chci loadnout save,tak pred koncem loadingu hra spadne do woken ...stahnul sem omegy 4.5 - nepomohlo ...reinstaloval - nepomohlo ...ted si hodinu hraju s nastavenim configu - nic ...ted dokonce hra spadne hned po vystoupeni z lodi

nepredpokladam,ze mi nekdo poradi ...jen to sem pisu z toho duvodu,kdyby se nahodou nekomu stalo neco podobnyho a dokazal to nejak vyresit,tak aby dal vedet ...diky ...du zkouset dal
Tohle se mi stávalo u Call of Duty.
Pomohl reinstal woken :sad:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tUrbine »

wow,tak na reinstal systemu ted opravdu chut nemam :shock:

stejne diky za "upozorneni"
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

tUrbine píše:wow,tak na reinstal systemu ted opravdu chut nemam :shock:
Mě to dělalo taky v Call of Duty, snížil jsem kvalitu a O.K.
Nedávno jsem udělal reinstal win a v Hight detail O.K.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

-HNY- píše:
Vždyť to řikám že format c: :twisted:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hm

Příspěvek od mr_sheen »

kamosovi to dela taky..spadne mu to v prnim kole..ale newim kde presne:((
jakou mas AGP aperature size?(doufam ze sem to napsal sprave):D
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
jsqely
Nováček
Nováček

Re: DOOM 3 is out!! HELL IS HERE!!

Příspěvek od jsqely »

mr_sheen píše:tak jak se vam to hybe?ja valim 1280*1024*high+2xAA.
atmosfera je abosulutni....smrt ciha za kazdym rohem...do toho genialni hudba..dete uzkou ulickou...naraz zhasne svetlo..zmeni se hudba..a okolo vas se rozpouta doslova peklo,musite setrit munici na obtiznost MARINE,..to sem zatim zazil u sveho hrani..s doomem sem maximalne spokojen

tady mam nejake srceeny co sme udelali s kamosem
http://kofis.webzdarma.cz/doom3.htm
jo a jeste k tem screenum,tak ze zacatku sou delane bez AA
tech par poslednich je na 2xAA.
udělej radši video (přes fraps www.fraps.com ). můžeš udělat video i v rozlišení 800*600 v nejnižších detailech.

dík jirka
a64 3500, asus a8v deluxe, leadtek a400 6800 256 MB, 1GB RAM,2 x SATA Hitachi Deskstar 7K250 80GB
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: hm

Příspěvek od tUrbine »

mr_sheen píše:kamosovi to dela taky..spadne mu to v prnim kole..ale newim kde presne:((
aperture size mam 128,AGP 4x,fastwrites :lol: off
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ok

Příspěvek od mr_sheen »

skusit video udelat muzu..proc ne..uvidi se:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tUrbine »

-HNY- píše:
jak sem psal,detaily mam na uplnym minimu(povypinal sem i vsechny extra graficky funkce v advanced settings nebo jak se tomu nadava) ...btw.pri setupu sem se docet,ze na hru je treba minimalne karta s podporou directX 9.0 a pritom tam sou karty jako r8500,9000,gf 3/4Ti,atd. O_o
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

:(

Příspěvek od mr_sheen »

skousel sem udelat kratke video tak 30s.. a ma to 75mb:( tak newim co stim
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: hm

Příspěvek od mr_sheen »

tUrbine píše:
mr_sheen píše:kamosovi to dela taky..spadne mu to v prnim kole..ale newim kde presne:((
aperture size mam 128,AGP 4x,fastwrites :lol: off
skus dat aperture size 32 a pak testni 64.
zdar
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

1.pc

Příspěvek od mr_sheen »

tak psal me kamos na jakem to hraje PC:
Athlon XP 2500@3200(11*200), 2*256MB Corsair 400MHz, Radeon 9700 (405/280MHz),
hraje na 1024*768*high
plynula hra bez trhani
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

cus

Příspěvek od mr_sheen »

miho píše:Chcete vedet co to je TMA?

vlezes do mistnosti a vidis toto:
http://www.miho.adslink.cz/shot00011.jpg
a akorat slysis nejake divne zvuky

tak si prehodis na baterku a vidis toto
http://www.miho.adslink.cz/shot00010.jpg
Tak prehodis zpet na zbran a strilis do cernocerne tmy. Vypada to nejak tak:
http://www.miho.adslink.cz/shot00012.jpg

Prehodis zpet na baterku a vidis ze jsi strilel uplne mimo. To uz te ale malti dva dalsi zombici kteri mezi tim prisli zleva take z naproste tmy. No a kdyz koupite facku od zombika tak to uplne rozhodi takze pak miris uplne nekde jinde. A ikdyz stoji jen metr od sebe tak ho prakticky vubec nevidis. Jedine reseni- strilet nazdarbuh kolem sebe a obcase se zase s baterkou podivat kolik mrtvol je na zemi
http://www.miho.adslink.cz/shot00013.jpg
na jake to hrajes rozliseni?
na tech screenech jsou videt zoubky..
jeste jeden postreh ze hry:
nektere useky byl pos**** i kamos co se diva na horory jako vecernicky :lol:
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hm

Příspěvek od mr_sheen »

shadow píše:
Slezman(CZE) píše: :?
Na LCD mas mnohem vyssi kontrasty a jasy nez na CRT, proste daleko vic sviti, takze s pripadnou tmou ve hrach neni vubec problem, hlavne za denniho svetla, natoz pak kdyz ti nahodou do monu nejake to svetlo sviti (nic se neleskne), ale to patri spise do monu, a ne sem, je to OT, tak se kdyztak omlouvam. Jen jsem komentoval tu tmu. Driv na CRT jsem s tim mel taky obcas problem (Thief treba), dnes uz me to je jedno (lidi si stezovali treba na Splinter Cell: Pandora Tomorrow , jak je to tmavy, na LCD s lepsimi parametry to ale bylo uplne v poho..
a me kamos psal ze na LCD musi mit u doom3 4xAA jinak je to hrozne zubate..takze CRT ruls.
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Tak ve čtvrtek bych tohle dílo měl mít doma - už se nemůžu dočkat :)
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tUrbine »

tak jen pro informaci - nainstaloval sem uplne posledni omegadrivery,AGP frekvenci sem snizil ze 74(mel sem to kvuli 148fsb) na 66mhz,vypnul sem AGP 8x podporu a aperture size mam ted 32 ...sice sem se ted pri poslednim pokusu dostal s vyzbroji az k tomu chlapkovi za tema bednama,co me zastavi a pta se me jestli nahodou nehledam toho ztracenyho vedce,atd. ...uz sem otevrel ty dvere u nej,ale zvedavost mi nedala a tak sem za nim jeste sel a pokecal s nim(pri predchozim pokusu se to kouslo pri rozhovoru s tim marinakem,co mi dal vyzbroj) ...jenze jakmile sem se otocil a chtel sem jit do dveri,tak zasek a slus ...bud se budu muset vyhybat rozhovorum nebo tu hru proste nehrat :/
jsqely
Nováček
Nováček

Re: ok

Příspěvek od jsqely »

mr_sheen píše:skusit video udelat muzu..proc ne..uvidi se:)
:D :D
DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍIK A JEŠTĚ jednou DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍk, budu sledovat tvý stránky úpěnlivě

:D :D
a64 3500, asus a8v deluxe, leadtek a400 6800 256 MB, 1GB RAM,2 x SATA Hitachi Deskstar 7K250 80GB
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“