Doom 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Alois píše:
KOFis píše:jediné zahraničí, kde se to ale prodává (co já vím) je zatím jen USA :evil:
sak proto prosim aby mi nekdo z vyse uvedenych hracu , kteri jej jiz doma maji napsali kde, jak a za kolik to koupili, dekuji
To si jako vazne myslis, ze si to nekdo v pondeli objednal z USA a dneska uz pari :lol:
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Alois
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alois »

Jiri Drak píše:
Alois píše: sak proto prosim aby mi nekdo z vyse uvedenych hracu , kteri jej jiz doma maji napsali kde, jak a za kolik to koupili, dekuji
To si jako vazne myslis, ze si to nekdo v pondeli objednal z USA a dneska uz pari :lol:
Jine vysvetleni pro to nemam, pocitam ze jim to sem nekdo dopravil normalni linkou letecky. Veci jako Torrent nebo dc++ mi nic nerikaji a oni ac to znaji , tak zcela jiste dodrzuji krestanskou zasadu nepokrades :roll: :-D :-D :-D
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Znova vas upozornuju - v tomhle threadu se řeší HRA Doom III.

jestli chcete resit hromadnou objednavku z USA, udelejte si novej thread...
jestli chcete resit, kde k tomu kdo prisel, reste to po SZ nebo nekde jinde, protoze to NEMA s hrou jako takovou nic společnyho.

jestli chcete řešit kraviny - jděte do .. jděte to resit nekam uplne jinam.

Díky.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

ddd
Nováček
Nováček

Příspěvek od ddd »

Lidi prosim...potrebuju rad.Ted sem poprve mluvil s tim generalem ci co(pres tu obrazovku)a mam se spojit se skupinou beta.No a nemuzu se dostat nikam dal.Sou tam jednu dvere v command centru,ale ty chcou kod..neznate ho?
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

Mám dotaz : mám vyplé vsync...a stejně mi hra nejede více jak 60 fps...jde to někde nastavit? :oops: Jinak v rozlišení 1024x768 a high detail mi to jede cca 50 až ? Jinak pod 20 fps jsem se ještě nedostal... :)
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

ddd píše:Lidi prosim...potrebuju rad.Ted sem poprve mluvil s tim generalem ci co(pres tu obrazovku)a mam se spojit se skupinou beta.No a nemuzu se dostat nikam dal.Sou tam jednu dvere v command centru,ale ty chcou kod..neznate ho?
stačí jít pořád dopředu, žádné chytáky ani vracečky tam nejsou. prostě pořád deš dál. nápověda: jestli potkáš živé přišery, víš že deš správným směrem.
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hm

Příspěvek od mr_sheen »

no v pozdejsich fazich hry se vracis..!!tak kdyz nebude vedet..tak se zkuste vratit na nejake mista..a jak rikal kofis, kdyz je tam prisera je to vetsinou spravne
Naposledy upravil(a) mr_sheen dne pon 5. lis 2012, 09:08, celkem upraveno 2 x.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
pOOLa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: hm

Příspěvek od pOOLa »

mr_sheen píše:no v pozdejsich fazich hry se vracis..!!tak kdys nebude vedet..tak se skuste vratit na nejake mista..a jak rikal kofis tak kdys je tam prisera je to vetsinou spravne
JJ obcas se vratis..., ale spis je to primocary. Kazdopadne jsem to zrovinka dohral.. no posledni priserak byl hustej, ale dal se (hraju na nejjednodusi obtiznost).
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ati rules

Příspěvek od prf.KuBA »

mr_sheen píše:tak panove kdo vlastni ati at sosa catalyst 4.9 DOOM-HOTFIX
:DD ati vraci uder? to se jeste uvidi
Kde je ten link?? Jsem slepej nebo tady už není??
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

prf.KuBA píše:
TADY
http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-DOO ... 17086E.exe
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: hm

Příspěvek od mr_sheen »

pOOLa píše:
mr_sheen píše:no v pozdejsich fazich hry se vracis..!!tak kdys nebude vedet..tak se skuste vratit na nejake mista..a jak rikal kofis tak kdys je tam prisera je to vetsinou spravne
JJ obcas se vratis..., ale spis je to primocary. Kazdopadne jsem to zrovinka dohral.. no posledni priserak byl hustej, ale dal se (hraju na nejjednodusi obtiznost).
hehe mel si dat aspon obtiznost marinak..to by ti to trvalo o par hodin vice..
nejjednodussi nemas smysl davat u dooma to pak neni ono,uz se tesim na nightmare...:D
Naposledy upravil(a) mr_sheen dne pon 5. lis 2012, 09:09, celkem upraveno 1 x.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jeden problém s touto gamesou.

Když spouštím benchmark - timedemo, tak poprvé se to místy zasekne.
Když to spustím podruhé, tak už jede plynule.

Zkoušel jsem už snad všechno(jiné drivery, bez O.C....) a podle mě by 375 MHZ ramka měla plynulému chodu hry stačit.

Stejně se mi i chová hra, třeba když otevřu dveře nebo když je složitější scéna, tak se to klidně na chvíli zasekne, pak když tím místem jdu podruhé, tak už to necuká.

Ramky je dostatek, protože to hraju 800x600 na high detaily a žere to kolem 800MB RAM. Takže Swap je vyloučen. Využítí ramky jsem opravdu sledoval, a špička nikdy zdaleka nepřesáhla hodotu fyzické RAM.

Zkoušel jsem i 640x480 + low detaily + vypnuté všechny efekty a výsledek byl stejný, prostě se to občas sekne a někdy až zastaví a podruhé to jede plynule.

U jiných her se mi toto neděje.(jen na kufru u NFS underground..tam taky první kolo občas cukne a když jedu stejnou trať podruhé, tak už je to OK)

Teď stahuju po modemu CAT 3.9 Beta, ale pochybuju, že to pomůže. :(

Pokud někdo ví, jak na to, nechť to sem napíše ... později, pokud bude mít více lidí s tímto problémy, se spíš založí téma problémy s DOOM3, aby tu nebyl bordel. Zase nechci několik témat DOOM3, takže rozhodnutí nechám na Sentovi.

Pokud se tohoto problému někdo zbavil, tak třeba bude stačit jeden příspěvek, řešící tento problém :)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

ano.taky sem na to rano dosel..naschval sem pustil to time demo podruhe a zjistil ze se to min seka.
taky by me zajimalo reseni jak pustit timedemo hnedka na poprve bez sekani
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

mr_sheen píše:ano.taky sem na to rano dosel..naschval sem pustil to time demo podruhe a zjistil ze se to min seka.
JJ jenže mě nejde jen o ten benchmark, ale o celou hru. Protože se chová stejně, jako ten bench. Jak už jsem popisoval.

Máš vlastně pravdu. Až mi půjde timedemo napoprvé ok, tak to bude znamenat, že i hra už půjde bez brutál záseků.

U tebe to ale bude asi něco jinýho(nejspíš swapování na HDD), jelikož máš jen 512MB RAM a to stačí tak na 640X480 na low detaily.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Butch píše:
mr_sheen píše:ano.taky sem na to rano dosel..naschval sem pustil to time demo podruhe a zjistil ze se to min seka.
JJ jenže mě nejde jen o ten benchmark, ale o celou hru. Protože se chová stejně, jako ten bench. Jak už jsem popisoval.

Máš vlastně pravdu. Až mi půjde timedemo napoprvé ok, tak to bude znamenat, že i hra už půjde bez brutál záseků.

U tebe to ale bude asi něco jinýho(nejspíš swapování na HDD), jelikož máš jen 512MB RAM a to stačí tak na 640X480 na low detaily.
800*600 med detail si bohate s 512 vystaci
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Butch píše:Jeden problém s touto gamesou.

Když spouštím benchmark - timedemo, tak poprvé se to místy zasekne.
Když to spustím podruhé, tak už jede plynule.
Stejně se mi i chová hra, třeba když otevřu dveře nebo když je složitější scéna, tak se to klidně na chvíli zasekne, pak když tím místem jdu podruhé, tak už to necuká.
No tak to mě dělá taky...
například než se otevřou dveře výtahu...docela brut, ale trvá to jen mikrochvilku...
Nevím co s tím, možná to opraví patch kdo ví... :?

//EDIT: teď jsem to zkoušel a je to i dost rozdíl výkonu!
při rozlišení 1024x768 high 2xAA mi to napoprvé uděalo 28,9fps a neustále se to sekalo a HDD pořád pracoval.
Napodruhé HDD ani neblikl a vásledek byl 33,3fps což je dost podstatnej rozdíl!

No každopádně mi to nepřijde úplně v pořádku. Budu muset udělat ty benchmarky znova a do sekce bechmarků zapsat výsledky z druhého kola :cry: jinak by to bylo dost neobjektivní...
No jo ale co výkon ve hře? To mám vždy kus projít, nechat se zabít abych si napodruhé zahrál s vyšším framrate??? no to by byl dost hnus...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

prf.KuBA píše:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=15190 :wink:
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liquidfunk »

Sentenced píše:Znova vas upozornuju - v tomhle threadu se řeší HRA Doom III.

jestli chcete resit, kde k tomu kdo prisel, reste to po SZ nebo nekde jinde, protoze to NEMA s hrou jako takovou nic společnyho.

Díky.
Jo chlapi, toož :wink:
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

liquidfunk píše:
Sentenced píše:Znova vas upozornuju - v tomhle threadu se řeší HRA Doom III.

Díky.
Jo chlapi, toož :wink:
provokatér :lol:
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Vam ten hotfix slape v poho?Me se uplne rozmazou texty v doomovi,ze to jde jen ztezi precist (myslim i v uvodnim menu)
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“