no, zdá se mi že mi šlape Far Cry na GF4Ti4200 stejně dobře jako na FX5900XT, takže v tom problém není - akorát grafika na tý GF4 vypadá o dost hnusnějcFe3C píše:To samozrejme netvrdim ze to pojde na 5600 v naj detailoch. Ale aspom pojde. Kdezto ak karta nebude podporovat DX9 tak bohuzial. Nepojde vobec. A smiteclmarky píše: A myslíš, že 5600XT si tam škrtne jo? Ani náhodou.. Dobrej DX9 výkon je až u FX5700 up..
MSI GeForce FX5600XT-TD256 - sekání her
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- zombux
- Odborník PCT

ignorelist: kremrole a dezoláti
- zombux
- Odborník PCT

- Fe3C
- Začátečník

-
No tak to neviem. Vcera som supol medium detail na secko a uplne v pohode, ani nesekla. Este neni vobec taktovana....ale vela si od toho taktenia neslubujem ale skusim. Jasne ze 5700 je lepsia...sak preto je aj drahsia. Proste nanu nemam...ucet vybieleny, z dalsej vyplaty sa kupuje doska a potom neskor mozno lepsia GK. Tiez by som mal rad Ti ale proste som ju nezohnal. Tot fse.cool.user píše:plne souhlasim, abych far cry rozjel slusne tak musim hodit na takty 5600 nonxt a v nvhardpage hodim podporu dx8,1 jinak je to skoro nehratelne
//edit: ono je sice hezke ze si mel koupit 5700 ale ne kazdej je tak bohatej, takze aspon neco
//edit-to zombux ved to bola len moja uvaha. Dufam ze mate pravdu vy. Som s vami samozrejme....asi by to bola kokotinka.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- J X P
- Středně pokročilý

Já vím, taky nejsem žádný milonář. Jen prostě to staré otřepané že nejsme tak bohatí, abychom si kupovali levné věci platí v tomto případě dvojnásob. KAždý má právo se rozhodnout, ale tady na fóru jsi se jistě dočetl co je FX5600 zač. Vivat marketing a cenotvorba Nvidie, prostě je to natolik lákavé a vypadá to zajímavě, že to lidi koupí i přes .... zastávám názor, že někdy je lepší počkat, než pozdě bycha honit 
---
- Fe3C
- Začátečník

-