Opravdu hezky napsáno a je to pravda.
Věřte mi, rád bych také používal Operu jako plno lidí zde, ale už nějak cítím že jsem v MyIE2 doma a vím přesně kde co je, ale na tu Operu si prostě nemůžu zvyknout.

Napiš link na ten skin.sovicka2001 píše:opera je nejrychlejší a nejhezčí - po nahrání toho správného skinu vypadá jak IE a má x funkci navíc...
třeba funkce reload every x minutes je na PCT dost dobrá

Jack O'Neal píše:Teď mám firefox ale asi zpět přesedlám na IE, protože firefox asi neumožňuje vypnout Active-X a vůbec se mi zdá bezpečnost ve firefoxu nedodělaná![]()
V IE jsem měl možnost lecos pozakazovat a tak se k němu, ač nerad vracím

V její rychlosti se ji vyrovná i Firefox, před týdnem jsem si stáhl jeho českou lokalizaci a příjde mi užitečnější než Opera a to jsem byl zarytý Operákdanny1691 píše:Používám Operu.Ještě na vytáčeném slavném připojení se to vše tak zrychlilo, že jsem si myslel, zda-li mám ještě klasiku přes modem nebo tady proběhlo mávnutí kouzelným proutkem.Fakt to bylo překvápko.Líbí se mi, je rychlá, prostě super.

Pouzivam Operu 7.53. Tiez som mal s prispevkami do PCT problem, ale teraz to uz v pohode ide (zrejme to vyriesila niektora nova verzia).karf píše:Podle čeho ho hodnotíte? Na většině stránek je "optimalizováno pro IE?.?..." Málokde jsem viděl Netscape, Opera (ve škole jsme třeba Operu měli a na PCT jsem si neposlal příspěvek) Je to jako s OS - se vším, kam dosáhne MS. Mam standartně IE 6 z XP

V IE6 (SP1 + hotfixy) mi to zobrazilo rovnako ako v Opere 7.53. Nič nespadlo.miho píše: *) IE6 je stary. Skoro dva roky to je v tehle branzi skoro vecnost. Stare zabugovane jadro bez podpory novych veci. Ktere se navic neopravuje. Stranek, ktere umi shodit IE je hromada hotfixy neresi vubec nic.
http://www.miho.adslink.cz/test.htm
Uzijte si to, napsal jsem to za 30 vterin![]()