Záhadný problém s Hard Discem
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Pako
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Záhadný problém s Hard Discem
Víte mám větší problém když něco uložim na disk tak po restartu to zmizí.
Když něco vymažu po restartu je to tam zpět.
Když zformátuju disk tak po restartu tam mám wyndowsy opět.
Když rozdělenej disk sloučim a mám jen C tak po restartu tam mám C i D.
Antivir mi nic neukázal a jednorázový antivir mi ukázal vira a pak to smazal jenže je tady ten problém s mazáním viz. výše.
ScanDisk po testu povrchu jsem neměl ani jeden chybný sektor nebo co to je...
Zkoušel jsem Kill disk běžel asi 9h a nic jsem tim nevyřešil....
Zkusil jsem taky Boot kill ale po restartu mi stejně šli windowsy v pohodě..
Zkusil jsem vyměnit kabel vedoucí z hard dicku na zákl. desku. a bez výsledku....
Jsem z toho už blázen nevíte někdo co stim???
Když něco vymažu po restartu je to tam zpět.
Když zformátuju disk tak po restartu tam mám wyndowsy opět.
Když rozdělenej disk sloučim a mám jen C tak po restartu tam mám C i D.
Antivir mi nic neukázal a jednorázový antivir mi ukázal vira a pak to smazal jenže je tady ten problém s mazáním viz. výše.
ScanDisk po testu povrchu jsem neměl ani jeden chybný sektor nebo co to je...
Zkoušel jsem Kill disk běžel asi 9h a nic jsem tim nevyřešil....
Zkusil jsem taky Boot kill ale po restartu mi stejně šli windowsy v pohodě..
Zkusil jsem vyměnit kabel vedoucí z hard dicku na zákl. desku. a bez výsledku....
Jsem z toho už blázen nevíte někdo co stim???
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- Shit
- Odborník PCT

- shadow
- Středně pokročilý

- Pako
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- Pako
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Prosimtě
Tak já to pudu zkusit a jak ten hard disc mam do toho druhýho PC zapojit??? Jo a nenanesu tam do toho druhýho hard dicu nějakýho vira žene???Dony píše:strčit do jinýho kompu (jako druhý disk) s pořádnym antivirem a pokusit vyléčit
pokud se to podaří, zkus znovu testnout, jestli to zapisuje...
- Pako
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo a
Jo a nevim ale mě ten disk ani nic nemaže ne jenom že nezapisuje ale já něco smažu a je to tam zpět... Zformátuju disk a po restartu je to jako by se nic nestalo.... Myslíš že to pomůži i když mi blbne takhle???Dony píše:strčit do jinýho kompu (jako druhý disk) s pořádnym antivirem a pokusit vyléčit
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A zkoušel si ho teda třeba naformátovat v jiným komplu nebo jen antivir. Chce to pořádně prozkoušet v jiným komplu.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- Dony
- Středně pokročilý

Re: Jo a
mazání a formátování je v podstatě taky zápis... to chování je tedy moc divný (chová se to jak ramdisk), nehází to nějaký chybový hlášky? Nechce se mi věřit, že by ve windows někde něco nevyletělo... (jakou máš vezzi windows?)Pako píše:Jo a nevim ale mě ten disk ani nic nemaže ne jenom že nezapisuje ale já něco smažu a je to tam zpět... Zformátuju disk a po restartu je to jako by se nic nestalo.... Myslíš že to pomůži i když mi blbne takhle???Dony píše:strčit do jinýho kompu (jako druhý disk) s pořádnym antivirem a pokusit vyléčit
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Pako
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jo a
Aho tak to jsem nevěděl...Dony píše:mazání a formátování je v podstatě taky zápis... to chování je tedy moc divný (chová se to jak ramdisk), nehází to nějaký chybový hlášky? Nechce se mi věřit, že by ve windows někde něco nevyletělo... (jakou máš vezzi windows?)Pako píše: Jo a nevim ale mě ten disk ani nic nemaže ne jenom že nezapisuje ale já něco smažu a je to tam zpět... Zformátuju disk a po restartu je to jako by se nic nestalo.... Myslíš že to pomůži i když mi blbne takhle???
Já mam na C: WIN.98 a na D: WIN.XP
Půl roku to fungovalo bez problému a najedno to zblbne....
A žádné chybové hlášky to neházi... Co to znamená ten ramdisk???
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
máš tam nějaký důležitý data ? jestli jo, tak to zazálohuj. stáhni utilitu od výrobce, dej write zeroes to disc a začni uplně znova od začátku. pokud se to bude dále projevovat, je to chyba hardwaru - disk, čipová sada, řadič, RAM...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- Pako
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ehm
Ehm. prosimvás jakou mám stáhnout utilitu??? A co je to ten write zeroes to disc??? Jak to mám dát. A jak mám jako začít od znova???MaWa píše:máš tam nějaký důležitý data ? jestli jo, tak to zazálohuj. stáhni utilitu od výrobce, dej write zeroes to disc a začni uplně znova od začátku. pokud se to bude dále projevovat, je to chyba hardwaru - disk, čipová sada, řadič, RAM...
- Shit
- Odborník PCT

Re: Ehm
Nejdřív napiš, od jakýho výrobce máš HDD. Pokud bude potřeba write zeroes (přepsání nultý stopy), tak o všechny data přijdeš a musíš udělat vše znova.Pako píše:Ehm. prosimvás jakou mám stáhnout utilitu??? A co je to ten write zeroes to disc??? Jak to mám dát. A jak mám jako začít od znova???
- Pako
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ehm
Na hard disku mám napsáno DIGITAL WESTERN (asi).Shit píše:Nejdřív napiš, od jakýho výrobce máš HDD. Pokud bude potřeba write zeroes (přepsání nultý stopy), tak o všechny data přijdeš a musíš udělat vše znova.Pako píše:Ehm. prosimvás jakou mám stáhnout utilitu??? A co je to ten write zeroes to disc??? Jak to mám dát. A jak mám jako začít od znova???
Jo a jak se dá to přepsání nultý stopy udělat???
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no takže western digital
mrkni se na jejich stránky, tam bys nějakej program našel (použij google)
http://support.wdc.com/download/index.asp
- Pako
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Dik
Dik za radu jenže já mam menší problém já ani nevim jakej to mám hledat program.... A už vůbec nevim co snim pak dělat...???Scorp píše:no takže western digitalmrkni se na jejich stránky, tam bys nějakej program našel (použij google)