The Bat! a Kaspersky AV5 plug-in

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

The Bat! a Kaspersky AV5 plug-in

Příspěvek od JanHavlicek »

Cau, mám malý problém s programem The Bat!: Mám Kaspersky AV5 a když chci v The Bat! v preferences->Protection->Antivirus nastavit Kaspersky AV Plug-in, tak to hodí hlášku "Cannot initialize the AVP COM Plug-in - please check information at http://www.ritlabs.com/the_bat/kaspersky.html . Kouknul jsem tam a nic o této chybě tam není. Poradíte ? Jinak mám nejaktuálnější verzi The Bat! : 2.12.00
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: The Bat! a Kaspersky AV5 plug-in

Příspěvek od Shit »

JanHavlicek píše:Cau, mám malý problém s programem The Bat!: Mám Kaspersky AV5 a když chci v The Bat! v preferences->Protection->Antivirus nastavit Kaspersky AV Plug-in, tak to hodí hlášku "Cannot initialize the AVP COM Plug-in - please check information at http://www.ritlabs.com/the_bat/kaspersky.html . Kouknul jsem tam a nic o této chybě tam není. Poradíte ? Jinak mám nejaktuálnější verzi The Bat! : 2.12.00
Jelikož na KAV píšou: "Install Kaspersky Anti-Virus. Please note that The Bat! is supported by only Personal Pro (versions 4 and higher) and Business Optimal (versions 3.5.9 and higher)." A verze 5.0142 je "personal", zatím nejvyšší "Pro" verze je 45095. :wink:
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: The Bat! a Kaspersky AV5 plug-in

Příspěvek od JanHavlicek »

Shit píše:Jelikož na KAV píšou: "Install Kaspersky Anti-Virus. Please note that The Bat! is supported by only Personal Pro (versions 4 and higher) and Business Optimal (versions 3.5.9 and higher)." A verze 5.0142 je "personal", zatím nejvyšší "Pro" verze je 45095. :wink:
njn, toho jsem si nevšiml :( . Díky
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“