Nefungující kombinace kláves (dojde k blokaci)
- LaRosse
- Nováček

Nefungující kombinace kláves (dojde k blokaci)
Když zmáčknu určité dvě či tři klávesy společně, pípne speaker a to, co jsem chtěl se neprovede. Problémy s tím jsou především ve hrách (ve fifě mohu centrovat jen 6 směry namísto 8 apd).
Nějaký nápad? Beztak myslím, že by pomohla nová klávesnice (dělá to od začátku).
Nějaký nápad? Beztak myslím, že by pomohla nová klávesnice (dělá to od začátku).
- Butch
- Středně pokročilý

No myslím, že je to normální.....
Prostě mačkat několik kláves najednou, pak zvuk speakeru....tohle pamatuju už od starých 486 po dnešní moderní stroje.
Nevím jestli by nepomohlo někde nastavit refresh, ale to fakt už jen hádám.
Taky jsem nikdy nepřišel na to, jak se toho zbavit.
Dělo se to, když jsme s kámošem hráli NFS na jedný klávesnici ve split screenu.
Prostě klávesce nelíbí, mačkání více kláves najednou a ani USB klávesnice to neřeší.
Tady fakt nevím, ale možná ti poradí TomV, protože mě by to taky zajímalo.
Prostě mačkat několik kláves najednou, pak zvuk speakeru....tohle pamatuju už od starých 486 po dnešní moderní stroje.
Nevím jestli by nepomohlo někde nastavit refresh, ale to fakt už jen hádám.
Taky jsem nikdy nepřišel na to, jak se toho zbavit.
Dělo se to, když jsme s kámošem hráli NFS na jedný klávesnici ve split screenu.
Prostě klávesce nelíbí, mačkání více kláves najednou a ani USB klávesnice to neřeší.
Tady fakt nevím, ale možná ti poradí TomV, protože mě by to taky zajímalo.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- zombux
- Odborník PCT

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Můj UMAX to taky nedělá.Sleepy.664 píše:Na mojem Key Tronicku sem ještě nepřišel na žádnou "pípací" kombinaci...asi proto, že Key TronicDr Meduza píše:Zalezi to na tom jak je ta klavesnice zapojena vevnitr
Ale jediny reseni je asi koupit si klavesnici vo ktery vis ze to nedela (chtelo by to nakou recenzi na klavesnice)![]()
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Moje klavesnice za 120Kc to dela a uz se zase nak rozpada a praska budu muset koupit novouJack O'Neal píše:Můj UMAX to taky nedělá.Sleepy.664 píše: Na mojem Key Tronicku sem ještě nepřišel na žádnou "pípací" kombinaci...asi proto, že Key Tronic![]()
![]()
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce