Ano, zkouseli - schvalne jsem si tipal screenshoty stejneho mista pri ruznem nastaveni, a muzu zodpovedne rict ze od MID nahoru se to uz lisi skutecne minimalne. V cele hre proste lepsi textury NEJSOU, vyssi nastaveni prida tak maximalne trochu realistictejsi stiny, osviceni, trosku ostrejsi textury v dalce (nejspis vyssi aniso filtrovani) ale to je cca. tak vse...Lipfeather píše:Jezis lidi !skouseli ste to uz hrat na uplne nejvissi detaily??Sentenced píše: To je tezky, kdyz tu hru odkladali a odkladali a šponovali lidi a šponovali, pred nejakym časem by to bylo jeste v pohode, ale dnes to vyložene bije do očí, ty textury jsou jak z her pred dvema letyJeste ze to zachranujou ty monstra, ktery uz vypadaj a človek se spis kouka na ne, ale je to proste zklamání...
Doom 3
Moderátor: Baneshee
- Lucifer
- Začátečník

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- shadow
- Středně pokročilý

To je proste o marketingu. Ma-li hra dobrej marketing (v tomto pripade Activision, mimochodem v portfoliu maji taky Rome: Total War, Spiderman 2 a Shrek 2 - posledni dva jmenovani = naprosty kraviny, ktery se prodavaji jen kvuli jmenu), pise-li se o ni, tak se proste musi prodavat dobre. Neni-li dobrej producent, nebo nesnazi-li se, no ..tak se hra prodava holt spatne, at je treba sebevic dobra. Na poli FPS vzpomenme treba vynikajici Chaser od Cauldronu, ktery na zapadnim trhu rozhodne nezazaril. A je to skoda, protoze Cauldron pak nedostene penize na sequel. Dooma jsem jeste nehral, takze nehodnotim konkretne, tot jen takova obecna glosa. Jinak nemam prehnane ocekavani . RPG to proste neniSentenced píše:
Jeste ze to herne neni spatny, ale ze by to byl nejakej zazrak, to se taky rict nedá. Prinasi ta hra vubec neco novyho ??? Neco prelomovyho ?? Neco co tu jeste nebylo??
Vyhypovanej bastl.
// a jinak s originalitou je to dneska tezky, ta se moc nenosi, nikdo ji ve skutecnosti moc nechce...(az na par jedincu...rozhoduje mainstream) Takove hry se proste neprodavaji, a kdyz se neprodavaji, tak se holt nedelaji. Vyjimkou je snad jen Perimetr.. i kdyz nevim, jak je na tom s prodejnosti..
show must go on..
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
lol
celou dobu ale prece ID soft rikal ze to bude o tme:))) a tak to je:) a ja sem rad.hra je proste bomba
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jsem to dneska taky konečně nainstalovat!! Sice mam trochu muzejní kousek, ale hra je hratelná. Zkoušel jsem 1024x768 na max a hratelné to je jen v rámci místosti. Otevřít dveře trvá 1-3 vteřiny. Využití swap je kolem 1,3GB ale dost mile mě to překvapilo, když jsem nerozběhl na plné detaily hry jako Vietcong, Call of Duty nebo UT2003. Prostě ID soft rulezz.
Co se týče té tmy, tak je hra dělaná asi jako AvP série - hrát večer s lampičkou aby se člověk co nejvíc bál. Zatím jsem se moc nelekal ale asi to přijde
.
Co se týče té tmy, tak je hra dělaná asi jako AvP série - hrát večer s lampičkou aby se člověk co nejvíc bál. Zatím jsem se moc nelekal ale asi to přijde
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen

-
- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mneli by udelat aby sla k baterce aspon pistole takhle je to jako by ten marinak byl jednorukej nebo uplne blbej ze si k baterce neveme ani kver aasi ce nepritele oslnit a pak zakerne umlatit meglightkoubokononista píše:me se ta tma libi, ta je tam proto, abyste pouzivali baterky a ne proto, abyste zvedali brightness na max...
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to je fakt, je to tele ... nebo se rad bojivacatko píše:mneli by udelat aby sla k baterce aspon pistole takhle je to jako by ten marinak byl jednorukej nebo uplne blbej ze si k baterce neveme ani kver aasi ce nepritele oslnit a pak zakerne umlatit meglightkoubokononista píše:me se ta tma libi, ta je tam proto, abyste pouzivali baterky a ne proto, abyste zvedali brightness na max...
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
engine je super, ale ke zdem se moc nepriblizujte .... na druhou stranu kombinace ohoto enginu a vetsich textur bude nazer treba v quake IV apod projektechmiho píše:Je fakt, ze textury nevypadaji prilis dobre... Nicmene hra jako celek se mi libi a proto nezkoumam kazdou texturu s lupou v ruce (v te tme to ani nejde) a radsi ji hraju
Kofis: aha a timto OT prispevkem se Senta snazis nastvat jeste vic nebo jak tomu mam rozumet?
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Lidi,me to po par vterinach najednou tuhne kdyz trochu taktnu grafiku..Nevim jak to,pac to pretim slapalo v poho taktly..jenom sem zkusil ty novy drivery,ty byly rozmazany,tak sem supl znovu DNA 2.6.4.7 ktery slapaly a tef proste nejdou...direct 9c sem reinstalnul a nic..tak nevim
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
carmak nekdepovidal, ze se v doomovi taktnute grafiky budou chovat jinak, kvuli novym technologiimButcherson píše:Lidi,me to po par vterinach najednou tuhne kdyz trochu taktnu grafiku..Nevim jak to,pac to pretim slapalo v poho taktly..jenom sem zkusil ty novy drivery,ty byly rozmazany,tak sem supl znovu DNA 2.6.4.7 ktery slapaly a tef proste nejdou...direct 9c sem reinstalnul a nic..tak nevim
- KOFis
- Mírně pokročilý

1) reagovat na to, proč se někomu hra nelibi není OTmiho píše:Je fakt, ze textury nevypadaji prilis dobre... Nicmene hra jako celek se mi libi a proto nezkoumam kazdou texturu s lupou v ruce (v te tme to ani nejde) a radsi ji hraju
Kofis: aha a timto OT prispevkem se Senta snazis nastvat jeste vic nebo jak tomu mam rozumet?
2) ne, nesnažím se ho naštvat, byl to ftip, nebo pokus o ftip? abych tady trochu odlehčil tu napjatou D3 warez situaci, ale ty si to obrátil úplně naopak než sem to myslel
- shadow
- Středně pokročilý

No casem by se mi hra mela taky dostat do ruky..prozatim se musim spokojit jen se zprostredovanymi dojmy, ktery i diky Sentovi jsou konecne trochu objektivnejsi. Obrazek si tedy driv nebo pozdeji udelam sam, jen jsem rad, ze tady zaznel i nejaky ten mene uneseny nazor. Kazdopadne tady je docela dobre napsana recenze - http://www.computergames.ro/articole.ph ... index.html
To ja jen si neco prectu, abych pak nebyl zbytecne zklaman
A stejne tak dalsi lidi, kteri by se snad uz chystali poctive objednavat.. jestli neni lepsi zainvestovat do jineho titulu... uz jen proto, ze replay hodnora Dooma III neni podle vseho zadna .... a MP je taky o nicem..
mimochodem jde o rumunsky server, pripada mi rozhodne objektivnejsi, nezavislejsi a tak nejak myslenkove blizsi nez treba americky PC Gamer (kde to je stejne vsechno propojeny)
Pro pripadne rejpaly, ano hru jsem nehral, ale ani vyslovene nespekuluju. Rozumni to pochopi..
//edit> jeste to kofis..ohledne te warez situace je to vsem samozrejme naprosto jasny.nebudeme tady chodit kolem horke kase..nikdo neni svatej a kazdej extrem je spatnej. Jen se ta pomyslna hladina nemusi zbytecne cerit a uz vubec ne tady. Co oci nevidi, to dusi netrapi....
If you break down the game into distinct areas (gameplay, storyline, etc), you will see that it doesn’t impress in any way, other than graphics and the horror atmosphere, and that there are other games that fare a lot better in each of the individual areas. The storyline is average, the environment interactivity is limited, the levels are pretty repetitive up until the second half of the game and there is no real motivation for the player to finish the game, other than to see the final cutscene and add Doom 3 to the “finished games” list. Moreover, the heavy scripting means that the singleplayer replay value is close to zero and without the continued support from the community, the multiplayer won’t attract too many players, since id already stated that the singleplayer was the main concern in the development of the game.
All in all, Doom 3 has a name that transformed itself into a legend during this past decade to back it up. And the fans that wanted nothing more than a remake of the old titles, with updated graphics and the same horror atmosphere will not be disappointed. But by comparison, Doom 3 doesn’t bring anything new to the table, and in some respects it feels obsolete compared the FPS that were released in these last years. This year marked the birth of the “Far Cry” generation, not “Doom 3”.
To ja jen si neco prectu, abych pak nebyl zbytecne zklaman
mimochodem jde o rumunsky server, pripada mi rozhodne objektivnejsi, nezavislejsi a tak nejak myslenkove blizsi nez treba americky PC Gamer (kde to je stejne vsechno propojeny)
Pro pripadne rejpaly, ano hru jsem nehral, ale ani vyslovene nespekuluju. Rozumni to pochopi..
//edit> jeste to kofis..ohledne te warez situace je to vsem samozrejme naprosto jasny.nebudeme tady chodit kolem horke kase..nikdo neni svatej a kazdej extrem je spatnej. Jen se ta pomyslna hladina nemusi zbytecne cerit a uz vubec ne tady. Co oci nevidi, to dusi netrapi....
show must go on..
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sent rozhodně neni obejektivní, protože vždy fandil spíš HL2 a na FC nedá dopustit!shadow píše:i diky Sentovi jsou konecne trochu objektivnejsi.
Doom 3 je skvělá hra, ale najde se spousta lidí, kteří místo aby si užívali atmosféry hry, zkoumaj grafiku a hledaj chyby, aby ji mohli zdrbnout! Já jsem si zhodnotil dooma jako celek a velmi se mi líbí, oproti FC.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Dr.Evil
- Začátečník

Já sem to nainstaloval včera v osm, nastavil detaily High, AA 2x, 800*600 (protože to hraju na TV kvůli rozestavení repráků). Spát sem šel ve dvě ráno a usnul až ve tři - jak sem měl pocuchaný nervy
. Teď sem v práci úplně vyřízenej - to zas budou výkony
Jinak se přidávám ke spokojené půlce. Jede mě to průměrně 40 FPS, max 62 FPS a min 23 FPS. Sem úplně hotovej (posranej) strachy, vím měl bych se ve svých 22 letech stydět, ale fakt mě to prostředí "dusí". Textury nějak neštuduju a TV to stejně nejde moc poznat.
Jinak se přidávám ke spokojené půlce. Jede mě to průměrně 40 FPS, max 62 FPS a min 23 FPS. Sem úplně hotovej (posranej) strachy, vím měl bych se ve svých 22 letech stydět, ale fakt mě to prostředí "dusí". Textury nějak neštuduju a TV to stejně nejde moc poznat.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tvuj nazor je uplne mimoLipfeather píše:Hnusnější než tvuj avatar to určitě neniSentenced píše:Je to škaredý a škaredý![]()
![]()
Ta hra je proste super at chceš nebo ne.
A když pořád střílíš a běháš, tak nemáš čas studovat jak jsou ty textury kvalitní
To ze vetsina z vas podlehla marketingovymu tlaku, ze hra proste MUSI bejt super, je sice smutny, ale nic to nemeni na tom, ze ta hra proste zadna pecka neni. Nicim neprekvapi, graficky je podprumerna, herne spíš zívací
Proste pochopte, ze ne kazdej z toho bude tak odvarenej jako vy
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Aha, takže když se D3 Sentovi nelíbí, tak my ostatní jsme kreténi a podlehli jsme marketingovýmu tlaku! A naopak, komu se nelíbí např. FC, tak je ignorant že??? No paráda!Sentenced píše:To ze vetsina z vas podlehla marketingovymu tlaku, ze hra proste MUSI bejt super, je sice smutny, ale nic to nemeni na tom, ze ta hra proste zadna pecka neni. Nicim neprekvapi, graficky je podprumerna, herne spíš zívací![]()
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Opet se ukazala lukova kratkozrakost a neschopnost si domejšlet veci do konce.Luke píše:Aha, takže když se D3 Sentovi nelíbí, tak my ostatní jsme kreténi a podlehli jsme marketingovýmu tlaku! A naopak, komu se nelíbí např. FC, tak je ignorant že??? No paráda!Sentenced píše:To ze vetsina z vas podlehla marketingovymu tlaku, ze hra proste MUSI bejt super, je sice smutny, ale nic to nemeni na tom, ze ta hra proste zadna pecka neni. Nicim neprekvapi, graficky je podprumerna, herne spíš zívací![]()
TO ze se hra me nelibi, neznamena nic jinyho,nez ze se mi proste nelibi... Nebo to LUKE zaridil zakonem ?? Doom se musi libit všem ???
Neodsuzuju nikoho, at se vam ta hra libi nebo ne, vyjadruju tu svuj nazor - Doom III je vyhypovanej shit.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään