Doom 3
Moderátor: Baneshee
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ehm, myslím, že je to jasná zaujatost.Sentenced píše: To ze vetsina z vas podlehla marketingovymu tlaku, ze hra proste MUSI bejt super, je sice smutny, ale nic to nemeni na tom, ze ta hra proste zadna pecka neni
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Víš co to vubec znamena bejt zaujatej ?? Asi ne...Luke píše:Ehm, myslím, že je to jasná zaujatost.Sentenced píše: To ze vetsina z vas podlehla marketingovymu tlaku, ze hra proste MUSI bejt super, je sice smutny, ale nic to nemeni na tom, ze ta hra proste zadna pecka neni
Nebo chces rict ze tahle hra nemela nejvetsi reklamu v herní historii ??
Nbec chces rict ze si o ní poslední rok nikde nečetl ??
Valilo se to na nás na všechny, že prichazí revoluce a milník v dejinach FPS - muj nazor je - mozna milnik prichazi ale nikoliv v podobě DIII
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 Sent: Napsal si to blbě, to neokecáš.
Ne, dokud Doom 3 nevyšel, tak jsem o něm neslyšel
EDIT: D3 mýlíš se D(iablo) 3 bude ABSOLUTNÍ BOMBA
EDIT: D3 mýlíš se D(iablo) 3 bude ABSOLUTNÍ BOMBA
Naposledy upravil(a) Luke dne pát 6. srp 2004, 09:55, celkem upraveno 1 x.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ty nerozhoduješ o tom co jsem napsal blbeLuke píše:2 Sent: Napsal si to blbě, to neokecáš.![]()
Napsal jsem svuj nazor a to je proste JEN nazor. Muzes s nim nesouhlasit, ale to je Luku to JEDINY co s tim muzes delat.
Tobe se doom libi, pro me je to kybl shitu.
Tim bych ten flame o DIII ukončil, je jasny ze nekomu se líbí, nekomu ne, muzete pokračovat v resení zazitku ze hry.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo, napsal si svůj názor, ale zároven si napsal, že D3 je špatnej a komu se líbí, tak naletěl. COž je nesmysl.Sentenced píše:Ty nerozhoduješ o tom co jsem napsal blbe![]()
Napsal jsem svuj nazor a to je proste JEN nazor. Muzes s nim nesouhlasit, ale to je Luku to JEDINY co s tim muzes delat.
Tim bych ten flame o DIII ukončil, je jasny ze nekomu se líbí, nekomu ne, muzete pokračovat v resení zazitku ze hry.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To si špatne pochopil, spouste lidi se proste DIII libit bude, je to jejich vec...Luke píše:Jo, napsal si svůj názor, ale zároven si napsal, že D3 je špatnej a komu se líbí, tak naletěl. COž je nesmysl.Sentenced píše:Ty nerozhoduješ o tom co jsem napsal blbe![]()
Muj nazor je, že za to muze víc ten HYPE než hra samotná
- Infernal
- Začátečník

- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme to konečně rozlouskli, D3 se prostě někomu líbit bude (já) a někomu ne (Sent).Sentenced píše:To si špatne pochopil, spouste lidi se proste DIII libit bude, je to jejich vec...
Muj nazor je, že za to muze víc ten HYPE než hra samotná
btw. může mi někdo říct, kde je motorová pila????!!!!
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Po herním stránce je to vynikající hra.
Po grafický stránce už je to slabší.. mě mrzí, že ty textury vypadaj jako ve hře XIII
. Čekal jsem neskutečně realistický stěny a minimálně lesknoucí se roury jako jsou ve FC.
Zžejme se autoři z ID zamkli na 4 roky ve svém studiu a s utkvělou představou (my jsme vymysleli nejlepší engine a grafiku) začali hru dělat. Jenže zapoměli na to, že za ty 4 roky se grafika posunula dál..
Mě to přijde jako by to dělali v tomhle pořadí a podle toho to i vypadá :
1 rok vývoje : textury
2 rok vývoje : světla, stíny
3 rok vývoje : zvuk, příběh, atmosféra
4 rok vývoje : příšery
Pak to dali do kupy a hurá do světa, ale ouhle ono je tu něco jako FC...
Jinak pro mě je DOOM výborná hra a na textury nekoukám...nebo se k nim nepřibližuju a pak to jde. Některý lokace jsou výborný zhlediska leveldesignu. V některých je to přímo čest tam mít možnost vůbec projít, protože něco tak promyšleného se jen tak nevidí..
Jak říkám DOOM3 rulezz s texturama z FC by byl nepřokonatelný.
Po grafický stránce už je to slabší.. mě mrzí, že ty textury vypadaj jako ve hře XIII
Zžejme se autoři z ID zamkli na 4 roky ve svém studiu a s utkvělou představou (my jsme vymysleli nejlepší engine a grafiku) začali hru dělat. Jenže zapoměli na to, že za ty 4 roky se grafika posunula dál..
Mě to přijde jako by to dělali v tomhle pořadí a podle toho to i vypadá :
1 rok vývoje : textury
2 rok vývoje : světla, stíny
3 rok vývoje : zvuk, příběh, atmosféra
4 rok vývoje : příšery
Pak to dali do kupy a hurá do světa, ale ouhle ono je tu něco jako FC...
Jinak pro mě je DOOM výborná hra a na textury nekoukám...nebo se k nim nepřibližuju a pak to jde. Některý lokace jsou výborný zhlediska leveldesignu. V některých je to přímo čest tam mít možnost vůbec projít, protože něco tak promyšleného se jen tak nevidí..
Jak říkám DOOM3 rulezz s texturama z FC by byl nepřokonatelný.
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj
souhlasim me se taky zda ze mam textury uplne v pohode:)) uvidim mrknu jeste.Infernal píše:To zavisi vsetko od toho kto ma aku grafiku-------mne ide vsetko naplnoa ked dam na plno u starsej grafiky ----cize vymenim za 5950 je to uplne spatne,,,,,,,
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jste nekdo laborovat s timhle ??
http://www.svethardware.cz/akt.jsp#F126 ... E70044C31F
Nekomu by to mohlo helpnout. Jedna radka v configu
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zatím ne, ale až přijdu domů můžeš se vsadit že to zkusím!Sentenced píše:Zkoušel jste nekdo laborovat s timhle ??
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- Wilik
- Administrátor

Ac sam nejsem zadny naruzivy hrac (a strilecek uz vubec ne), tak jsem prece jen chtel videt tu novinku na vlastni oci a muj dojem je tento:
- hratelnost a atmosfera jsou fakt dobry (chvilemi az desivy
)
- grafika priser dost dobra, ostatni na me pusobi dost "lacine"...
Je fakt, ze pokud tam clovek jen po tme pobiha, tak to nevidi a hru si skvele uzije, ale na druhou stranu - na to by stacil Doom2 se stazenou gammou
Vzhledem k tomu humbuku kolem jsem od toho tedy taky cekal vic - mozna i proto, ze ta Alfa verze vypadala fakt dobre - ale to uz je cca 2 roky zpet...
- hratelnost a atmosfera jsou fakt dobry (chvilemi az desivy
- grafika priser dost dobra, ostatni na me pusobi dost "lacine"...
Je fakt, ze pokud tam clovek jen po tme pobiha, tak to nevidi a hru si skvele uzije, ale na druhou stranu - na to by stacil Doom2 se stazenou gammou
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zkoušel jsem to a výraznou změnu jsem nepostřehl. Zato rozbalení těch paků fakt pomůže. Jen se velikost hry 2x zvětší.Sentenced píše:Zkoušel jste nekdo laborovat s timhle ??
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Rozbaleni packu jsem testoval na pracovnim PC (Barton 2500+, Ti4200, 512) a nemelo to vubec zadnej vlivLuke píše:zkoušel jsem to a výraznou změnu jsem nepostřehl. Zato rozbalení těch paků fakt pomůže. Jen se velikost hry 2x zvětší.Sentenced píše:Zkoušel jste nekdo laborovat s timhle ??
Takze tezko rict jak to s tim rozbalením je.
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám otázku : když dělám screenshot, tak se mi dost často stane, že mi ztmavne obraz a musím hru nastartovat znova.
Čím to je?
Čím to je?
- Jája
- Středně pokročilý

Já sem to rozbalil taky, a taky mi to vubec nepomohlo, řekl bych naopak že disk při prvním loadu víc pracuje protože musí nahrát fyzicky vice dat než když jsou v zkomprimovane podobě, zkusim to ještě defragmentovat. zlepšení je asi poznat jen u pomalejších CPU ktery už muže dekomprese vic zatěžovat, umě vlastni FPS během hry jede uplně stejně.Sentenced píše:Rozbaleni packu jsem testoval na pracovnim PC (Barton 2500+, Ti4200, 512) a nemelo to vubec zadnej vlivLuke píše: zkoušel jsem to a výraznou změnu jsem nepostřehl. Zato rozbalení těch paků fakt pomůže. Jen se velikost hry 2x zvětší.Doma jsem to uz ani nezkoušel.
Takze tezko rict jak to s tim rozbalením je.
K tomu seta image_cacheMegs "32" - já tam mám dokonce jen 20 tak to teda zkusim dat na 128 a uvidime.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Mikee
- Začátečník

Ja neviem.. podla trailerov vyzera d3 super na atmosferu. grafika priser je asi na velmi vysokej urovni ako uz aj ostatni napisali , ale tie steny a to ze v d3 neni nic takeho co by mohlo prekvapit , proste nic co tu zatial nebolo tak sa mi to zda byt teda riadne priemerne.
Ked ide o tie inovacie tak v tom ja najviac fandim Stalkeru (viz muj avatar
) v ktorom su veci ako : Prieraznost dreva , prepocitavanie jednotlivych crepin z granatu , balistika striel , AI na takej urovni ze ta ostatny stalkery nazenu do pasce , vyuzivanie vsetkych prvkov DX9 , menenie pocasia s naadhernymi bleskami ,boj priser proti priseram napr. o teritorium , jedlo a pod. , vozidla , kupopvanie a obchodovanie s vybavenim atd... atd... samozrejme vsetky postrehy su z trailerov , clankov takze zatial nevieme ake o bude.. ale ak to bude take ake tvrdia tak to podla mna strci do vacku aj HL2 a potom take bezduche strielanie bude uz dost nudna vec.
P.S. este som zabudol na graficku stranku ... no tu hodnotia podla predbeznych clankov ako lepsiu ako HL2 .. takze uvidime...
Inak celkovo je to kapicku OT
Ked ide o tie inovacie tak v tom ja najviac fandim Stalkeru (viz muj avatar
P.S. este som zabudol na graficku stranku ... no tu hodnotia podla predbeznych clankov ako lepsiu ako HL2 .. takze uvidime...
Inak celkovo je to kapicku OT
Acer TimelineX 13.3" 3820T