MoH:AA => zatížení procesoru na 100%

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
M@rio
Nováček
Nováček

MoH:AA => zatížení procesoru na 100%

Příspěvek od M@rio »

Medal of Honor: Allied Assault
Při spuštění mi automaticky vzroste zatížení procesoru na 100%, takže při hraní mi to klesá až na 20 FPS. Ať mám detaily na minimu nebo na maximu, pořád stejné... Mám R9600XT
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ovladace na kartu mas jaky?
Boin
Začátečník
Začátečník

Re: MoH:AA => zatížení procesoru na 100%

Příspěvek od Boin »

M@rio píše:Medal of Honor: Allied Assault
Při spuštění mi automaticky vzroste zatížení procesoru na 100%, takže při hraní mi to klesá až na 20 FPS. Ať mám detaily na minimu nebo na maximu, pořád stejné... Mám R9600XT
To mě taky dělalo, ale už při zapnutí Windows. Otevírali se furt nějaký zbytečnosti a zatěžovalo to systém. Pomohl reinstall oken :stern:
M@rio
Nováček
Nováček

Příspěvek od M@rio »

ICE píše:ovladace na kartu mas jaky?
Catalyst 4.5
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

zreinstaluj si system, ja mam podobny problem, zpomaluje se mi to.Ale ted se chci zeptat, mam NVIDIA , a hra Medal of Honor AA nereaguje na VERTIKALNI SYNCHRONIZACI ! Hra se mi prekresluje
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

2M@rio: jestli máš 100% zatížení CPU už po spuštění win, tak bude problém mezi klávesnicí a židlí - máš v pc nějakou ludru. Nainstaluj firewall a bude to v poho.

jinak. co máš za CPU?

btw: ona existuje hra, která nezatěžuje CPU na 100%?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

karf píše:btw: ona existuje hra, která nezatěžuje CPU na 100%?
Ked mas dostatocne vykonny CPU tak samozrejme ze vsetky hry ti nebudu na 100% zatazovat CPU, kedze bude cakat na nejaku inu komponentu :wink:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Axis píše:
karf píše:btw: ona existuje hra, která nezatěžuje CPU na 100%?
Ked mas dostatocne vykonny CPU tak samozrejme ze vsetky hry ti nebudu na 100% zatazovat CPU, kedze bude cakat na nejaku inu komponentu :wink:
jj: samozřejmě starší hry nejsou tak náročné :wink:
Ale i novější, třeba strategie apod. Zkus monitorovat zatížení CPU a hned uvidíš jak na tom jaká gamesa je.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? na tom vytazeni cpu nevidim nic zle
inak obcas pekne pomoze vykonu ak v task manageri tej hre hodis vysoku prioritu ( ale do win potom nechod) :)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

mám problém, mám originalku tehle hry, ale nefungujou mi patche, prej ze potrebuju us verzy nebo co, Nevite o nejakym funkcim patchy? slysel jsem ze vylepsije praci s pameti
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

tak si stiahni patch na americku verziu ! je to take tazke?

Ak nemas original tak tam patch nedas.(je jeden sposob) Ale podla toho co pises tak mas origos.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

americká verze US jak už bylo někde zmíněno nefunguje
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

NaxyX píše:americká verze US jak už bylo někde zmíněno nefunguje
http://kamikazee.unas.cz/downloads/MoHAA-RegPatch.zip tady máte registr, který vám pomůže aby šel naistalovat ten US/UK patch :) Patch vám pomůže k tomu aby jste to mohli pařit třeba po internetu.
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“