CDMA modem a napájení.

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Magicie
Začátečník
Začátečník

CDMA modem a napájení.

Příspěvek od Magicie »

Mám problém s CDMA modemem, pokud ho používám bez baterie, tak se mi během 30s - x min sám od sebe vypne. Mám USB 2.00 a zapínám ho až po vložení trafa do elektriky (modem). Máte, nebo měli jste někdo podobný problém? Jak jste jej vyřešili?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: CDMA modem a napájení.

Příspěvek od Shit »

Magicie píše:Mám problém s CDMA modemem, pokud ho používám bez baterie, tak se mi během 30s - x min sám od sebe vypne. Mám USB 2.00 a zapínám ho až po vložení trafa do elektriky (modem). Máte, nebo měli jste někdo podobný problém? Jak jste jej vyřešili?
A s baterkou? Novej driver používáš? http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=15192 :wink:
Magicie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Magicie »

Používám nový driver a s baterkou se modem vypíná co 45 min, aby se nabil, čili to pro mě ztrácí potenciál, chyba hw ?
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: CDMA modem a napájení.

Příspěvek od Roxyman »

Magicie píše:Mám problém s CDMA modemem, pokud ho používám bez baterie, tak se mi během 30s - x min sám od sebe vypne. Mám USB 2.00 a zapínám ho až po vložení trafa do elektriky (modem). Máte, nebo měli jste někdo podobný problém? Jak jste jej vyřešili?
No pokud Ti to dělá s baterkou uvnitř , tak to vypadá na nějaký problém s modemem.
Co nejdřív ho běž reklamovat. Tohle Ti uznají.
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Kámoš tady v CK mel uplne stejnej problem, taky to vypadá na reklamaci, novej driver nic neresil, modem se po par minutach sam vypnul :(
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Magicie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Magicie »

Byl to modem na test, super co ?:))) Tedka mam novej uz svuj a frci to skvele. Asi skvrny na slunci, jinak bych rad pomoc s tou sitovkou v jinem foru, uz me to docela stve.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Magicie píše:Byl to modem na test, super co ?:))) Tedka mam novej uz svuj a frci to skvele. Asi skvrny na slunci, jinak bych rad pomoc s tou sitovkou v jinem foru, uz me to docela stve.
TAkze si ten vadnej modem bezproblemu vyreklamoval ?? Kamosovi asi nic jinyho taky nezbyde. Po par minutach (nekdy po hodine) se modem bud vypne nebo ztrati spojení s PCčkem. :(
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Magicie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Magicie »

Psal sem, ze to nebyl muj modem, ale modem na test od ET.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Magicie píše:Psal sem, ze to nebyl muj modem, ale modem na test od ET.
Tak to si dělaj skvělou reklamu že půjčujou vadný kousky na testování :lol:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Dzin píše:
Magicie píše:Psal sem, ze to nebyl muj modem, ale modem na test od ET.
Tak to si dělaj skvělou reklamu že půjčujou vadný kousky na testování :lol:
Ono kdyz to projde behem par dní rukama par "umelcu", tak to občas nejaky zarizení nevydrží :lol: Tomu se ani nedivim :-)
K pujčenym vecem se lidi chovaj jak prasata :sad:

Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“