CDMA modem a napájení.
Moderátor: Don
- Magicie
- Začátečník

CDMA modem a napájení.
Mám problém s CDMA modemem, pokud ho používám bez baterie, tak se mi během 30s - x min sám od sebe vypne. Mám USB 2.00 a zapínám ho až po vložení trafa do elektriky (modem). Máte, nebo měli jste někdo podobný problém? Jak jste jej vyřešili?
- Shit
- Odborník PCT

Re: CDMA modem a napájení.
A s baterkou? Novej driver používáš? http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=15192Magicie píše:Mám problém s CDMA modemem, pokud ho používám bez baterie, tak se mi během 30s - x min sám od sebe vypne. Mám USB 2.00 a zapínám ho až po vložení trafa do elektriky (modem). Máte, nebo měli jste někdo podobný problém? Jak jste jej vyřešili?
- Magicie
- Začátečník

- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: CDMA modem a napájení.
No pokud Ti to dělá s baterkou uvnitř , tak to vypadá na nějaký problém s modemem.Magicie píše:Mám problém s CDMA modemem, pokud ho používám bez baterie, tak se mi během 30s - x min sám od sebe vypne. Mám USB 2.00 a zapínám ho až po vložení trafa do elektriky (modem). Máte, nebo měli jste někdo podobný problém? Jak jste jej vyřešili?
Co nejdřív ho běž reklamovat. Tohle Ti uznají.
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Magicie
- Začátečník

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
TAkze si ten vadnej modem bezproblemu vyreklamoval ?? Kamosovi asi nic jinyho taky nezbyde. Po par minutach (nekdy po hodine) se modem bud vypne nebo ztrati spojení s PCčkem.Magicie píše:Byl to modem na test, super co ?:))) Tedka mam novej uz svuj a frci to skvele. Asi skvrny na slunci, jinak bych rad pomoc s tou sitovkou v jinem foru, uz me to docela stve.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Magicie
- Začátečník

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ono kdyz to projde behem par dní rukama par "umelcu", tak to občas nejaky zarizení nevydržíDzin píše:Tak to si dělaj skvělou reklamu že půjčujou vadný kousky na testováníMagicie píše:Psal sem, ze to nebyl muj modem, ale modem na test od ET.
K pujčenym vecem se lidi chovaj jak prasata
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään