Jo, bude se měnit. Směrem k Enterprise Windows-like řešení... Ale že Novell pohltil Ximian, o tom jsem zatím neslyšel...Gargamel_968 píše:Novell SuSE Linux nebo jak se to ted bude jmenovat? Myslim si, ze se suse bude hooodne menit pod taktovkou pohlceneho Ximianu a Novellovskym vedenim. Ale porad bude komercni, to jo, Novell tuto firmu kupoval kvuli enterprise resenim.TomV píše:No že by to zrovna SuSE jistilo, to si fakt nemyslím. SuSE je komerční, až hroooza...
Nejoblibenejsi distro mezi overclockery :-)
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- miho
- Čestný člen

-
Mandrake se take nenapadne posunuje ke krabicovemu softu... SCO se pred nejakou dobou zblaznila (skoda Caldera nebyla uplne od veci). Red Hat presel na enterprise, SuSE tam take smeruje...TomV píše:Jo, bude se měnit. Směrek k Enterprise Windows-like řešení...
Nakonec budeme radi, ze mame Debiana s jeho social contractem
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Gargamel_968
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No... staci se podivat na stranky Ximianu: http://www.ximian.com/TomV píše:Ale že Novell pohltil Ximian, o tom jsem zatím neslyšel...
Jinak doufam, ze Ximian bude pokracovat ve vyvoji toho, co zacal, byla by to dost citelna ztrata pro OSS komunitu kdyby toho nechali.
Pokud SCO zlikviduje linux, prejdeme na FreeBSD a budeme spokojeni zhruba stejne
Sapphire suxxx
- none
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- m0The
- Nováček

-
Byl sem na jejich prezentaci a maj vizy s tý vize sem nic nepochopil.TomV píše:Jo, bude se měnit. Směrem k Enterprise Windows-like řešení... Ale že Novell pohltil Ximian, o tom jsem zatím neslyšel...Gargamel_968 píše: Novell SuSE Linux nebo jak se to ted bude jmenovat? Myslim si, ze se suse bude hooodne menit pod taktovkou pohlceneho Ximianu a Novellovskym vedenim. Ale porad bude komercni, to jo, Novell tuto firmu kupoval kvuli enterprise resenim.
akorát sem se dobře nažral
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ja som tiez nedavno vyskusal mandrake 10..... a celkom prijemne ma prekvapil....
........, ale uz od viac ludi mi spominalo ze pouzivaju distribuciu Slackware .... takze sa chistam vyskusat aj tu.....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- nanuk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
moj prvy linux bol mdk 8.1:), potom som skusil rh7.0, potom slackware9,0, ten som mal dlhsie, ked to spadlo som si dal rh9,0 ale sa mi to nezdalo, tak potom mdk 9,2, a nasledne mdk 10,0 a teraz rozmyslam o gentoo 
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
- tosuja
- Začátečník

-
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já začal teprve nedávno
Mandrake 9.1 -> Slackware 8.x -> Vector Linux x.x -> Mandrake 10.0 a na tom jsem teď.. Asi vyzkouším Slackware 10.0, Gentoo a stahuju Overclockix taxem zvědav.. Vlastně musim zkusit i ten českej Slax..
- EDIT -
oooh yeah.. Fedora Core 2
- EDIT -
oooh yeah.. Fedora Core 2
Naposledy upravil(a) lMarky dne stř 3. lis 2004, 10:53, celkem upraveno 1 x.