CHASER aneb výborné zkrácení čekání na Half Life 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

CHASER aneb výborné zkrácení čekání na Half Life 2

Příspěvek od Sentenced »

Tak na tuhle hru jsem se celkem tešil a --- nezklamala !! FPS patřily vždycky mezi muj nejoblibenejší žanr a proto me celkem mrzelo jak poslední dobou "upadá". Hry bez nápadu, ATMOSFERY .. proste kdo zkusil nudu posledních mesíců v podání Devastation, Red Faction 2 a nebo Unrealu 2 - ví o čem mluvim. Chaser tohle mení. Tahle FPS je absolutne špičková a hned první mise vám ukáže, že to neni jen další z řady nudných. To se musí videt !!!! Pánové, to nejlepší uz nevzníká jen v JůEsEj atd. - kluci ze Slovače jasne ukázali, že když se chce, tak to jde.
A ta grafika ?? -- jednim slovem -- NÁDHERA !!!Asi pátá mise (odehrávající se ve stokách) má asi nejhezcí vodu jakou jsem v běžný hře videl.
Jasne, hra "mirne kopiruje" jiný herní trháky, ale která to nedela, že?? A kdyz se bere z ostatních opravdu to lepší tak to neni na škodu. Nemam treba rád "stealth mise", ale to jak to predvedl CHASER si necham libit - jste navadeni "vysilačkou na dálku" - a prochazeni neznámym hotelem plnym stražcu už zdaleka neni tak frustrující, když vám kolega hlásí do ucha - "druhy dvere na chodbe vlevo se schovej a počkej než strážný projdou".

Proste tahle hra je daleko víc než jen zkrácení čekání na Half Life 2 a Doom 3 - díky kluci Slovenský :D
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

knedla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od knedla »

Naprosto s tebou souhlasím. Je to naprostá bomba. Takovej Unreal II tomu nesahá ani po kotníky. Je ovšem určena pouze pro inteligentní lidi.
Ten kdo má vypatlanej mozek tak bude mít problémy.
Sajgon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

jj

Příspěvek od Sajgon »

sakra kde ji sehnat na dc jeste neni:))

edit by Sentenced -- tohle si řešte nekde uplne jinde a ne tady!!!! A hybaj si ji koupit do kramu - autoři si za to skvělý dílo zaslouží odmenu.
HOME:
Fractal Design Core 1500 + Seasonic M12II-520 Evo, AsRock H61M/US33, Intel Core i3 3220, A-Data 8GB DDR3 1600, Sapphire Radeon HD 5670, A-Data Premier Pro SP900, 128GB SSD, 2x WD Green 2TB, Creative Sound Blaster Z, HP LE2202x
Archandel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Archandel »

tiez chcem podporit slovakov, kedze sam som jeden :lol: , neviete kde sa da na slovensku kupit? ( okrem Brlohu - fuuuuuuuj ) uh bude to moja 3tia orig.hra :roll:
Lemmy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lemmy »

Tuhle gamesu jsem dohral do konce BTW: konec fakt gut :D hra je delsi nez jsem cekal, pribeh neni spatnej...dost mi ale vadilo to predskriptovani nepratel, to ze nereaguji na to jestli me slysi nebo vidi, jestli se kryju nebo ne...reaguji na misto kde jsem, podle toho jak to maji predskriptovano....Nepratele tupe stoji, dokud jim hra nerekne, ze maji zacit strilet. Nic mezi tím...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Lemmy píše:Tuhle gamesu jsem dohral do konce BTW: konec fakt gut :D hra je delsi nez jsem cekal, pribeh neni spatnej...dost mi ale vadilo to predskriptovani nepratel, to ze nereaguji na to jestli me slysi nebo vidi, jestli se kryju nebo ne...reaguji na misto kde jsem, podle toho jak to maji predskriptovano....Nepratele tupe stoji, dokud jim hra nerekne, ze maji zacit strilet. Nic mezi tím...
hru jsem taky dojel, ale podobnyho problemu jsem si celkem nevsiml. Nejel si nejakou verzi 1.0 ?? Cetl jsem neco podobnyho i v Levelu a dost jsem se pak divil, ze to bylo v poradku a vyse zmineny problemy tam nebyly...... Mozna jste tohrali z nejakyho pre-releasu :D
Jinak konec fakt zajimavej - prekvapko.

Grafika v kasarnach na Marsu ---- sakra kam se na to hrabe Doom III a videa z HL2 !!
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

KUA chlapi nestvite ma, lebo prisaham, ze si to zozeniem a zahram :-D
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
Lemmy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

2Sentenced

Příspěvek od Lemmy »

no 1.0 to asi nebyla, daval jsem tam nejakej patch, ale uz nevim jakej, uz jsem to smaznul...jak rikam dobra gamesa, az na par detailu...ted mydlim Chrome...to se mi zatim libi vic nez Chaser...
maxim99
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxim99 »

nevim, nevim...predskriptovani ubira strasne bodu....a pak ta sniperka, kdy i strela do palce te zabije je stupido...

grafika je dobra, ale gameplay je odflaklej....

jestli vas bavi po kazdym zabnitym nepriteli savevovat...hura do toho...ale nic pro me :?
CPU:AMD Phenom 9850@default MB:Asus M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP MEM:4GB DDR2-800MHz CL4-4-4 GPU: Sapphire ATI HD 3870 Ultimate s pasivem PSU: ENERMAX PRO82+ 525W
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Že sejvujes po kazdym zabitym nepriteli je celkem tvuj problem :D Nekolik lidi tu omilalo predskriptovany nepratele - v levelu dokonce psali, ze kdyz se nekam vratis tak se nepratele znova "zjeví" podle skriptu - lži a lži. Dohral jsem a kolikrat jsem se vracel na nektery misto nekolikrat - zadny vykukové na me znovu nevykoukli :)

Gameplay tyhle vecičky je silne nadprumernej..... pribeh, atmosfera, zbrane, DESIGN urovní !!!! - vsechno silne nadprumerny....

ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Stiahol som si demo tak som zvedavy. Dosahuje kvalitu plnej hry alebo sa na neho rovno vybodnut zohnat si gamesku celu??
Naposledy upravil(a) ByzaX dne stř 1. říj 2003, 13:52, celkem upraveno 1 x.
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

ByzaX píše:Stiahol som si demo tak som zvedavy. Dosahuje kvalitu plnej hry alebo sa ne neho rovno vybodnut zohnat si gamesku celu??
Demo jsem nehral, takze nevim co je v nem pouzito za uroven - jinak v Chaseru stejne jako v jinych hrach jsou levely horsi a lepsí.... zalezi co tam vybrali :)
Lepsi je rovnou se pustit do cely hry - ta hra za to stojí !!

ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Tak som si zahral trosku to demo. No je to cudne. Grafika celkom ujde. Voda naozaj vizera slusne hoci... co ja viem, volajako cudne. Aspon to vsetko fachci nenormalne rychlo. Len nepriatelia su akysi divni. Idem v stokach, vyskoci spoza rohu cosi cudne, urobi bu-bu-bu, dostane do cela, ide sa dalej. Tam zasa nejaky vyskoci. Skratka, mal som dojem, akoby som bol na cvicnej strelnici :?
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Tak som si zahral trosku to demo. No je to cudne. Grafika celkom ujde. Voda naozaj vizera slusne hoci... co ja viem, volajako cudne. Aspon to vsetko fachci nenormalne rychlo. Len nepriatelia su akysi divni. Idem v stokach, vyskoci spoza rohu cosi cudne, urobi bu-bu-bu, dostane do cela, ide sa dalej. Tam zasa nejaky vyskoci. Skratka, mal som dojem, akoby som bol na cvicnej strelnici :?
Howkey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Howkey »

Musim rict ze ta hra nic moc. Grafika byla libiva, ale ze by byla nej se rict neda. Mno a jinak mi to prislo jako bezduchy zabijeni nepratel .... hra proste o nicem, kterych je ale spousty. V dnesni dobe vydat nejakkou kvalitni hru je ale poradnej problem. CHce to trochu volnost a moznost hrat hru znova a s jinymy moznostmi. Proc je vetsina 3d her tak omezenych ? Podle me nejlepsi akcni hra vsech dob je jednoznacne System Shock 2 a Deus Ex (a co teprve az vyjde dvojka :) ---> skvely pribeh, ktery dokaze hrace hrozne moc v tahnout .... variabilni hra .... Moc dobra hra taky byla ALiens vs. Predators ----> skvela hudba, ktera dokazala navodit atmosferu, strach na kazdem kroku a cim vetsi obtiznost tim vice v kalhotech :-D
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit

See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Potřeboval bych pomoc. Sem teď na Marsu a nevím kudy dál. Vešel sem do základny s jednim vojákem, kterého hned zabili, pak sem šel chodbami do vyššího patra, projdu dveřmi du na pravo, tam sou dveře do kterých vejdu a tam je vytvořena barikáda ze skříněk. Tu obejdu a na druhé straně už cesta nikam nevede. Je tam jeden spínač od Control roomu, ale ten nefunguje a další dveře nejdou otevřít, pak je tam další místnost ve které sou postele a na konci sou dvoje dveře, ale ani jedny nejdou otevřít. Nevíte někdo jak dál.
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
Kade
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kade »

Je pravda, že si člověk na NVidii ani neškrtne???? myslím frafiku.
Jaká je min. konfigurace a doporučená díky :wink:
MB. MSI KT4V-L, CPU Athlon XP 2100+ (palumino), HDD 2X Barakuda 80 GB, 768 DDR RAM, MSI GeForce NX 6600 256 MB, DVD+RW Asus, DVD-RW
Lite On, Case Avanse 004 450W, Tv karta, SB Live 5.1
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Kade píše:Je pravda, že si člověk na NVidii ani neškrtne???? myslím frafiku.
Jaká je min. konfigurace a doporučená díky :wink:
Kámoš to jede na Ti4200 v 1024x768 celkem v pohode takze to na ty nVidii nebude tak horký :wink: Je pravda ze MX je peklíčko ale jde to na nem taky.... to zas reportoval znamej co má 1,7 Celera a GeFo4 MX.. jede v 800x600.

Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Kdyz sem mel Ti200 tak na 1280x1024 na full a nadhera....jen malokdy se to zacalo malinko trhat...
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nidzo píše:Kdyz sem mel Ti200 tak na 1280x1024 na full a nadhera....jen malokdy se to zacalo malinko trhat...
Tohle se mi nejak nezdá :D V 1280x1024 to nejelo v pohode (50 a vic FPS) ani na 9500Pro takze GeForce Ti na tom lip rozhodne nebude...
Zvlast takovy Barracks na Marsu pocitam ze ti jely hluboko pod 15FPS... :wink: :roll:

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“