Proč nejdou obě? (2x 512 na KT4VL)
- krucinal
- Začátečník

Proč nejdou obě? (2x 512 na KT4VL)
Včera jsem zapnul PC a z ničeho nic mi nejde jedna RAMka.Měl jsem 512MB asi půl roku,před měsícem jsem přikoupil ještě jednu od kámoše(obě jsou A-DATA 512MB DDR).Do včerejška mi šlapaly obě dvě a dneska už ne.Samostatně jdou,ale jak dám obě najednou tak mi nic nenaběhne,nebo mi to hlásí jen 512MB a když je přehodím tak to někdy jdou obě dvě,ale jenom do restartu,pak zase 512MB.Poraďte co s tím.Ďík.
//Edit Sent - mirne upraven nazev threadu.
//Edit Sent - mirne upraven nazev threadu.
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- krucinal
- Začátečník

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
MSI KT4-VL je dost vybirava na pameti, ale ze by se ji znelibily az po mesici společny prace, to je divny.
Jak to popisuješ - zkus taky jiny pameti, treba je problem ve slotu a ne v pametech.
Jak to popisuješ - zkus taky jiny pameti, treba je problem ve slotu a ne v pametech.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- krucinal
- Začátečník

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Zkus ty pameti nastavit na synchro s FSB, jestli to nemáš, pripadne pohrat s časováním pokud si to jeste nezkoušel. Memtest nech projet minimalne 3x pass, ale i probehnutej memtest neni zarukou bezproblemovyho běhu.krucinal píše:Opravdu z ničeho nic,ani žádnej kolaps ve hře nic.Zkoušel jsem všelijak přehazovat i sloty.Jiný paměti nemám,nepomohlo by třeba default nastavení BIOSu?Jak dlouho mám mít puštěnej memtest?Hodinu?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- krucinal
- Začátečník

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
S tim muzes klidne experimentovat. Za zkoušku nic nedáš. Na jakym to jedeš CPU ?? jestli nejaky co ma FSB 133, tak zkus dat i ty pameti na 133.krucinal píše:Obě jsou 512MB,400MHz 2,5cl.Mám nastaveno 333MHz,2,5cl.Myslíš zvednout cl na 3?
- krucinal
- Začátečník