CDMA a síťovka
Moderátor: Don
- Magicie
- Začátečník

CDMA a síťovka
Problem s CDMA a sitovkou, ktera musi bejt disabled, dokazete me nekdo poradit jak nasmerovat sitovku (Skystar2 pro prijem Broadband vysilani), aby jela spolecne s CDMA a nehadaly se vzajemne ? Mozna to dela ten soft, mam soslej novej z ET stranek a prime pripojeni mi nejak blbne. Nedokazu kliknout na zadnou z ikon, aby se otevrela nabidka pro pripojeni.
- Shit
- Odborník PCT

Re: CDMA a síťovka
A přes obyčejný připojení to nejde...?Magicie píše:Problem s CDMA a sitovkou, ktera musi bejt disabled, dokazete me nekdo poradit jak nasmerovat sitovku (Skystar2 pro prijem Broadband vysilani), aby jela spolecne s CDMA a nehadaly se vzajemne ? Mozna to dela ten soft, mam soslej novej z ET stranek a prime pripojeni mi nejak blbne. Nedokazu kliknout na zadnou z ikon, aby se otevrela nabidka pro pripojeni.
Naposledy upravil(a) Shit dne pát 6. srp 2004, 15:19, celkem upraveno 1 x.
- Magicie
- Začátečník

- Lemra
- Čestný člen

- Magicie
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

Tohle nepomáhá? http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=15192Magicie píše:Jakykoliv pokus o pripojeni a vlastnosti "Doslo k neocekavane chybe". To vidim tak na reinstall. Xp sou jedna velka hruza.
- Magicie
- Začátečník

- Magicie
- Začátečník

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hele, zkus se vyjadřovat nějak smysluplně, otázka jestli se někdo nevyzná v NATu? o co přesně Ti jde? vůbec tomu příspěvku není rozumětMagicie píše:Funguje to s nasdílením , a nebo FW v Xp. Problém nastává při potřebě něčeho čemu zase vadí FW. Nasdílení nepřipadá v úvahu, jelikož software potřebuje ip síťovky. Slyšel jsem něco o NAT, nevyzná se tady v tom někdo?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)