VHS na DVD

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
jajapv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

VHS na DVD

Příspěvek od jajapv »

Nahrál jsem si VHS přes TV Kartu do PC,rozlišení je 720*576 jak klasické DVD,potřebuji ale trochu obraz ořezat jelikož je na spodu obrazu rušivý pruh.
Lze potom tohle video vypálit na dvd i když bude mít rozlišení třeba 720*520?
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

Program pro authoring ti to pak roztáhne na správnou velikost, takže budeš mít trošku protáhlý xichty :-). Já bejt tebou, tak to ani neořezávám, maximálně těch posledních 8 řádků zamaskuju černou aby neužíraly bitrate. Při přehrávání na TV je stejně overscan tak velký, že ty řádky na obrazovce neuvidíš.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Promazán OT.

2 mina : K čemu to je ? Třeba když máš sbírku starých filmů na kazetách, nebo třeba rodinné dovolené, atp. a potřebuješ / chceš to dostat do digitálu jednoduše proto, aby ses zbavil těch kazet. Digitál zapsaný na optickém médiu je přeci jenom o něco trvanlivější. Budiž to odpovědí na tvůj OT dotaz, dál kdyžtak přes SZ.

2 PatriX : Ještě chvíli se snaž a uvidíš, jaký komunismus tady na fóru vládne! :dry: :evil:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
lada
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lada »

sám jsem si takhle předělal kazety s domácím videm na dvd a naprosta spokojenost mohu jenom doporucit .
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“