Doom 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Ja som Doom3 vcera nainstaloval na pracovne PC XP 2200+ 1024MB RAM KM400 + Radeon 9000 64MB 2x120GB HDD ........ a viac ako 640x480 medium ...... sa plne plinule naozaj hrat neda..... :( ....... to asi nebude to prave na plne vychutnanie Doom3 ...... ( aspon ze hra chodi absolutne stabilne....., a aj pomerne rychlo..., asi najme vdaka dostatku pamate RAM.... )... Som zvedavi..., ako sa to ukaze na mojom domacom PC v popise....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ehm....viděl někdo v Options položku "Invert mouse?" :twisted:
ANDYMAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ANDYMAN »

Mám takú otázku,možno je odveci ale... stiahol som si 3Dmark 03 a páčil sa mi test "Battle of Proxycon" ktorý ako keby Doomovi z oka vypadol.chcel by som sa spýtať či ide doomIII rýchlejšie (fps) ako tento test.pretože mi to dost seká(priemer asi 12fps).diki
Intel i5 2550K @4,8 Water Cooling Kingston HyperX 8GB DDR3 ASUS Sabertooth P67 ASUS GTX680 DirectCU II Top Samsung 27" SyncMaster 275T SANYO 3LCD projector Samsung SSD 256GB WD 2TB+1TB+640GB+... Creative X-Fi Fatality PlatinumLogitech Z5450 THX via optical Creative GigaWorks T40 + subwoofer RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder Everglide Titan Monster Mat Logitech WAVE keyboard Corsair 650W CoolerMaster Stacker 830
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ Alphacool Eheim AGB Station 12V 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 1x Maxxxpert 120mm Alphacool hose 10/8mm Reservoir 280mm acryl UV Liquid
------------------------------------------------
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

ANDYMAN píše:Mám takú otázku,možno je odveci ale... stiahol som si 3Dmark 03 a páčil sa mi test "Battle of Proxycon" ktorý ako keby Doomovi z oka vypadol.chcel by som sa spýtať či ide doomIII rýchlejšie (fps) ako tento test.pretože mi to dost seká(priemer asi 12fps).diki
Taky mě to napadlo, ale myslim, že nemá s doomem nic společnýho, každopádně, výkonově to bude stejný, spíš doom trošku náročnější, místy trošku hodně :)
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Čau,
dneska sem si stáhl nějakej "Nitro blood patch" (1,3MB) a Coop mod (0,3 Kb) máte někdo tady ty věci tam šouplí? Jestli jak to vypadá s tím krvavým vylepšením a funguje stabilně tek kooperativní mod?
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

2 prf.KUBA - To Slezman samozrejme vi, naopak to nemuze najit ... :wink:

(nekde v nejakym *.cfg to neni ? - v menu jsem si toho taky nevsiml)

//ehm..prf.kubuv prispevek nejak zmizel, deletovan :?
show must go on..
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Slezman(CZE) píše:ehm....viděl někdo v Options položku "Invert mouse?" :twisted:
Já ji tam mám. :)

Někdo tady psal o konfiguračním souboru DoomConfig.cfg, že se tam dá lecos vylepšit, třeba tma, ale nějak mi to nefunguje. Nejen že se ve hře nic nezmění, ale hodnoty se vrátí po spuštění zase zpět.
Ví někdo co s tím?
Bathory
Gamax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gamax »

Vie niekto kde sa nachádza SOUL CUBE ??? som na konci pekla a ten obrovský rohatý boss nie a nie skapať, aj keď do neho našijem celý arzenál :evil:
AMD Barton 2500+@2231MHz,Silent Boost,Abit KV7,1024 MB/400MHz DDR Apacer CL2.5,GF FX 5700 /128MB,Maxtor DiamondMaxPLUS 8 40GB,DVD Toshiba SD-M1712,Case EZ4000/Mercury450W.
C@esar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C@esar »

Gamax píše:Vie niekto kde sa nachádza SOUL CUBE ??? som na konci pekla a ten obrovský rohatý boss nie a nie skapať, aj keď do neho našijem celý arzenál :evil:
strielaj do toho portalu, ktory sa otvori po tom ako zostrelis vsetky (3) tie lietajuce hovadiny... par rakiet staci... :roll: :wink:
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Gamax píše:Vie niekto kde sa nachádza SOUL CUBE ??? som na konci pekla a ten obrovský rohatý boss nie a nie skapať, aj keď do neho našijem celý arzenál :evil:
soul cube dostanes z toho bosse v pekle:))
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jestli se mi na tyhle hre neco libi tak je to chainsaw :) To je proste lahůdka, jinak ten berserk v jedny mistnosti a kopice zombíku (jakakoliv podobnost s nejmenovanym moderatorem je čiste náhodná) umlacena holýma rukama, to človeku taky zvedne náladu :twisted:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Slezman(CZE) píše:ehm....viděl někdo v Options položku "Invert mouse?" :twisted:
Já ji mám v "game options"...
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Tak konecne to mam doma, uz to instaluju :twisted:

Jsem zvedavy na onu slavnou grafiku a tu atmosferu (uz mam pripraveny plinky :lol: )
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
djax
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djax »

Ahoj, než si ho koupím, zajímá mě jedna věc: můžu se příšerám schovat třeba někde ve tmě a ony mě nevidí?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

djax píše:Ahoj, než si ho koupím, zajímá mě jedna věc: můžu se příšerám schovat třeba někde ve tmě a ony mě nevidí?
Co jsem si zatim všimnul, tak ani nahodou, je to o akci a ne o schovavani, pred impem se neschovas. :-) Vetsinou na to ani neni čas.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Abych se přidal. Tavim to od neděle, ze začátku mě to nějak nebralo, ale teď to žeru :razz: Na 1024 medium celkem pohoda, fps většinu hry mezi 20-40, což mi na pařbu stačí. Čekal sem, že to bude swapovat jak prase, ale houby, akorát při zmiňovaném průchodu dveřmi a na začátku levelů, jinak je to klídeček. :) Monstra sou docela ucházející, hlavně Triti, pavouci s obrácenou lidskou hlavou. Z těch mám dycky paniku, když se spouštěj ze stropu nebo lezou z děr, fuj. Boží je taky Revenant, kostra s raketama. Akorát ty zbraně sou takový divný. Kdyby měl aspoň rotačák pořádnej zvuk, takhle je to takový divný, nevýrazný. To musí bejt pořádně dunivý peklo,při kterým padaj věci z poličky :razz: A taky bych řek, že to neni zas tak strašně hororová pařba, u AvP 1,2 sem byl za mariňáka podělanej mnohem víc :D Ale jinak pařba dobrá :)
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Hraju na obtížnost "marine" a zatím mám nábojů hafo...ten nedostatek sem nějak zatí nepostřehl... :( . Furt šetřím a střílím většinou z brokárny a kulometu...teď jsem našel raketomet :twisted: . Už na to kašlu beru plazmu a střílím do všeho co se pohne...Obvzlášť na ty kostry s raketama je to účiná věcička! Náboje budou my nebudem! :twisted: :roll:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nevíte nekdo jestli ma nejakej vliv na další prubeh hry rozhodnutí jestli pošlete varovaní nekam do vesmíru nebo nepošlete ?? (je to tušim konec 11. mise) Ten chlapik vas jeste seřve, že se to posilat nema a druhej vam radiem podekuje za "good work" .. jestli to proste zmeni nejaky další dění....

ja tu zpravu poslal :)

mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Sentenced píše:Nevíte nekdo jestli ma nejakej vliv na další prubeh hry rozhodnutí jestli pošlete varovaní nekam do vesmíru nebo nepošlete ?? (je to tušim konec 11. mise) Ten chlapik vas jeste seřve, že se to posilat nema a druhej vam radiem podekuje za "good work" .. jestli to proste zmeni nejaky další dění....

ja tu zpravu poslal :)
no podle me ne..ja ji poslal a budu to hrat jeste na VETERANA a skusim ji neposlat..a uvidim:))
naboju sem mel malo protoze sem as v pulce hry cetl maily:)) chtel sem to mit tezsi:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

mr_sheen píše: naboju sem mel malo protoze sem as v pulce hry cetl maily:)) chtel sem to mit tezsi:)
Já si je čtu, ale rozumím tak možná tomu když je tam napsanej kód.
Ty hlasový zprávy poslouchám a když někdo řekne kód tak si ho napíšu, zbytku nerozumím :lol: .
Zahraju si to pak ještě jednou až vyjde čeština...abych pochopil taky pořádně ten příběh :lol: ....ale i bez těch kódů jich je tam dost....Zatím sem neotevřel jen jednu bednu...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“