Doom 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
C@esar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C@esar »

ja som to poslal tiez... :oops: ...predpokladam, ze ta to nepusti do nejakych dveri ak to neposles... ale za skusku to stoji..
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

zdar, no kalba je to docela v poho.. cs hraju ve dne a doom zasadne v noci :!: :D ale mam takovej problem, nevim jak si precist mejly a cedecka :oops: jinak docela sranda v noci nepouzivat baterku 8-) .. co se tyce ty "strasidelnosti" tak je vse absolutne v poho .. jenom sebou vzdycky skubnu (teda obcas, kdyz ho necekam) a kdyz se leknu oteviram hubu.. potom vypadam nejak takhle : :nervous: .. :-D
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

thool píše: ale mam takovej problem, nevim jak si precist mejly a cedecka :oops:
mejly a cedecka? Předpokládám, že PDA si spustit umíš 8-) ...
Videa si spouštíš když vlevo klikneš na "Personal..." a pak vlevo nahoře klikneš na "VIDEO". A mejly si čteš podobně ale klikneš na "e-mail"...
A přestaň si dělat srandu, to bys byl pěkná lamka kdybs na to sám nepřišel... :lol: :razz:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

Roxyman píše:
thool píše: ale mam takovej problem, nevim jak si precist mejly a cedecka :oops:
mejly a cedecka? Předpokládám, že PDA si spustit umíš 8-) ...
Videa si spouštíš když vlevo klikneš na "Personal..." a pak vlevo nahoře klikneš na "VIDEO". A mejly si čteš podobně ale klikneš na "e-mail"...
A přestaň si dělat srandu, to bys byl pěkná lamka kdybs na to sám nepřišel... :lol: :razz:
uz se me to jednou povedlo, ale muj mozek neni stavenej ne to aby si to zapamatoval :oops: diky.. vytisknu a nalepim na monitor :lol: j/k -
//: prave sem prisel na to ze na to bych prisel i bez tebe,.. takze to PDA..
//: predpokladas spatne :sad: :| :old12: :huh: :old9: :cry: :old6: :crazy: :nervous: :shock: :x :devil: :roll: :roll: :roll: ehm.. jak se spousti PDA ? :-D
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

thool píše: //: prave sem prisel na to ze na to bych prisel i bez tebe,.. takze to PDA..
//: predpokladas spatne (smajlíci) ehm.. jak se spousti PDA ? :-D
V menu se podívej jak to máš nakonfigurovaný...
MENU/CONTROLS/ATTACK-LOOK/PDA-SCORE a patřičná klávesa :)
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

Roxyman píše:
thool píše: //: prave sem prisel na to ze na to bych prisel i bez tebe,.. takze to PDA..
//: predpokladas spatne (smajlíci) ehm.. jak se spousti PDA ? :-D
V menu se podívej jak to máš nakonfigurovaný...
MENU/CONTROLS/ATTACK-LOOK/PDA-SCORE a patřičná klávesa :)
presne tam sem to hledal a nenasel :) ale ted uz to tam snad najdu
btw.. menu/con/.. zase to neprehanej, jasny? :roll:
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

thool píše: presne tam sem to hledal a nenasel :) ale ted uz to tam snad najdu
btw.. menu/con/.. zase to neprehanej, jasny? :roll:
Jasný..já jen abys to bezpečně našel :lol:
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Pro majitele karet ATI:

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=11048

Zkusil jsem si zkopírovat ten soubor a v demu se zvedl fps o 1,5 fps!
1024x768 high 2xAA

Částečná citace z Tiscali:
DooM3 svou technologickou náročností a krvavými hardwarovými nároky tak trochu předběhl dobu. A to ještě autoři z id Software spoustu efektů v základním nastavení vypnuli, aby hardwaru alespoň trochu ulevili. Částečně se jim to podařilo, ale hra nevypadá tak dobře, jak by teoreticky vypadat mohla a se základními zvuky je to podobné. Zkrátka, co si v DOOM III dodatečně nezapnete přes konzoli, to nemáte, ale o tom podrobně až někdy jindy.
Konec citace

Docela by mě zajímalo jak ta hra vypadá se vším co v ID vypnuli aby to na našich plečkách vůbec chodilo...třeba za pár let až se vývoj pohne dopředu ID vydá neořezanou verzi a třeba si pak řekneme : Tenkrát to bylo proti tomuhle o ničem...pamatuješ na ty ošklivý textury?? :lol: No fakt by mě zajímalo co všechno zkrouhly aby nám to běhalo...
Naposledy upravil(a) Roxyman dne úte 10. srp 2004, 23:29, celkem upraveno 1 x.
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Tak ted jsem to chvili paril a zatim takovy rozporuplny dojmy...

Grafika dost dobra, textury nevnimam, zatim mi nevadi, jen nekdy ta "hranatost". Atmosfera dobra, ale prece jen sem ocekaval vetsi strach (ale asi se dostavi) Ze zacatku jak se ten vedec ci kdo to je promeni, tak jdu k nemu, zacne "invaze" a uz si rikam, ze bych ho odpraskl dopredu, neco ve me rika nechej ho zit, a zrovna kdyz se otocim, a koukam kde co je, tak se premeni a vlepi mi facku, fakt stesti hned zezacatku...
A to jak se de pro brokovnici, je klasicky Doom I a II... :wink:

Doufam, ze se to tu neresilo, hrami vzdycky po 5-40 minutach spadne s hlaskou o chybe pameti, ze nelze proveds operaci READ. (soubory mam rozbaleny a delalo to i kdyz byli zabaleny)
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Nidzo píše:Doufam, ze se to tu neresilo, hrami vzdycky po 5-40 minutach spadne s hlaskou o chybe pameti, ze nelze proveds operaci READ. (soubory mam rozbaleny a delalo to i kdyz byli zabaleny)
Nj Athlon XP 1700+ @ 2700+ (180x12=2160mhz) 1.7V... doom III proveri hardware docela dobre :-) Mne prinutil stahnout takt pameti na GK o celych 30MHz jinak mi to "snezilo". Nedela to nikde jinde nez v doomu...
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

miho píše:
Nidzo píše:Doufam, ze se to tu neresilo, hrami vzdycky po 5-40 minutach spadne s hlaskou o chybe pameti, ze nelze proveds operaci READ. (soubory mam rozbaleny a delalo to i kdyz byli zabaleny)
Nj Athlon XP 1700+ @ 2700+ (180x12=2160mhz) 1.7V... doom III proveri hardware docela dobre :-) Mne prinutil stahnout takt pameti na GK o celych 30MHz jinak mi to "snezilo". Nedela to nikde jinde nez v doomu...
Jak tak koukam, bude asi zaveden novy pojem, misto Prime stable, bude Doom3 stable :lol:

No procak sem dal "jen" na 2Ghz a pro jistotu dal 1.75V a nic, grafiku sem dal z 350/330 na 320/300 a úprad to dela :x
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Nidzo píše:jdu k nemu, zacne "invaze" a uz si rikam, ze bych ho odpraskl dopredu, neco ve me rika nechej ho zit, a zrovna kdyz se otocim, a koukam kde co je, tak se premeni a vlepi mi facku, fakt stesti hned zezacatku...
:lol: no líp si to popsat nemohl, docela se bavím....facku....ha ha :lol:
Počkej později...ze začátku je to takový dost seznamovací...pak to přijde!
Plínky máš? :lol:

//EDIT: Co se týče tý náročnosti, tak já stahoval taky grafiku...GPU -15 i MEM -40...artefuckty byli všude...
Naposledy upravil(a) Roxyman dne úte 10. srp 2004, 23:40, celkem upraveno 1 x.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Zkus stahnout takt CPU a GPU, tehla hra je dost citliva na OC.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Roxyman píše:
Nidzo píše:jdu k nemu, zacne "invaze" a uz si rikam, ze bych ho odpraskl dopredu, neco ve me rika nechej ho zit, a zrovna kdyz se otocim, a koukam kde co je, tak se premeni a vlepi mi facku, fakt stesti hned zezacatku...
:lol: no líp si to popsat nemohl, docela se bavím....facku....ha ha :lol:
Počkej později...ze začátku je to takový dost seznamovací...pak to přijde!
Plínky máš? :lol:
Mam :-D
Mno zatim je to takovy suchy (a to ze ja se lekam dost casto, staci jen aby nekdo vybafl za rohem, a uz padam ze zidle :roll: ), ale zatim sem jeste ani nezacal nadavat na vyvojare ze je to na infarkt...
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Jiri Drak píše:
Zkus stahnout takt CPU a GPU, tehla hra je dost citliva na OC.
Hm, tak zkusim zakladni takty, i kdyz moc se mi do toho nechce...jo jeste zkusim ty ovladace... :wink:

OT: Dneska mam fakt stesti - stahuju si Catalisty 4.9 Doom 3 Hot Fix ci tak nejak, jednou za sto let nepouziju manager, spolehnu se na obyc windows a co se mi nestane, v 98% se mi resetuje pripojeni....inu kdyz se dari, tak se dari...
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Nidzo píše:ale zatim sem jeste ani nezacal nadavat na vyvojare ze je to na infarkt...
Tak to přijde! :twisted:
Např. až uvidíš poprvé v dálce na konci temné uličky na zemi rotačák, tak si na mě vzpomeň :roll: .

Jinak mě zase nejdou dělat screenshoty...vždycky mi ztmavne obraz a textury jsou takový pruhovaný...musím to restnout a loadnout znova...
Ale zřejmě sem jediný co mu to dělá, protože se nikdo ještě neozval že mu to dělá taky..docela mě to štve...pár by jich za to stálo :twisted:
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Neberte to jako flame... ale nejsou nahodou ty potize spjaty s ATInami? (neobvinuju ATI, problem muze byt i na strane ID)

Ja jsem teda prosel celou hrou a nezaznamenal jsem jediny pad, blikani textur ci jinou divnost.

Je tady nejaky nVidiak ktery ma s doomem nejake vetsi potize?
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.2.5 (MingW32) - WinPT 0.7.96

iD8DBQFBGURcUk/gw7V43f0RAkmxAJ4j+OAcr+7tLGywxnJlIyOMSWKu/wCfec8h
V9RXn9BD1VC67q5uyM7m0yk=
=/gvh
-----END PGP SIGNATURE-----
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nidzo píše:rozbaleny a delalo to i kdyz byli zabaleny)
a hrabal jsi se v tom doomconfig.cfg ? Pokud jo, nastavil si dostatecne ten cacheMink ?
set image_useCache "1"
set image_cacheMegs "128" (ja mam osobne nastaveno 96, protoze mam jen 512MB RAM)
set image_cacheMinK "10240" <----- nastav tuto nebo dvojnasobnou hodnotu .

http://www.viperlair.com/articles/howto ... e/tweakd3/

http://ucguides.savagehelp.com/Doom3/Doom3Guide.htm - to je hodne slusna stranka .. vsem doporucuju..
show must go on..
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

to miho: s ATI to jede taky uplne v pohode. Problem je pokud ma nekdo pretaktovano viz nez ta karta snese. Ja jsem taky musel kvuli Doomu stahnout GPU o 10MHz i kdyz v kazde jine 3D hre nebo benchmarku to jelo vzdy bezproblemu.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

shadow píše:
Nidzo píše:rozbaleny a delalo to i kdyz byli zabaleny)
a hrabal jsi se v tom doomconfig.cfg ? Pokud jo, nastavil si dostatecne ten cacheMink ?
set image_useCache "1"
set image_cacheMegs "128" (ja mam osobne nastaveno 96, protoze mam jen 512MB RAM)
set image_cacheMinK "10240" <----- nastav tuto nebo dvojnasobnou hodnotu .

http://www.viperlair.com/articles/howto ... e/tweakd3/

http://ucguides.savagehelp.com/Doom3/Doom3Guide.htm - to je hodne slusna stranka .. vsem doporucuju..
Ne, nedelal, teda uz jo, jdu to ozkouset....diky
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“