NHL 2004

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

NHL 2004

Příspěvek od Zbyna »

Jak mam v NHL 2004 nainstalovat dresy, ktre jsem si stahl na internetu??? potrebuju k tomu nejaky porgram jako je to u fify??? Kde mam sehnat Gfxpak.exe?? jo a je to stejne u 2003 jako u 2004????
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

No u tech dresu v archivu vetsinou byva textak o tom kdo to udelal a jak se to instaluje... Ted si to uz presene nepamatuju nazev ty slozky...
K7VTA3-VIA KT266, 1000MHz Thunderbird, 512 + 128 Mb RAM, SAPPHIRE RADEON 9500-64MB, SEAGATE 40 GB, SB Live 5.1 + Genius HT 5.1
Score: 2249 - 3dMARKs03
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Hrate to este niekto? Viete poradit nejake dobre finticky? Troasku sa mi zda dost poondene ovladanie. Moc klavesov. Ci je to len otazku zviku?
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

JAsně že to hrajeme, ale je fakt že už spíš je v očekávání NHL2005. Fintiček je v NHL hodně a pokud si naistaluješ aktualizace je to naprosto super. Třeba celoplošné reklamy z ELHGAME :-).

Zkoušel jsem aktualizovat i přímo komentáře ve hře, aby komentátor když hraje SPAxSLA neříkal stále dokola "By Prague, Praha, Praha ... atd." :-) Tak jsem si to namluvil sám, naimportoval, ale nemělo to správné echo. Se zvukem moc pracovat neumím a tak i přes velké plány jsme od kompletního českého komentáře ve hře nakonec upustili. Asi bychom to stejně dodělai v době, kdy by vycházelo NHL 2006 takže by to asi nemělo moc význam :-).

Napiš co by si rád věděl, doufám že ne jak dát gól :-D
---
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

J X P píše:JAsně že to hrajeme, ale je fakt že už spíš je v očekávání NHL2005. Fintiček je v NHL hodně a pokud si naistaluješ aktualizace je to naprosto super. Třeba celoplošné reklamy z ELHGAME :-).

Zkoušel jsem aktualizovat i přímo komentáře ve hře, aby komentátor když hraje SPAxSLA neříkal stále dokola "By Prague, Praha, Praha ... atd." :-) Tak jsem si to namluvil sám, naimportoval, ale nemělo to správné echo. Se zvukem moc pracovat neumím a tak i přes velké plány jsme od kompletního českého komentáře ve hře nakonec upustili. Asi bychom to stejně dodělai v době, kdy by vycházelo NHL 2006 takže by to asi nemělo moc význam :-).

Napiš co by si rád věděl, doufám že ne jak dát gól :-D
:lol: jak dat gol? To nahodou viem a celkom sa mi to dari sice na easy obtiaznosti. Doteraz som hraval 2002 ta mi moc vyhovovala najme ovladanie. v 2004 mi nejako superi moc zachytavaju nahravky. Ked nahravam tak vecsinou to tene kolik sibne priamo na hraca ktori je za superom. To ma vzdy potesi :evil:
Hram to vzdy bez automatickeho mierenia. Nejaky tip proste na peknu fintu alebo strelu alebo akciu.
A zkade sa daju stihanut tie volovinky co si pisal. Daj link prosim.
tak zatim
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Golu v NHL2004 pada dost ruznorodych, hlavne (jak byste asi rekli vy na vychode) hodne "Českých náhodňáků" :-D. Takže jednoduchá rada je střílet, střílet, střílet :-). Na easy to je sice krasobruslení, ale každý nějak začít musí. Můžu ti vřele doporučit to hrát s padem, protože je tam mnoho vychytávek, které prostě na klávesnici udělat nemůžeš, protože by si si zlámeal prsty. Prostuduj si možnost nastavení ovládání, ať víš co vše můžeš dělat.

Link na updaty je www.elhgame.cz a myslím, že existuje dokonce i slovenská liga a odtamtud se tam taky dostaneš. Dokonce se chvíli pracovalo na spojení obou lig a následné modifikace toho karierního módu. Bohužel se to nedotáhlo, protože by byl trochu problém ve vyváženosti atributů hráčů a to by vyvolalo 100% flame :-(.

Co se týče nastavení AI tak to chce rozhodně poladit, protože to co je tam nastavená defaultně podle obtížností je absolutně mimo. Můžu doporučit hrát v tomhle nastavení AI:
3,3,2,3,1,6,5
3,1,3
3,2,4,2,5
4,5,5,3,1,2,3,3,3,1
3,4,3,3
3,5

To jsou ty jednotlivé záložky od zhora. Vycházej ale z obtížnosti Difficult. Co se týče délky třetin doporučuju 7 min. jinak je to strašně zdlouhavé. Používej strategii, obrané a útočné sytly hry (tlak na soupeře dle vývoje), rozhodně se to vyplatí.

Na NHL2002 zapomeň, NHL 2004 je nejlepší hokej v historii (teřba jen to, že můžeš takticky blokovat hráče v poli, ale i ho připlácnout na mantinel) tak doufám, že NHL 2005 bude jen a jen vylepšeno. Cesta je rozhodně správným směrem. :-)
---
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

J X P píše:Na NHL2002 zapomeň, NHL 2004 je nejlepší hokej v historii (teřba jen to, že můžeš takticky blokovat hráče v poli, ale i ho připlácnout na mantinel) tak doufám, že NHL 2005 bude jen a jen vylepšeno. Cesta je rozhodně správným směrem. :-)
Ja bych ho sice dal az za NHL 93/95, ale jinak souhlasim, ze je to po hodne dlouho dobe zase slusnej hokej. I kdyz co se sportu tyka, tak u me letos zvitezil PES3 na plne care.
Jinak da se hrat NHL rozumne (hratelne bez LAGU) pres NET (nejlepe ve vice hracich, treba 2 vs 2) ?. Kdyby to slo tak bych klidne nekdy dal :)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

NHL 93 byla moje první originální hra. Je to 5 disket (myslím) a zrovna nedávno jsem je našel. Byl skvělý, ale s tím co je dnes se to nedá srovnat. Lepší byl hlavně v tom, že byl první a to mu žádný jiný hokej nevezme. :-)

Fotbale mne na PC nikdy nezaujal i když jsem se mooooc snažil. Hokej je pro mne nr. 1 :-)
---
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Potřeboval bych poradit jak na online hraní NHL. nemám s tím žádné zkušenosti.

Díky za rady
---
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

J X P píše:NHL 93 byla moje první originální hra. Je to 5 disket (myslím) a zrovna nedávno jsem je našel. Byl skvělý, ale s tím co je dnes se to nedá srovnat. Lepší byl hlavně v tom, že byl první a to mu žádný jiný hokej nevezme. :-)

Fotbale mne na PC nikdy nezaujal i když jsem se mooooc snažil. Hokej je pro mne nr. 1 :-)
Prvni nebyl, face-off rulezzz :)

Hokej me vic bavi kdyz hraju sam, fotbal parim hlavne s kamaradem ve dvou lidech za jeden tym.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“