Grrr, uz me zacinaji ty Impalove ci jak se nazyvaji pekne ****. Jsou snad na kazdym rohu!!!Roxyman píše:Tak to přijde!Nidzo píše:ale zatim sem jeste ani nezacal nadavat na vyvojare ze je to na infarkt...![]()
Doom 3
Moderátor: Baneshee
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Slezman
- Středně pokročilý

Taky bych rád přispěl svojí troškou do mlýna....hlavně toho Sentova.
Budu hlavně srovnávat s Far Cry.
Po pravdě....DOOM3 mě nenadchnul, což Far Cry dokázalo. To, co mi později znechutilo Far Cry (tak, že jsem je nedohrál), to je ústřední téma DOOM3.
Je to tma, debilní mutanti a šok.....a to opravdu nesnáším.
Hraní mě zkrátka většinou nebaví (jsou světlé momenty), něco super, jako třeba byla voda a příroda ve Far cry, tu ale není.
Všechno vypadá hezky, ale já fakt radši zabíjím lidi, a ne zmutovaný a ozbrojený varlata...
P4 2.8@533,512MB DDR333, FX5700 TD128
Grafika 1024*768 na MEDIUM, navíc vypnuto "High detail special effects"
jede to plynule, fps nevim (určitě ale nic moc, dnes otestuji timedemo), ale co vím, že bych ještě něco plynulosti snesl, ale můj HW asi obstál...High už se cuká.
Všeobecně DOOM3 splnil, co sliboval, ale revoluce v hraní se nekoná, i to menu mělo Far Cry lepší (myslím hlavně nápad). Zbraně jsou nic moc, rotačák je vyloženě šit.
Jedině zvuk brokovnice mě uklidňuje, ale proč sakra přebíjí tak pomalu?
Osobně se těším na S.T.A.L.K.E.R. a datadisk ke Call of Duty. Doom3 jim bude muset vyklidit místo na disku.
Budu hlavně srovnávat s Far Cry.
Po pravdě....DOOM3 mě nenadchnul, což Far Cry dokázalo. To, co mi později znechutilo Far Cry (tak, že jsem je nedohrál), to je ústřední téma DOOM3.
Je to tma, debilní mutanti a šok.....a to opravdu nesnáším.
Hraní mě zkrátka většinou nebaví (jsou světlé momenty), něco super, jako třeba byla voda a příroda ve Far cry, tu ale není.
Všechno vypadá hezky, ale já fakt radši zabíjím lidi, a ne zmutovaný a ozbrojený varlata...
P4 2.8@533,512MB DDR333, FX5700 TD128
Grafika 1024*768 na MEDIUM, navíc vypnuto "High detail special effects"
jede to plynule, fps nevim (určitě ale nic moc, dnes otestuji timedemo), ale co vím, že bych ještě něco plynulosti snesl, ale můj HW asi obstál...High už se cuká.
Všeobecně DOOM3 splnil, co sliboval, ale revoluce v hraní se nekoná, i to menu mělo Far Cry lepší (myslím hlavně nápad). Zbraně jsou nic moc, rotačák je vyloženě šit.
Jedině zvuk brokovnice mě uklidňuje, ale proč sakra přebíjí tak pomalu?
Osobně se těším na S.T.A.L.K.E.R. a datadisk ke Call of Duty. Doom3 jim bude muset vyklidit místo na disku.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jj, v ID softu si asi zapomneli uvedomit, ze to co bylo originalni a suprovy pred 10ti lety nemusi bejt takova pecka dnes, tenkrat jsme si pred Doomem všichni drepli na prdel, dneska je doom celkem tuctová FPS, bez specialnich napadu...
Ale spouste lidi to vyhovuje.
Ja osobne si dam radsi taky FC nebo jinou FPS, replayabilita DIII je pro me temer nulová - DIII ztrati i to poslední co ho u me drželo nad vodou - napjatou atmostéru
Ale spouste lidi to vyhovuje.
Ja osobne si dam radsi taky FC nebo jinou FPS, replayabilita DIII je pro me temer nulová - DIII ztrati i to poslední co ho u me drželo nad vodou - napjatou atmostéru
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- C@esar
- Začátečník

na nich sa mi dobre osvecila brokovnica... neskor zo srandy som ich rezal motorovou pilou...Nidzo píše:Grrr, uz me zacinaji ty Impalove ci jak se nazyvaji pekne ****. Jsou snad na kazdym rohu!!!
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
- Lucifer
- Začátečník

Muj nazor na D3 je vcelku jasny. Mam odpareno radu a radu let, od dob ZX Spectra ( v dobe kdy vetsina tech co navstevuji PC Tuning jeste tahala kacera po dvorku) - a dobre si pamatuji co s hrami udelal wolfenstein... prvni dooom... prvni quake...
U Doomu3 se opakuje nemlich ta sama situace co u Quake - kdyz to vyslo vetsina lidi krcila nosem, nadavali na to ze je to tmave, herne nezajimave atd. Kvejka jsem dohral, pokrcil rameny, zapadl v zapomneni - teda aspon jsem si to myslel. Najednou tady byl halflife a dalsi a dalsi hry vyuzivajic jeho engine, neskutecne kvantum total konverzi ( je libo sachy, fotbal, rallye ?
) navic kdyz jsem se po letech k puvodnimu kvejkovi vratil musel jsem uznat ze se PORAD hraje moc dobre, ze i kdyz je to tupa rubacka tak design levelu je proste genialni atd.
Verte ze to same ceka Dooma Tretiho - hra je maximalne "otevrena" modifikacim, uz ted jich vznika hromada, vsadim boty (...obuv, ne simulantni MP enemisty !
) ze engine si kpoupi hafo firem a za nejaky cas ....
BTW - ukazte mi nejakou jinou hru vyjma produktu ID softu v ktere si muzete bez problemu zmodifikovat absolutne cokoliv co vas napadne - pokud mate aspon trochu programatorske mysleni (coz ja dabluzel nemam) ??? U Dooma 3 vyjma samotneho .exe je mam pocit temer vse v relativne srozumitelnych skriptech, textury standardni .TGA, zvuky .OGG - proste hra UMYSLNE delana pro cim snazsi modifikovatelnost, IMHO obrovske + !
U Doomu3 se opakuje nemlich ta sama situace co u Quake - kdyz to vyslo vetsina lidi krcila nosem, nadavali na to ze je to tmave, herne nezajimave atd. Kvejka jsem dohral, pokrcil rameny, zapadl v zapomneni - teda aspon jsem si to myslel. Najednou tady byl halflife a dalsi a dalsi hry vyuzivajic jeho engine, neskutecne kvantum total konverzi ( je libo sachy, fotbal, rallye ?
Verte ze to same ceka Dooma Tretiho - hra je maximalne "otevrena" modifikacim, uz ted jich vznika hromada, vsadim boty (...obuv, ne simulantni MP enemisty !
BTW - ukazte mi nejakou jinou hru vyjma produktu ID softu v ktere si muzete bez problemu zmodifikovat absolutne cokoliv co vas napadne - pokud mate aspon trochu programatorske mysleni (coz ja dabluzel nemam) ??? U Dooma 3 vyjma samotneho .exe je mam pocit temer vse v relativne srozumitelnych skriptech, textury standardni .TGA, zvuky .OGG - proste hra UMYSLNE delana pro cim snazsi modifikovatelnost, IMHO obrovske + !
Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- Slezman
- Středně pokročilý

no dobře, to už ale mluvíš o něčem jiném, než o samotné hře DOOM3.Lucifer píše:engine
Mně je naprosto jasné, že až s tímto enginem někdo udělá hru např. z WWII (ta už ale bude asi z módy), či z Vietnamu (taky to už nikdo nebude chtít) nebo s nějakou JINOU tématikou, tak budu vrnět blahem. A docela se už těším !!!
čili DOOM3 jako zdroj enginu beru. DOOM3 jako hru moc ne.
- Lucifer
- Začátečník

Tak tak, navic to nemusi trvat dlouho a muze to bezet klidne jako fandovsky add-on nebo total konverze stavajiciho Dooma 3... 
Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- shadow
- Středně pokročilý

No .. ja si taky trochu prisadim..sice jsem odehral zatim neco kolem 3 hodin..ale presto: ten engine podle me zase tak moc genialni neni. Absolutne chybi propracovany fyzikalni model a predevsim interaktivita prostredi..to tam naprosto postradam. to v tomto smeru Thief III na DX:IW engine rulezzz. Potom engine zasahu a smrti zombiku je taky strasne odflaknutej - rag doll efect nikde... souboje v Painkillerovi byly nepomerne zabavnejsi.. ty 3 zbrane, co zatim mam, jsou taky takovy nevyrazny.. sekundarni mod chybi. Nemoznost strilet pri zapnute baterce mozna pomaha atmosfere, ale jinak hratelnosti spise ubira. Strilet do tmy me zrovna moc nebavi. Jeste, ze se cross aspon zcerveni.. atmosfera zatim tedy dobra.. vsechno se to zene pres ni... dlouho tady nebyla podobna scifarna, takze v tomto smeru je Doom urcite prinosem.. i kdyz mozna je ta atmoska i ucelove zneuzivana... aby zakryla vady na krase.. v enginu, v texturach, v zaostalosti herniho konceptu, v linearite.. jediny, co se mi zatim opravdu libi, je tedy jeho komorni atmosfera - zejmena pri cutscenes a bumpmapping na oblicejich.. + DX9 efekt vlniciho se, teplyho vzduchu a propracovany stiny - i kdyz treba Thief III je mel taky genialni a tam navic mely i svuj vyznam, nejen kosmetickej
Pak me tam taky schazi hudba. Trent Reznor z NIN z toho vycouval a ID se jaksi nesnazili to nejak aspon zazaplatovat...
Pak me tam taky schazi hudba. Trent Reznor z NIN z toho vycouval a ID se jaksi nesnazili to nejak aspon zazaplatovat...
show must go on..
- Slezman
- Středně pokročilý

[OT]Lucifer píše:Tak tak, navic to nemusi trvat dlouho a muze to bezet klidne jako fandovsky add-on nebo total konverze stavajiciho Dooma 3...
já bych radši totálně překopanou hru, něco jako wolfenstein 2 nebo třeba předělat paskvil od Novalogic BlackHawk down a udělat Return to Mogadisho s D3 enginem...wow
[/OT]
- Slezman
- Středně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, DIII proste prisel s křížkem po funuse, tak dlouho ho odkladali, až vlastne ani neprekvapili svoji nejsilnejsi zbraní - propracovanym 3D enginem ... To co predvádej neni ani revoluční, rekl bych ze to neni ani výborný .. je to proste prumer. Dynamicky svetla uz dneska nikoho neohromí a na nic jinyho snad DIII nesází.shadow píše:No .. ja si taky trochu prisadim..sice jsem odehral zatim neco kolem 3 hodin..ale presto: ten engine podle me zase tak moc genialni neni. Absolutne chybi propracovany fyzikalni model a predevsim interaktivita prostredi.....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Lucifer
- Začátečník

1.) Ragdoll funguje, staci mit "nitrogore" mod - enemista se korektne posklada k zemi, pozici dal lze zbranemi upravovat...shadow píše:No .. ja si taky trochu prisadim..sice jsem odehral zatim neco kolem 3 hodin..ale presto: ten engine podle me zase tak moc genialni neni. Absolutne chybi propracovany fyzikalni model a predevsim interaktivita prostredi..to tam naprosto postradam. to v tomto smeru Thief III na DX:IW engine rulezzz. Potom engine zasahu a smrti zombiku je taky strasne odflaknutej - rag doll efect nikde... souboje v Painkillerovi byly nepomerne zabavnejsi.. ty 3 zbrane, co zatim mam, jsou taky takovy nevyrazny.. sekundarni mod chybi. Nemoznost strilet pri zapnute baterce mozna pomaha atmosfere, ale jinak hratelnosti spise ubira. Strilet do tmy me zrovna moc nebavi. Jeste, ze se cross aspon zcerveni.. atmosfera zatim tedy dobra.. vsechno se to zene pres ni... dlouho tady nebyla podobna scifarna, takze v tomto smeru je Doom urcite prinosem.. i kdyz mozna je ta atmoska i ucelove zneuzivana... aby zakryla vady na krase.. v enginu, v texturach, v zaostalosti herniho konceptu, v linearite.. jediny, co se mi zatim opravdu libi, je tedy jeho komorni atmosfera - zejmena pri cutscenes a bumpmapping na oblicejich.. + DX9 efekt vlniciho se, teplyho vzduchu a propracovany stiny - i kdyz treba Thief III je mel taky genialni a tam navic mely i svuj vyznam, nejen kosmetickej
2.) mody zbrani - imho snadno doplnitelne, uz ted lze stahnout modik s plamenometem, puvodni "doom" brokovkou, "baterkou" na zbranich a pod.
3.) Fyzikalni model funguje, u objektu kde to ID soft CHTEL je nastaveny = pro tvurce modu zadny problem nastavit si ho tam kde ma dle nich vyznam
4.) Jak DX-IW tak Thief - DS bezi na Unreal2 enginu ktery je PODSTATNE horsi nez Doom3 engine. Zvlast u Thiefa ukazka ze i s ne uplne spickovym enginem se DA udelat vynikajici hra
- proste u Doomu 3 je nejvetsi vyhoda ze COKOLIV co se ti nelibi nebo bys tam chtel navic si muzes predelat jak jen chces - a nemyslim ze by kdokoliv byl nejak vyrazne omezen moznostmi engine. (teda - urcite bude omezen MIN nez s jakymkoliv JINYM aktualnim enginem) Zkuste sledovat deni na http://doom3.filefront.com/ - na to ze jde o hru co je oficialne venku cca. tyden a neco - neskutecne!
- Slezman
- Středně pokročilý

jasně, ale proč to nemohlo být lepší už ve hře, za kterou bych eventuelně zaplatil 1700 Kč ?Lucifer píše: navic si muzes predelat jak jen chces
To, jestli si to zmodifikuju, je už věc šikovnosti lidí po celým světě a záleží na mojí ochotě a lenosti, ale ponechaný prostor pro mody můžu brát jako plus hry tak max půl na půl, já osobně bych chtěl hotovou hru už v krabici
- miho
- Čestný člen

-
Hehe tak souboje v Painkillerovi byly tak zabavne az jsem u toho vydrzel asi jen hodinu protoze mi to prislo priserne nudne... A z toho pul hodiny jsem zkoumal perfektne propracovany fyzikalni system. Ale hra mi vylozene nesedla. Kdybych chtel aby se na mne ritilo soucasne sto monster tak si radsi zahraju Serious Sam2 a aspon si uziju zajmavejsich urovni a obcas se i zasmeju.Slezman(CZE) píše:shadow píše:souboje v Painkillerovi byly nepomerne zabavnejsi..amenshadow píše:.. ty 3 zbrane, co zatim mam, jsou taky takovy nevyrazny.. sekundarni mod chybi. Nemoznost strilet pri zapnute baterce ...
Nedokazu si predstavit jaky druhy rezim by mohla mit brocka, samopal, rotacak, raketomet v teto hre... Druhe rezimy jako ma UT by tady absolutne nesedly. S tou baterkou souhlas. S baterkou by se mela dat pouzit pistolka. Urcite ale ne rotacak, raketomet nebo BFG. Pokud by ale chtel pouzit pistolku s baterkou tak bych prodlouzil prepnuti na jinou zbran.
Doom3 mohl byt mozna trosku vice strasidelny a vynucovat si ten strach lepsim zpusobem nez tim, ze se nepratele objevujou za zady. Toto mne trosku zklamalo, treba AVP2 za marinaka na mne "pusobilo" o neco vice.
BTW podobne diskuze se vedly pri prichodu Q1. Vsichni rikali ze to ma nudnou grafiku, nezajimave zbrane, skoro zadne specialni predmety, neda se tam krcit, malo napadu a tisic dalsich veci. Duke Nukem mel zivou grafiku, spoustu zbrani, predmetu, skoro v kazdem levelu nejaka zajimavustka atd. Mno a po Duke Nukemovi uz ani pes nestekne a Q se dodnes hraje, vzniklo spoustu modu, predelavek na 3D akceleratory, tisice map, mnoho her zalozenych na stejnem enginu... Jen cas ukaze zda se bude historie opakovat. Soudim ale ze bude a FC upadne v zapomneni a Doom3 bude zit jeste hodne, hodne dlouho.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- Lucifer
- Začátečník

...ja hotovou hru v krabici mam...teda, ano kecam - nemam, budu mit az oficialne u nas vyjde ze ano
Nicmene je to typicky ID soft - samotna hra relativne "sucharina", sic to ma hlavu a patu, ale SLO by to udelat i lip - aneb "tohle vse to umi, takhle vypadaj skripty, kdyz chcete vic, dodelejte si..." - kvuli tunam modu muzez hrat takove neco nekolik let... 
///edit///
je libo na brokarne svitici kocicku?

...aneb. uz se zacina "blbnout"

///edit///
je libo na brokarne svitici kocicku?

...aneb. uz se zacina "blbnout"
Naposledy upravil(a) Lucifer dne stř 11. srp 2004, 14:03, celkem upraveno 1 x.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Nutno dodat - bohuželmiho píše: BTW podobne diskuze se vedly pri prichodu Q1. Vsichni rikali ze to ma nudnou grafiku, nezajimave zbrane, skoro zadne specialni predmety, neda se tam krcit, malo napadu a tisic dalsich veci. Duke Nukem mel zivou grafiku, spoustu zbrani, predmetu, skoro v kazdem levelu nejaka zajimavustka atd. Mno a po Duke Nukemovi uz ani pes nestekne a Q se dodnes hraje, vzniklo spoustu modu, predelavek na 3D akceleratory, tisice map, mnoho her zalozenych na stejnem enginu... Jen cas ukaze zda se bude historie opakovat. Soudim ale ze bude a FC upadne v zapomneni a Doom3 bude zit jeste hodne, hodne dlouho.
Jinak ohledne toho zapominani - nerekl bych ze je Duke zapomenutej vic nebo min nez Q1 - kdyz mame s kamošema naladu, tak tyhle stary pecky jeste oprášíme a bavíme se jak u jedny tak u druhy...
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Me nejvic stve, ze nejdou ustrelit nohy, ruce nebo hlava, to by u me zvedlo hratelnost minimalne o 50% 
Jinak na quaka jako hru si nezvpomenu ani v nejhorsim snu (narozdil od Duka), to ze to byl dobry engine je jina a u dooma to u me nebude jine, dohraju a dejme doomovi papa
Edit: opravdu nechapu jak svitici kocicka na brokovnici zvedne hratelnost, ale kdyz se to nekomu libi proc ne. Ja ale nechci furt stahovat a zkouset nove mody, z nich za neco stoji tak 1-2% a ostatni jsou nedodelane paskvili, ja chci hotovou hru.
Jinak na quaka jako hru si nezvpomenu ani v nejhorsim snu (narozdil od Duka), to ze to byl dobry engine je jina a u dooma to u me nebude jine, dohraju a dejme doomovi papa
Edit: opravdu nechapu jak svitici kocicka na brokovnici zvedne hratelnost, ale kdyz se to nekomu libi proc ne. Ja ale nechci furt stahovat a zkouset nove mody, z nich za neco stoji tak 1-2% a ostatni jsou nedodelane paskvili, ja chci hotovou hru.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- miho
- Čestný člen

-
Mluvim o celkovem vlivu jednotlivych her na herni scenu. Radove vice map (presto ze se pro DN vytvarely mnohem snadneji), radove vice modu, radove vice turnaju, radove vice her postavenych na stejnem enginu. A nebal bych se tvrdit, ze radove vice hracohodin. Ostatne herni servery pro Q1 jsou dodnes rozsirene a je tam spousta hracu a pari se o sto sest. Porad je ziva komunita. Z tohoto hlediska je proste DN naprostou mrtvolou.Sentenced píše:Nutno dodat - bohuželmiho píše:...Tahle diskuze muze bejt nekonečná, to ze nakonec bude DIII prodejne uspesnejsi nez nekteri konkurenti, z nej jeste nedela lepsí hru - btw. Deer Huntera se proda taky kvanta kopii a dobrou hru to z nej neudelalo
![]()
Jinak ohledne toho zapominani - nerekl bych ze je Duke zapomenutej vic nebo min nez Q1 - kdyz mame s kamošema naladu, tak tyhle stary pecky jeste oprášíme a bavíme se jak u jedny tak u druhy...
A netvrdim, ze vzdy vyhraje nejlepsi produkt. Ostatne nejrozsirenejsim OS na desktopech je windows ze
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
2 Miho: Ano to máš asi pravdu, ale NIC z toho co si napsal nedelá z Q1 lepší hru nez byl Duke (po strance hratelnosti a zábavy) - a myslim si, ze cela situace se nam ted u DIII pekne opakuje.
A bavime se o hře - o HRE co si nebohý nestastník prinese domu v krabici, ne o hre, kterou si nekteri nadsenci doma pozmení k nepoznání
Je jasný, ze Doom III jako takovej ovlivní spoustu dalsich her, engine se pouzije, predela a vzniknou novy tituly, ale Doomovi to ke hratelnosti nijak nepomůže.
A bavime se o hře - o HRE co si nebohý nestastník prinese domu v krabici, ne o hre, kterou si nekteri nadsenci doma pozmení k nepoznání
Je jasný, ze Doom III jako takovej ovlivní spoustu dalsich her, engine se pouzije, predela a vzniknou novy tituly, ale Doomovi to ke hratelnosti nijak nepomůže.
- shadow
- Středně pokročilý

JJ. Presne, takovy FarCry je uz sam o sobe mnohem vic kompletni hra nez Doom III. A to se urcite nedelal tak dlouho, ani nemeli takovy rozpocet, jako meli urcite ID. ID tezi hlavne ze sveho jmena a Carmack lita v oblacnych vysinach, ac na to nema vubec, objektivne, vubec pravo....
BTW me na tom vadi hlavne ta neinteraktivita, ze se nemuze nic rozbit, pomalu nic posunout (az na barely) atd. Je to takovy nezivy, neosobni, vase alter ego vubec nemluvi - aspon teda zatim u me nepromluvilo.... a jsou tam i dalsi veci, diky kterym se pripadate tak nejak neopodstatnene, ze tam ani nepatrite...chodite chodbama, strilete spawnuty prasata a impy, vsechno tak nejak beze smyslu... tim nechci rict, ze to je spatna hra, zatim se u ni bavim dobre, jen proste to neni tak uzasny, jak nekteri unesene tvrdi.. nebo hlavne, jak se ocekavalo..
BTW me na tom vadi hlavne ta neinteraktivita, ze se nemuze nic rozbit, pomalu nic posunout (az na barely) atd. Je to takovy nezivy, neosobni, vase alter ego vubec nemluvi - aspon teda zatim u me nepromluvilo.... a jsou tam i dalsi veci, diky kterym se pripadate tak nejak neopodstatnene, ze tam ani nepatrite...chodite chodbama, strilete spawnuty prasata a impy, vsechno tak nejak beze smyslu... tim nechci rict, ze to je spatna hra, zatim se u ni bavim dobre, jen proste to neni tak uzasny, jak nekteri unesene tvrdi.. nebo hlavne, jak se ocekavalo..
show must go on..