Doom 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
theedge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od theedge »

Zkoušel jste už někdo ten Cooperative mod ?? ( mám ho z odkazu na www.sector.sk a trojan v něm není ).
Ale mám tam jeden velkej problém -->PDA. Když totiž hrajete cooperative mod, tak hrajete v multiplayeru singlepalyer mapy a v nich jsou PDA. Problém je ten že v D3 jsou na jedno tlačítko dvě funkce --> PDA/SCORE je na jedno tačítko. Když pak v cooperative modu vezmete PDA tak už y něj nejde vylézt protože po opětovném stisknutí tlačítka se vám objeví tabulka s multiplayer score, ale z pohledu do PDA nevylezete. Tudíž se potom nejde vrátit do hry. Nevíte jak to vyřešit ??
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

shadow píše:JJ. Presne, takovy FarCry je uz sam o sobe mnohem vic kompletni hra nez Doom III. A to se urcite nedelal tak dlouho, ani nemeli takovy rozpocet, jako meli urcite ID. ID tezi hlavne ze sveho jmena a Carmack lita v oblacnych vysinach, ac na to nema vubec, objektivne, vubec pravo....

BTW me na tom vadi hlavne ta neinteraktivita, ze se nemuze nic rozbit, pomalu nic posunout (az na barely) atd. Je to takovy nezivy, neosobni, vase alter ego vubec nemluvi - aspon teda zatim u me nepromluvilo.... a jsou tam i dalsi veci, diky kterym se pripadate tak nejak neopodstatnene, ze tam ani nepatrite...chodite chodbama, strilete spawnuty prasata a impy, vsechno tak nejak beze smyslu... tim nechci rict, ze to je spatna hra, zatim se u ni bavim dobre, jen proste to neni tak uzasny, jak nekteri unesene tvrdi.. nebo hlavne, jak se ocekavalo..
hm to je sice pekne ale far cry a doom nejde srovnavat..to je jako kdys medal of honor a serios sam:))
ale je pravda ze far cry si clovek zahraje vickrat..je tam vice moznosti jak postupovat..kdesto v doomovi je to primo dane..ale taky je to dano tim ze se to odehrava v malych prostorech..ja osobne jedu tedka dooma na podruhe a dal sem si obtiznost VETERAN.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

To Mr. Sheen: To byla jen reakce na ohlasy, ze Doom III je nutno brat predevsim jako startovaci platformu pro jeho modding hracskou komunitou, pripadne pro dalsi hry postavene na jeho enginu. Tak trochu na to v ID urcite spolehaji, treba MP odflakli a ted spolehaji na kreativitu komunity... FarCry prisel jako kompletni hra uz od samotnych tvurcu, kdy nebylo nutno nic nejak "externe" dodelavat apod. Uz samotny FarCry obsahoval vse, co mel mit (i kdyz, jak je to s FarCry a MP , to nevim, to priznavam, asi taky nic moc..je tam vubec ? ). I tak ale jeho herni moznosti byly nesrovnatelne vetsi, sirsi. Doom 3 je zpatecnickej. Jeho cisty FPS pojeti uz je prezity. A ani ten jeho grafickej kabat neni tak uplne bez poskvrny. Do ted jsem byl sice k HL2 nijak nevzhlizel, ale ted to uz cinim, protoze jeho gameplay bude urcite nekde uplne jinde, bude mnohem variabilnejsi a prinese radu novych revolucnich prvku. Doom III je jen prumerny FPS (//edit: nebo lehce nadprumerny 8-) ) , ktery zachranuje jen docela solidni atmosfera (nez se okouka) a relativne dobry engine. Nic vic, nic min.. jak rika Sent, Doom III zaspal dobu. Jeho trivialni herni pojeti uz je hudbou minulosti..

edit: //proste aspon tam chybi neco ze System Shocku, nebo Deus Ex. To sci-fi prostredi si o to vylozene rika a oni na tyto prvky, ktere by hru urcite obohatily, uplne rezignovali. Je to skoda.
Naposledy upravil(a) shadow dne stř 11. srp 2004, 20:45, celkem upraveno 1 x.
show must go on..
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

theedge píše:Zkoušel jste už někdo ten Cooperative mod ?? ( mám ho z odkazu na www.sector.sk a trojan v něm není ).
Ale mám tam jeden velkej problém -->PDA. Když totiž hrajete cooperative mod, tak hrajete v multiplayeru singlepalyer mapy a v nich jsou PDA. Problém je ten že v D3 jsou na jedno tlačítko dvě funkce --> PDA/SCORE je na jedno tačítko. Když pak v cooperative modu vezmete PDA tak už y něj nejde vylézt protože po opětovném stisknutí tlačítka se vám objeví tabulka s multiplayer score, ale z pohledu do PDA nevylezete. Tudíž se potom nejde vrátit do hry. Nevíte jak to vyřešit ??
eskejp :o :up:
:blee: TAB
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
C@esar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C@esar »

shadow píše:...Do ted jsem byl sice k HL2 nijak nevzhlizel, ale ted to uz cinim, protoze jeho gameplay bude urcite nekde uplne jinde, bude mnohem variabilnejsi a prinese radu novych revolucnich prvku...
no len aby... ked to vyjde, tak sa uvidi... z videí ma grafika osobne nejako extra neoslovila (aj ked osobne sa viac ako na grafiku tesim na hratelnost podoprenu dobrym pribehom)... boli to sice len videa, ale od D3 som cakal tiez nieco viac..
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

shadow píše:edit: //proste aspon tam chybi neco ze System Shocku, nebo Deus Ex. To sci-fi prostredi si o to vylozene rika a oni na tyto prvky, ktere by hru urcite obohatily, uplne rezignovali. Je to skoda.
Aha tak uz rozumim kde je problem. Doom je proste Doomem a chtit po nem neco jineho nez doomovske prvky je proste jako nadavat na nejakou F1 hru protoze autori zcela rezignovali na prvky ktere byly treba v Colin Rallye.

Kdyby se v Doomovi pouzivaly predmety, vyzadovalo se tam nejake reseni hadanek nebo (nedej Boze) tichy a opatrny postup ci dokonce nejake vylepsovani postavy tak to uz by proste nebyl Doom! A to by teprve vyvolalo vlnu nevole.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

miho píše:
shadow píše:edit: //proste aspon tam chybi neco ze System Shocku, nebo Deus Ex. To sci-fi prostredi si o to vylozene rika a oni na tyto prvky, ktere by hru urcite obohatily, uplne rezignovali. Je to skoda.
Aha tak uz rozumim kde je problem. Doom je proste Doomem a chtit po nem neco jineho nez doomovske prvky je proste jako nadavat na nejakou F1 hru protoze autori zcela rezignovali na prvky ktere byly treba v Colin Rallye.

Kdyby se v Doomovi pouzivaly predmety, vyzadovalo se tam nejake reseni hadanek nebo (nedej Boze) tichy a opatrny postup ci dokonce nejake vylepsovani postavy tak to uz by proste nebyl Doom! A to by teprve vyvolalo vlnu nevole.
Vlnu nevole...to je diskutabilni..prave ID a Activision jsou natolik silni, ze by si to dovolit mohli. Ja bych si takovy Doom docela i dokazal predstavit.. svet se meni a my s nim. Ani Doom nemuze byt vecne tim puvodnim Doomem. Doom IV uz bude jiny. Po Halfovi 2 uz bude vsechno jiny. Nerikam, ze me to nebavi, to chran buh, ted jsem to hral zase asi hodku a pul a opet jsem se hodne slusne bavil, jen s urcitymi treba stealth prvky (jako jednim z moznych zpusobu postupu), s nejakym tim hackingem a ano, trebas i obcasnymi puzzly, by mohl byt jeste lepsi. Musime se divat dopredu. Hry se musi koncepcne menit. Nesmi vyvojove ustrnout, to neni spravna cesta. Vylepsovani enginu by melo byt jen prostredkem, ne cilem. Ale to uz odbiham. Ale jinak samo musim holt brat Dooma, takoveho, jakym je, nebo ho nehrat . A zas tak spatny to neni, to urcite ne, jen - ted uz naposledy - rikam, ze Doom III zustal dluzen svemu ocekavani. Mohl byt lepsi hrou. Ale to uz bych chtel asi hodne, asi jio, no..
C@esar píše:
no len aby... ked to vyjde, tak sa uvidi... z videí ma grafika osobne nejako extra neoslovila (aj ked osobne sa viac ako na grafiku tesim na hratelnost podoprenu dobrym pribehom)... boli to sice len videa, ale od D3 som cakal tiez nieco viac..
grafika sux, jestli tam bude spicova hratelnost a pribeh, tak budem Gabe Newellovi stavet pomniky. Ale grafika bude taky spicova :wink:
show must go on..
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

DooM III. chtěli přeci sami hráči, hlavně ti, co hráli starej DooM 1-2. Kdyby se mě vývojáři zeptali, jestli chci do hry vložit nějakou revoluční věc, tak to zamítnu. DooM je legenda stříleček, žádný dlouhý přemejšlení, žádná adventura, žádnej Half-Life, prostě čistá akce. Sebrat zbraň, nabít a zabíjet příšery, nic víc jsem od DooM III. nečekal a oni to v podstatě splnili.

Občas tady někdo napíše, že v něm není nic novýho, to by ale potom nebyl DooM. Když hráčům v NHL rozdáš basebalové pálky, přestane to být hokej.
Jestli někdo chce perfektní, realistickou hru plnou bezvadnejch a novejch nápadů, počkejte si, až se prodá pár licencí na DooM engine a tyhle hry taky přijdou. Určitě se ale nebudou jmenovat DooM IV.
Bathory
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Asi jo..mate pravdu..usvedcili jste me.... (asi ja nebo Mickey Mouse na tiscali chceme neco, co nemuzeme dostat) Ale nejaky ten svezi vitr by ID prospel.... to jo :) . No jdu jeste chvili parit :wink:

//edit
Ted me jakozto RPG fana strasne moc pobavil nasledujici mail, nebo maily (Doom u me stoupl okamzite o 50 procent na 9,5/10 . Tomu se rika "objektivni" hodnoceni aneb handlovani s cisly :lol: Priste poseckam s hodnocenim radsi az do pozdejsich fazi hry, sypu si pisek na hlavu jako Egyptan Sinuhet a uz mlcim :lol:

kazdopadne jsou tak skvely, ze je tady musim postnout >

e-mail - Andrew Chin
Play UANET's DrakoWyzard Now !

On-line Gamer ,

The quest for the Chalice of Sanguine Drak begins
(jakakoli podobnost s jiri.drak je ciste nahodna :-D)
now !
The evil Vloxomire has cast a dark cloud of evil across the lands of Nozgath. Who will rise above and challenge his legion of Wyldwulves and Berserkotrolls ?

Raise your scimitars aloft and strike back ! Join UANET's hottest RPG DracoWyzard today for only 29 credits per month !
(to musim dat !!!! :D )

2. mail - to Derek Waylard :
If you are remotely interested in not getting your gnome-loving dragon - slaying power leveling ass fired, I'd suggest you lay off the role-playing and learn basic maths

Neco podobnyho taky obcas slycham 8-)
show must go on..
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

triky do doom3 multiplayeru

http://www.sysonline.hu/pafiledb/pafile ... load&id=68

btw kdo chce hrat multipalyer dooma - default channel ceskych online d3 hracu je na IRC #doom3.cz na quakenetu, hraje se porad :)
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Nekde sem tady videl mod na to pridelani baterky ke zbrani, ale uz sem ho nenasel. :( Nevite nekdo kde se da sosnout??? Strilet do tmy me moc nebavi.
Edit:// Uz sem to nasel. Duct Tape mod http://ducttape.glenmurphy.com/
Edit:// Akorat nevim jak to zprovoznit. Az na to nekdo pride, tak at se me ozve. :)
Naposledy upravil(a) DewiL dne čtv 12. srp 2004, 11:50, celkem upraveno 1 x.
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Bathory píše:DooM III. chtěli přeci sami hráči, hlavně ti, co hráli starej DooM 1-2. Kdyby se mě vývojáři zeptali, jestli chci do hry vložit nějakou revoluční věc, tak to zamítnu. DooM je legenda stříleček, žádný dlouhý přemejšlení, žádná adventura, žádnej Half-Life, prostě čistá akce. Sebrat zbraň, nabít a zabíjet příšery, nic víc jsem od DooM III. nečekal a oni to v podstatě splnili.

Občas tady někdo napíše, že v něm není nic novýho, to by ale potom nebyl DooM. Když hráčům v NHL rozdáš basebalové pálky, přestane to být hokej.
Jestli někdo chce perfektní, realistickou hru plnou bezvadnejch a novejch nápadů, počkejte si, až se prodá pár licencí na DooM engine a tyhle hry taky přijdou. Určitě se ale nebudou jmenovat DooM IV.
jj presne tak!!

to EVIL : to us pak straci ten nadech...stim hraji jen lamy
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Dewil píše:Nekde sem tady videl mod na to pridelani baterky ke zbrani, ale uz sem ho nenasel. :( Nevite nekdo kde se da sosnout??? Strilet do tmy me moc nebavi.
Edit:// Akorat nevim jak to zprovoznit. Az na to nekdo pride, tak at se me ozve. :)
pokud mas rozbalene ty PK4 soubory tak jen nasyp do "base" adresare - prepis stavajici soubory (bude to ale nevratne) , jinak plati pro mody ze rozbalit do vlastniho adresare v "Doom3 rootu" a vybrat si modifikaci v menu hry...

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Lucifer píše:
Dewil píše:Nekde sem tady videl mod na to pridelani baterky ke zbrani, ale uz sem ho nenasel. :( Nevite nekdo kde se da sosnout??? Strilet do tmy me moc nebavi.
pokud mas rozbalene ty PK4 soubory tak jen nasyp do "base" adresare - prepis stavajici soubory (bude to ale nevratne) , jinak plati pro mody ze rozbalit do vlastniho adresare v "Doom3 rootu" a vybrat si modifikaci v menu hry...
Jo dik. TAm sem to dal, ale nefungovalo me to. Ted sem vzal nejakou brokovnicu a u ni svetlo je. Pak nechapu proc neni u normalni pistole :oha:
theedge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od theedge »

thool píše:
theedge píše:Zkoušel jste už někdo ten Cooperative mod ?? ( mám ho z odkazu na www.sector.sk a trojan v něm není ).
eskejp :o :up:
:blee: TAB
OMG ty si asi myslíš že jsem idiot ?? Zkoušels to vůbec ? Jediný jak se z toho dá dostat je napsat do konzole EXIT.
Zkoušeli jste to někdo ?
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Mam problem. Pekne jsem zakys. Jsem v tom levelu Communications Transport, konkretne, kde se jezdi na tom voziku mezi tema 3 stations. Jaksi se mi ale nechteji otevrit dvere v Exit lift area. V te jedne mistnosti, kde se zapina general access, jsem to zapnul. Dvere by se mely zpristupnit. Ale proste nechteji. Mozna nejakej problem ve scriptu, nejaky nezabity imp ci co. Please help. Uz me to totiz prestava pomalu, ale jiste bavit a..nechlel bych, aby tento zakys byl poslednim hrebikem do rakve..
show must go on..
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

shadow píše:Mam problem. Pekne jsem zakys. Jsem v tom levelu Communications Transport, konkretne, kde se jezdi na tom voziku mezi tema 3 stations. Jaksi se mi ale nechteji otevrit dvere v Exit lift area. V te jedne mistnosti, kde se zapina general access, jsem to zapnul. Dvere by se mely zpristupnit. Ale proste nechteji. Mozna nejakej problem ve scriptu, nejaky nezabity imp ci co. Please help. Uz me to totiz prestava pomalu, ale jiste bavit a..nechlel bych, aby tento zakys byl poslednim hrebikem do rakve..
Tady jsem taky tápal, ale pak jsem si tim vozíkem dojel za ten most a zvednul jsem si ho, no a pak jsem přeskočil zábradlí a byl jsem na můstku :wink:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Boin píše: Tady jsem taky tápal, ale pak jsem si tim vozíkem dojel za ten most a zvednul jsem si ho, no a pak jsem přeskočil zábradlí a byl jsem na můstku :wink:
Jo..THX. Ja uz jsem na to prisel taky. Asi po hodine jsem si vsimnul, ze ten vozik jezdi i vertikalne :wink: Jsem to holt vsimavy chlapec :lol:
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tady mi taky chvili trvalo nez jsem si všim, že ten vozik muze jet i nahoru :oops: Az takovou makačku na bednu jsem od kluků z ID nečekal :lol:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

theedge píše: ty si asi myslíš že jsem idiot ??
:oops:
theedge píše: Zkoušels to vůbec ?
z pda bezne vylizam eskejpem :wink:
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“