no me to zas tak dlouho netrvalo.. ja vzdycky nejdriv odskousim kaydz tlacitko co k cemu je.. viz ten chlapek jak sem mu mel otevrit dvereSentenced píše:Tady mi taky chvili trvalo nez jsem si všim, že ten vozik muze jet i nahoruAz takovou makačku na bednu jsem od kluků z ID nečekal
Doom 3
Moderátor: Baneshee
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
- Slezman
- Středně pokročilý

ta hra mi jede pomaleji a pomaleji, už jsem přešel na 800*600/high a po půlhodině hraní jsem myslel, že přepnu na medium, kruci. a to mě ta hra navíc ani nebaví
no jo ale co mám kruci hrát...
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- shadow
- Středně pokročilý

No ja nevim.. recept je pozavirat vsechny mozny aplikace na pozadi a nepotrebny sluzby, ja uz shazuju i icq, protoze po dojiti zpravy se mi Doom v tu chvili povazlive cuka... jinak me jede Doom na 1024*768 na high 29,5 FPS, ale nekdy to neni presto ono (zere 732MB ram, mam jen 512..), a tak jedu na medium, to je naprosto plynula hra bez jakychkoli dohravani nebo sekani za vsech okolnosti a horsi kvality jsem si ani nijak nevsiml (kolik to zere RAM jsem se nedival, asi podobne, ale jinak to chodi uplne ok). Mozna jsou komprimovany textury, ale ani na high nevypadaji nijak svetoborne...Slezman(CZE) píše:ta hra mi jede pomaleji a pomaleji, už jsem přešel na 800*600/high a po půlhodině hraní jsem myslel, že přepnu na medium, kruci. a to mě ta hra navíc ani nebavíno jo ale co mám kruci hrát...
Thool píše:
No me to zas tak dlouho netrvalo.. ja vzdycky nejdriv odskousim kaydz tlacitko co k cemu je.. viz ten chlapek jak sem mu mel otevrit dvere Embarassed
To vis, my jsme takovi uz casem protreli a paranskym vetrem oslehani svetaci, ze si myslime, ze nas uz nic nemuze prekvapit a tak i k takovym vecickam, jako je pojizdny vozik, pristupujem tak nejak ledabyle..proste hrrr dopredu..a pak to takhle dopada....
show must go on..
- Gamax
- Začátečník

- Gamax
- Začátečník

- C@esar
- Začátečník

to ta bavi hrat to viackrat???Gamax píše:Neskôr si to zahrám NIGHTMARE, možno tam budú nejaké bonusy.
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Také se přidámGamax píše:Nevie niekto 3miestny kód na otvorenie vzduchového zámku na bráne metra (monorail airlock) ????
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- shadow
- Středně pokročilý

tam jeste nejsem...teprve ted jsem to tam na zacatku savenul...
----
jinak taky se nam urodila druha recenze na tiscali (85 %)
http://games.tiscali.cz/reviews/doom32/index.asp
----
jinak taky se nam urodila druha recenze na tiscali (85 %)
http://games.tiscali.cz/reviews/doom32/index.asp
show must go on..
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hm tam jsem byl včeraprf.KuBA píše:Také se přidámGamax píše:Nevie niekto 3miestny kód na otvorenie vzduchového zámku na bráne metra (monorail airlock) ????Jak ten kód sakra zjistím?? Pročesal jsem celou lokaci a v PDA taky nic není -> jsem zoufalý
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- C@esar
- Začátečník

neviem ako ostatni, ale niektore kody k "skriniam" sa mi nepodarilo najst jak v pda tak na inych miestach... tiez by ma zaujimalo ako sa daju zistit...
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Otevřít to musíš abys mohl dál...Roxyman píše:hm tam jsem byl včeraprf.KuBA píše: Také se přidámJak ten kód sakra zjistím?? Pročesal jsem celou lokaci a v PDA taky nic není -> jsem zoufalý
, ale jak sem byl posr*anej , tak už si nevzpomenu co přesně myslíš...pokud jsem to vyloženě neminul, tak sem to otevřel...nemáš screenshot toho místa, třeba bych si vzpoměl?
http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... m=44&pos=4
Naposledy upravil(a) prf.KuBA dne ned 15. srp 2004, 09:57, celkem upraveno 2 x.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...Quake III Arena-na to sem presel ja, protoze me uz prestal doom bavit. Je to furt dokola. Vsude jenom tma. BTW. Pproc trva tak dlouho nez se prebije ta brokovnica??? A proc sou vsude ty zas*any kody. To aby clovek zabil 3 zombiky a hledal furt nejaky kody.Slezman(CZE) píše:ta hra mi jede pomaleji a pomaleji, už jsem přešel na 800*600/high a po půlhodině hraní jsem myslel, že přepnu na medium, kruci. a to mě ta hra navíc ani nebavíno jo ale co mám kruci hrát...
- miho
- Čestný člen

-
Protoze kdyby prebijela rychleji tak to bude brokometDewil píše:Pproc trva tak dlouho nez se prebije ta brokovnica???
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Proste je to nuda. Nejak me to nebavi. Vic me chytlo Call of Duty. Kdyby tam dali ten brokomet, tak bych byl spokojenejmiho píše:Protoze kdyby prebijela rychleji tak to bude brokometDewil píše:Pproc trva tak dlouho nez se prebije ta brokovnica???V doom2 prebijela dvojhlavnovka jeste dele a nikomu to jaksi nevadilo. Proste vlastnost zbrane, se kterou je treba pocitat a do sarvatky s 10 pavouky si ji proste nebrat, strilet na jistotu nejlepe atd. Beztak jsem prave brocku mel v ruce po 90% hry takze mi prijde naopak jako prilis dobra a mozna bych ji naopak jeste zpomalil.
- C@esar
- Začátečník

to uz by vobec nebolo ono... brokovnica je v dIII jedna z najlepsich zbrani... a rychlost prebijania je podla mna taka akurat...Dewil píše:Kdyby tam dali ten brokomet, tak bych byl spokojenej
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
483 nebo 826...nevím kde sem k němu přišel, ale když ňákej někde zjistím , pečlivě si jej zapíšuprf.KuBA píše:Otevřít to musíš abys mohl dál...
http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... m=44&pos=3
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
need help, mam sapphire radeon 9600xt 256 mb ram a mam texty takovy rozmazany a celkove texury divny i na ultra detaily, kamarad ma tu samou grafiku (od jinyho vyrobce) a stejnej problem nevite co s tim?? zkousel jsem nahrat i novy bety driveru, ale nic nepomohlo 
MacBook Pro 13" late 2010 - 8GB RAM - 500GB
- Butch
- Středně pokročilý

Ano, mám stejnou zkušenost.vacatko píše:rozbaleni tech souboru je supr vec hra prestala sat a plynule se hejbe
Po rozbalení těch souborů, jde hra již bez záseků.
Timedemo mi jde napoprvé vždy trhaně, a to proto, protože je to jen jeden soubor a je vlastně stále zapakované, narozdíl od hry.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Boin
- Začátečník

-
Takže myslíš že to má cenu dělat i u 1GB RAM? Já to teda nějak nepoznal, ale timedemo jsem nezkoušel.Butch píše:Ano, mám stejnou zkušenost.vacatko píše:rozbaleni tech souboru je supr vec hra prestala sat a plynule se hejbe
Po rozbalení těch souborů, jde hra již bez záseků.
Timedemo mi jde napoprvé vždy trhaně, a to proto, protože je to jen jeden soubor a je vlastně stále zapakované, narozdíl od hry.
- Dark100
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takto mi poradil mr_sheen a pomohlo toChaindler píše:need help, mam sapphire radeon 9600xt 256 mb ram a mam texty takovy rozmazany a celkove texury divny i na ultra detaily, kamarad ma tu samou grafiku (od jinyho vyrobce) a stejnej problem nevite co s tim?? zkousel jsem nahrat i novy bety driveru, ale nic nepomohlo
mr_sheen píše:v ati control sem nastavil textury a bitmapy na vysokou kvalitu.
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix