Call of Duty

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

Sentenced píše:
eraser007 píše:mna uz presla trpezlivost

asi by som mu mal do nôh integrovat NOS :D :-D
Fakt stačí jen bežet kdyz ti to ten druhej "comrade" řekne :wink:
ok, este par krat skúsim

pravda, je to nárez, vsade mám okolo 35-60fps, len v Stalingrade ked lietoli 3lietadla, dva vybuchovali, ludia strielali - 27fps

to bol fakt nárez
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

jede me to na XP prof, 512 RAM
....ze by to byl MELOUN
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

....ze by to byl MELOUN
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

paráda a mám to za sebou ! :)

uz swom v misii REDSQUARE, cez víkend to skúsim prejst
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

co si myslite o multaku? hrajete ho nekdy? libi se vam stalingrad? ja to hraju na gamezone,,obcas.. ale s modemem, takze stalingrad, kterej mam rad, si moc nezahracu.. kazdej kdyz vidi stalingrad tak se hned joinuje a 16 na 16 neni to pravy orechvy :/
ASUS F3T
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Lord píše:patch 1.4. ke stahnuti:
http://bonusweb.idnes.cz/download/patch ... atche.html
mě ten patch nejde aplikovat, ani v práci ani doma, píše mi to , že očekával jinou délku souboru nebo tak nějak.
Mám originál a nainstalovaný patch 1.3 8)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

dal jsem ho tam a jede bez problemu
....ze by to byl MELOUN
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Lord píše:dal jsem ho tam a jede bez problemu
Tady v práci mám MP verzi 1.1, což je origoš z CD, žádný patch a taky to nejede, doma mám ten 1.3. Jak to tak vypadá, tak já ostrouhám a o o nových mapách se budu dozvídat od majitelů warez :old9:

//edit: už možná vím příčinu, já si to původně stáhl z odkazů, co jsou na ofic. webu hry, to mě hodilo tu hlášku.
Teďka jsem si to stáhl z výše uvedeného odkazu a upozornilo mě to, že nejsem admin, tzn. že by instalace měla proběhnout už v pořádku, vyzkouším doma.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

vysel novej patch: Call of Duty Fusion Pack v1.0
ma se jednat o vyber nejlepsich modifikaci do hry + nejake novinky, jeste jsem ho nezkousel, tak nevim

http://extdesc.files.iframe.filefront.com/3090405
....ze by to byl MELOUN
k0$Ti
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k0$Ti »

mam taky problem: Naistaloval som CoD a single ide v pohode ale ked dam spustit multy tak to napise: "User interface 9, expected 7" :evil: :evil: mam patch 1.4
I'm breathing so I guess I'm still alive even if signs seem to tell me otherwise.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

uz aby vysel ten expansion - united offensive..

http://www.gamespot.com/pc/action/callo ... 03472.html

preci jen je CoD jiny (lepsi) FPS zazitek nez Doom :wink:
show must go on..
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

jj na CoD united offensive se taky tesim :-D
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

tedka sem hral par minutek Call of Duty United Offensive a musim rict ze z te hry mam dobry pocit:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Taky už jsem zkoušel UO a můžu říct že se to v ničem moc neliší od původního CODu...
Docela hustá řež :twisted: .
Co sem postřehl jako novinku je možnost přenášet těžkej kulomet...
Teď jsem v nějakým kostelu a nemůžu přijít na to co udělat aby mi hra vždycky nenapsala : mission filed :( . Ale já na to přijdu!
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Už jsem na to přišel :) .

Dneska jsem to chvíli hrál a jsem teď v misi kde máte za úkol zničit nalétavající BF109ky v pozici střelce v B17ce. Flaky mávaj s letadlem o sto šest a všude plno stíhaček...je to super! Trochu to připomíná test flying v 3DM03, ale je to hustší :twisted: . Vždycka to zatím končí stejně : mise neuspěšná, neboť mě vždycky zničej letadlo na maděru...ale to je jen detail, to se časem vychytá :) .
Hraju na nejlehčí obtížnost a musím říct, že je to i tak dost tuhý boj a není to vůbec lehký...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ach jo....nadšení vystřídalo zklamání...(CoD UO)

1. 14 nových map na LAN, super, možná si oblíbíme 3, 4 a aspoň bude co hrát
2. Hra je pěkná, ale možnost vzít těžkej kulomet už tady jako bonus byla (MOHAA), vozidla ujdou
3. Hra vypadá pěkně, ale zas ten proklatej spěch, furt honem honem, na vyčištění křižovatky máme jen chvilku, ku.va nevim, kam mám dřív střílet, daří se mi, to jo, ale už to tušim, takhle to bude až do konce. Je fantastickej rozdíl mezi tím, když s těma volama jdu řádně do akce ve formaci, je to řežba, za pár minut po levelu. když ale zůstanu trucovat v rohu, bitva se jakoby zastaví, všichni čekají na mě. Zajímavý kontrast.
4. Kruci, já to nechci dohrát za chvilku, chci připravené akce, vraždy ze zálohy, kladení min, plížení kolem hlídek a ne jen "clear the houses", "eliminate 88 flak, 3 remaining"
5. potěšilo mě FOY a to, že jsem obdržel sniperku, hned to bylo lepší..

jinak by to ale chtělo zvolnit tempo a nechat si hráče užívat prostředí a atmosféru........moc rychlovka......a všichni víme, že někde i rychlost suxxx (čus ICE)

P.S. a hlavně se těším, až budu zas někde sestřelovat tři letky Stuk za 5 minut (jako minule v AIRFIELD) :stupid:
Naposledy upravil(a) Slezman dne pát 24. zář 2004, 09:59, celkem upraveno 1 x.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

I podle recenzí to vypadá na totalni "be quick or be dead" akci :( To mi taky zas tak nesedí, ale co se dá delat.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

nj je an tom neco pravdy je to desnej fofr furt strilej tam pak tam a pak zase tam a furt dokola :) ani chvile na vydechnuti :? ale zase je to poradna akce
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

vacatko píše:ale zase je to poradna akce
konkrétně já mám na vyřádění LAN akce, tam je to krutej kalup, doma bych si to rád užil, takhle za 6 hodin promnu oči a zjistim, že na obrazovce je END OF THE GAME.... :(

hraju to na regular a velmi mě "potešil" běh k FOY mezi balíky slámy (naprostá kopie Band Of Brothers, ale dobrá) a asi 10 pokusů jak se nedostat do dráhy šrapnelu z dělostřelectva, to jsem zvědavej na VETERAN :cry:
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

kua tak ja si to snad nezahraju :) mam furt černou obrazovku s funkčním menu ale to je tak všechno při startu hry to hodí error a šlus :evil:
ovladaču jsem vyzkoušel hafo, přeinstalit directx taky, fastwrite on/off nic neřeší přeinstal hry taky ne neměl někdo stejnej problém?
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“