sdileni internetu s omezenim rychlosti jednotlivym IP
Moderátor: Don
- fantomccc
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
sdileni internetu s omezenim rychlosti jednotlivym IP
nevite nahodou nekdo, kdyz mam do site nasilenej internet pres Win XP tak jestli neexistuje nejaky program, ktery by umel omezit richlosti stahovani jednotlivym IP??? Diky
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- fantomccc
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no takže potřebuješ nějaký routovací software pro Windows, který tohle umí a tím pak nahradíš do sdílení připojení, které je integrováno ve Windows
zkus se podívat na http://www.netlimiter.com třeba to pude nějak použít, mám dojem, že to asi není přesně na tohle, zkus mrknout
zkus se podívat na http://www.netlimiter.com třeba to pude nějak použít, mám dojem, že to asi není přesně na tohle, zkus mrknout
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- fantomccc
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- hugoventil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
omezeni rychlosti pod WIN muzes ale napevno...to znamena ze jednomu IP nastavis max. rychlost 64kbs a rychleji mu to nikdy nepojede i kdyz mas rychlost linky treba 128kbs (i v pripade ze tvoje PC je vyple)
jina moznost pod WIN neexistuje (zatim), proto doporucuji postavit PC ktere bude routerem na LINUXu ve kterem velmi lehce nastavis shaping (nastavovani rychlosti pro jednotliva ipcka)
na konkretni program pod WIN se jeste podivam...ale jak jsem napsal povazuju to za zbytecne vuci efektivnosti...
jina moznost pod WIN neexistuje (zatim), proto doporucuji postavit PC ktere bude routerem na LINUXu ve kterem velmi lehce nastavis shaping (nastavovani rychlosti pro jednotliva ipcka)
na konkretni program pod WIN se jeste podivam...ale jak jsem napsal povazuju to za zbytecne vuci efektivnosti...
And ye shall know the truth and the truth shall make you free