Problem s routerem
Moderátor: Don
- jjeniczek
- Začátečník

Problem s routerem
Mam modem SMC 2104BRB s routerem.
Mam tento problem: Modem se mi bez problemu pripoji k ADSL, asi 2 nebo 3 minuty bez problemu surfuji, pak se vsak spojeni prerusi a nedostanu
se ani na administracni webstranku routeru (zepta se na jmeno/heslo ale nic nezobrazi). Modem pritom blika tak jak ma.
Zkousel jsem to z vicero pocitacu s ruznymi OS. Kdyz zmacknu restart, nic se nedeje, musim router natvrdo vytahnout ze zasuvky.
Dokonce jsem si nahral i nejnovejsi firmware ze smc.com. Fakt uz nevim co s tim...
Je problem v routeru nebo ve me? (Telecom je v tom vyjimecne nevinne, z jineho modemu se pripojim bez problemu)
Mam tento problem: Modem se mi bez problemu pripoji k ADSL, asi 2 nebo 3 minuty bez problemu surfuji, pak se vsak spojeni prerusi a nedostanu
se ani na administracni webstranku routeru (zepta se na jmeno/heslo ale nic nezobrazi). Modem pritom blika tak jak ma.
Zkousel jsem to z vicero pocitacu s ruznymi OS. Kdyz zmacknu restart, nic se nedeje, musim router natvrdo vytahnout ze zasuvky.
Dokonce jsem si nahral i nejnovejsi firmware ze smc.com. Fakt uz nevim co s tim...
Je problem v routeru nebo ve me? (Telecom je v tom vyjimecne nevinne, z jineho modemu se pripojim bez problemu)
- KOFis
- Mírně pokročilý

Re: Problem s routerem
jestli nepomohla ani zmena firmwaru tak bych ho zkusil reklamovat než se s tim zbytecne stvat.jjeniczek píše:Mam modem SMC 2104BRB s routerem.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bajgy
- Středně pokročilý

- jjeniczek
- Začátečník

Taky jsem nad tim premyslel....... mam tam timeout na "0" (tzn nikdy nevyprsi) a auto reconnect mam zaskrtle.Bajgy píše:Jeste se zkus podivat do nastaveni routeru, jestli tam nahodou nemas nastaveny nejaky timeout po kterem dojde k rozpojeni linky.
Hledej neco jako polozku Timeout, Auto Reconnect, a podobne.
bohuzel tento typ neznam, tak jen odhaduju.
Asi to vyreklamuju.......
- jjeniczek
- Začátečník

Tak jsem.....
Tak jsem koupil UPLNE NOVY router a mam STEJNY problem!!!
Nastaveni mam default, podle navoud, VPI/VCI nastaveno, jmeno a heslo zadane, auto-reconect zakrtnute, timeout never...
Jen mi sviti Ethernet link status: down
Po 3 minutach se odpojuji pocitace na Ethernetu..
Nevi nekdo co s tim?
Nastaveni mam default, podle navoud, VPI/VCI nastaveno, jmeno a heslo zadane, auto-reconect zakrtnute, timeout never...
Jen mi sviti Ethernet link status: down
Po 3 minutach se odpojuji pocitace na Ethernetu..
Nevi nekdo co s tim?
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: