jak sundat vetracek z herculese 4500 64 MB RAM?????

Grafické karty s libovolným GPU ostatních firem (např. Xabre, Kyro, Parhelia).

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Chaindler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jak sundat vetracek z herculese 4500 64 MB RAM?????

Příspěvek od Chaindler »

potreboval bych poradit s kartou Hercules 3D prophet 4500 64MB RAM TV out (Kyro II), oprasil jsem ji z krabice, ze si ji dam do jedny stary vykopavky at si muzu v klidu hrat s linuxem, chtel jsem ji ocistit vetracek, nejdriv jsem odstrouboval tri sroubky a vyndal vetracek, jenze pak je tam ta hlinikova zakladna, pres tu je takovy preska, tu jsem sundal, jenze je to nejak prilepeny, jak to mam z toho sundat?? bojim se abych nic neurval :) 8-)
MacBook Pro 13" late 2010 - 8GB RAM - 500GB
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Pasta může být lepivá...zkus to pomalinku "vykroutit" nebo to nahřej fénem.
Každopádně bys nic urvat neměl...Ale opatrnosti není nikdy dost :wink:
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

skus to ukroutit gdyz to nepuse rukou tak skripni ten kousek plechu do sveraku a jemne s tim votoc to povoli :twisted: je to bezpecny (zkouseno)
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
FabledWarrior
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FabledWarrior »

POckej pockej..co to tam mas za chladic?? ja sem mel presne tuhle grafiku a mel jsem tam jen takovej malej vetracek a kolem neho bylo takovy "zabradli" no proste skoro stejny jako je ted na Hercules 3D Prophet 9600Pro a tem to drzelo jen na 2 plastovych koliccich ktery kdyz jsem povolil tak chladic sklouznul skoro sam..
AMD Ryzen 9 7900X + EKWB AIO Basic 360, ASUS ROG Crosshair HERO X670E, 64GB RAM DDR5 5600Mhz CL40, GAINWARD GeForce RTX 4080 Phantom 16GB, 2 TB Seagate Firecuda 530 + 2 TB Samsung 860 QVO, Fractal Design Meshify 2 XL, Seasonic Focus Plus - 1000W, Benq EX3410R, Logitech G502 Lightspeed, CZC Hexblade (Cherry MX Silent Red), Hyper X Cloud Orbit S
Dell G7 7790 - Intel Core i7 8750H (-120 mV VCore + Thermal Grizzly Conductonaut), 32GB RAM DDR4 2666Mhz, GeForce RTX 2060 6GB (Full), 1 TB Samsung 970 EVO + 1TB HDD
Dell Precision 5820 Tower - Intel Xeon W-2133, 32GB RAM DDR4 ECC, nVidia Quadro P4000, 2x512 GB Samsung PM981 NVMe RAID
Dell Latitude 5540 - Intel Core i5 1345U, 16GB RAM DDR4 3200Mhz, 512 GB NVMe SSD
Chaindler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

POckej pockej..co to tam mas za chladic?? ja sem mel presne tuhle grafiku a mel jsem tam jen takovej malej vetracek a kolem neho bylo takovy "zabradli" no proste skoro stejny jako je ted na Hercules 3D Prophet 9600Pro a tem to drzelo jen na 2 plastovych koliccich ktery kdyz jsem povolil tak chladic sklouznul skoro sam..
jj, jak rikas zabradli, ale kdyz sundam ty plastovy sroubky, tak to zabradli je tam jeste necim prilepeny
MacBook Pro 13" late 2010 - 8GB RAM - 500GB
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Chaindler píše:
jj, jak rikas zabradli, ale kdyz sundam ty plastovy sroubky, tak to zabradli je tam jeste necim prilepeny
Negdy se to tam jaksi pripece :twisted: neboj se zabrat cip je neuveritelne pevnej
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hlavně si dej pozor a neviklej s chladičem abys neodrolil čip!!! jinak když nic nepřekáží tak s chladičem můžeš otočit.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

tady cip neodroli je pod kovovym krytem :wink:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »