Vypínaní HDD

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Matys
Nováček
Nováček

Vypínaní HDD

Příspěvek od Matys »

Mohl by mně nekdo poradit? Já když spustim nejakou hru např.Doom nebo Far Cry tak se mi vypnou HDD normalka v nich clapne a obraz se za sekne a musím restartovat.Nemohlo by to být zdrojem.To jsou hodnoty z biosu +3.3V-3.08 +5V-4.59 +12V-12.41 Mám XP2000,Radeon 9800pro,2 HDD. Dík za každou radu čím by to mohlo být.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

no a aky to mas zdroj?kolko Wattovy, vyrobca, atd...potom o aky disk ide?doska?rozpis to pls, hlavne ten zdroj, kolko rokov ma ten disk?skusal si utilitu od vyrobcu?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Stávalo se mi něco podobného a bylo to zdrojem.9800 má přídavný napájení takže pokud tam nemáš nic jiného tak min300W Fortrona nebo lépe 350W Fortrona.Neznačkovej zdroj je risk a pak to dopadá podobně.
Víc info by taky neškodilo.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Tohle opravdu vypadá na zdroj. Zkus si půjčit silnější a vyzkoušej to.
P.S. Vyplatí se koupit kvalitní značkový zdroj a ne nějaký no-name za třetinovou cenu...
Veterán
Matys
Nováček
Nováček

Příspěvek od Matys »

Mám zdroj 350W no name. Hdd mám dva Western digital 80 a 40 gb a k tomu na jední žíle ješte toho radeona.Tak asi skusím koupit ten zdroj. Jinak všem dik za radu.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“