Morrowind, rady, tipy, triky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Obrázek

Obrázek

Musi tam byt. je v mistnosti oznacene krouzkem. pokud tam neni, tak je to nejaky drobny bug a pridej si ho tam pres editor.

ICE
Koudy
Začátečník
Začátečník

Rels Tenim

Příspěvek od Koudy »

jo je tam, ale nevím jak se k němu dostat... při vlezu ze sheogorad stojím v jezírku...rovně je kruhová místnost, ze které jde jít vlevo (až k takovým velkým schodům) a přímo proti vchodu je nahoře průlez, který patrně vede až k Relsovi, ale nevím jak se k němu dostat :? ...existuje nějaké lano nebo tak něco?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

levitate (levitace, letani) - bud si udelej lahvicku, nebo si kup svitek nebo se to kouzlo nauc.
ICE
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

to ICE:možná by bylo lepší poslat ti postavu co mám ne?
Koudy
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

muzes... mail mam v profilu.. nezapomen to zabalit.. :)
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

To ICE: lvl 13,Imperial,major S:long blade,heavy armor,block,enchant,speechcraft,minor S:athletics,acrobatics,security,illusion,mysticism
Koudy
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Zatim mi nic nedoslo. mira.in@seznam.cz
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Dohral jsem Bloodmoon (hlavni linii se skaaly i vedlejsi linii s budovanim kolonie...) takze jsem ready :)
ICE
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Rad bych to take testnul kdyz o tom vsichni tak basnite.
Je to ale od Bethesdy a to mne desi... je tam take tak neskutecne mnoho bugu jako v Arene ci Daggerfalu?

Myslim tim hlavne nesplnitelne questy pokud hrac udela neco mene predvidatelneho (napr najde questovy item pred zacatkem questu), kazeni savegamu a podobne protoze to nastve nejvic.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Ta hra te asi chytne tak po pul hodine hrani az se trosku zorientujes, chce to umet anglicky. Arenu ani Daggerfall jsem nehral, ale o jejich bugovosti jsem slysel... Morrowind - i vzakladni verzi bez patche jde bez problemu dohrat, je tam par drobnosti, ale nic co by e nedalo vyresit i jinak. (treba ze ti postva neda klic k ruinam.... muzes odemcit kouzlem, paklicem...) proste drobnosti... Kdyz pak naisatllis Tribunal a nakonec Bloodmoon tak uz moc chybicek nezustane... jen nejake nahodne ptakovinky v Bloodmoonu... Jinak je to v pohode... jdi do toho, ale pocitej s silenou ztratou casu u tehle hry...
ICE
gremlin
Nováček
Nováček

Příspěvek od gremlin »

joXerus píše:patek - nedele a 9lvl to jde ne??
na 3. sem nasel hungera a mam z neho ebony helmu - 88 :-D
muj cuirass ma 28 a toto 88 -lol

hele co enchanting ?? ja sem dal 5k do treninku a už sem si udelal na ebony axe dobyvani hp 20 za zasah - to jde ne?? celou mage guild sem s tim dal uplne v poho :-D
a ještě tam soupnout paralyzu aspon 2 sec :P
co takto sobota=36levelov postava cisty mag

h?
PC
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

gremlin píše:
joXerus píše:patek - nedele a 9lvl to jde ne??
na 3. sem nasel hungera a mam z neho ebony helmu - 88 :-D
muj cuirass ma 28 a toto 88 -lol

hele co enchanting ?? ja sem dal 5k do treninku a už sem si udelal na ebony axe dobyvani hp 20 za zasah - to jde ne?? celou mage guild sem s tim dal uplne v poho :-D
a ještě tam soupnout paralyzu aspon 2 sec :P
co takto sobota=36levelov postava cisty mag

h?
co tim chces rict?

Jinak jsem dotrapil i vsechny ostatni questy Bloodmoonu co jeste zbyvaly... (mozna mi chybi jeden u Altar of Thrond - nevim kde je zadani)

ICE
gremlin
Nováček
Nováček

Příspěvek od gremlin »

ICE píše:
gremlin píše: co takto sobota=36levelov postava cisty mag

h?
co tim chces rict?

Jinak jsem dotrapil i vsechny ostatni questy Bloodmoonu co jeste zbyvaly... (mozna mi chybi jeden u Altar of Thrond - nevim kde je zadani)

ICE

v podstate nic len tak pre zaujimavost..

btw na 3 levely zabil hungera :shock: snad nie?
PC
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

pokud se snazis tak jde vsechno...
Khandar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Khandar »

chci splnit Q na tuhle helmu: Helm of Oreyn Bearclaw
snazil sem se jit podle tohodle infa: Navštivte svatyni Malacath, v Sheogorath regionu, na ostrově západně od Dagon Fel. (blízko ostrova Sanctus Shrine), kde obdržíte instrukce pro tento quest.

ALE zaboha to nemuzu najit probehal sem celej Sheogorath region uz nekolikrat ale proste se to misto predemnou primo skryva:(( jestli nekdo vi kde to presne je delte plz co nejvetsi info KDE presne a jak to misto vlastne vypada, me se zda ze ho tam snad nemam:(

btw za dva dny hrani lvl 60 :) Godlike Template
Core i7 2600K @ 4 GHz / Gigabyte Z68XP-UD5 / MSI GTX 970 4GB / 32GB DDR3 1866MHz HyperX
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Je tam, musis ji najit... je na dlouhem ostrove zapadne od dagon fell. hldej. Zkusim ti sem zitra hodit kus mapy... pak pujdes do Vivecu, tam ti reknou at jdes do Gnaar moku a kilni Farvyna Orwena. (bud ho tauntni nebo pouzij rally humanoid) myslim ze sam nezautoci...
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Tak jsem zacal hrat Morrowind a musim rict, ze jsem docela nadseny. Ja jsem teda v zivote hral a dohral co se tyka RPG akorat Betrayal at Krondor a ten jsem zral a zda se, ze tohle me pohlti taky :)

Mam takovy dotaz:
Vstoupil jsem do Fighters Guildu v Balmore, prvni ukol s krysama jsem splnil lehce, 3 zabil, dostal prachy a v guildu dalsi ukol s tema zlodejema vajicek.
Dostal jsem zadani a hned jsem v dialogovem okne se sefkou klikl znovu na "kwama eggs" a hned jakoze splneno,prisla pochvala, penize + nejake potiony. To jsem se docela podivil, chvilku jsem myslel, ze je to tak dokonale, ze muzu jakoze lhat, ze jsem to splnil, oni to nekontroluji ale ze by se to mohlo treba za par dni provalit a oni me treba vyhodi .. ehm .. no takova fantasmagorie :)) Vysvetleni bylo jednodusii: Ja jsem po ceste do Balmory ze Seyda ty dva v tom dole zabil jeste driv nez jsem vlastne vstoupil do guildu a dostal ten quest. No a na to se chci zeptat: Neni s tim nekde treba dal u slozitejsich questu problem? Jakoze nekoho treba zabiju driv nez to dostanu ukolem.. nebo zabiju cloveka, ktereho treba potrebuju pro quest ziveho? Nemuze se to stat? Nerad bych se vrcel k nejakemu treba pekne staremu savu.

diky.
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Pokud nebudes hrat podle navodu (coz vrele doporucuju) tak se ti urcite stane, ze zabijes nekoho duleziteho pro splneni dlasich ukolu. Ja jsem si takto zkazil postup v Imperial Legion kvuli plneni ukolu pro Magic Guild... to je proste zivot ;-)

Tusim ze tam jsou dokonce questy, ktere se navzajem vylucujou.

Nicmene pokud zabijes postavu klicovou pro hlavni dejovou linii tak ti to napise, ze bys to mel jeste zvazit ;-)
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Diky.
Podle navodu hrat urcite nebudu.

To s tema questama, ktere se nvazajem vylucuji je zajimave. Ta nelinearnost me fascinuje.
Geo22
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geo22 »

No u lidi je pravda ze si clovek muze zabit nekoho kdo by mu ppak cite teoreticky mohl neco zadat ale o tom to je ne ? Nemuzes mit vsechno! tady je ten svet natolik rozsahly ze nemusis patrat po kazdem existujicim questu ve hre jako treba v Baldur's gate ale nuzes sis prave uzivat volnosti !

Vetsi prusvih je s vecma. Protoze kolikrat vlezes nekam kam pozdeji dostanes quest a najdes tam nejaky klicovy predmet. Akdyz to v ty dobe nevys tak ho treba prodas nebo nekde pohodis a pak to hledej zejo !

Takze doporucuju si podezrele predmety davat nekam na hromadku. Ja jsem si jako zakladnu vybral Mages guild v balmore, pac tam maj teleport a dos casto sesem clovek vraci. No a muzu rict ze byste to tam ted nepoznali. Chudaci NPC nemaji uz kam slapnout :lol:
P4 prescot, GF6600, CRT 19 iiyama
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“