Mám problém: Deska QDI Kudoz 7 "nechce" v biosu HDD WD400
(western digital 40GB). Zkoušel jsem upgradeovat BIOS, ale nic se nestalo. Při AUTO detekci se místo modelového čísla se ukáže toto: _#??AB2Ł*, 65556 cyls, 65556 sect., 136004 MB(!) ALE když jsem HDD připojil na jiný board, bez problému ho to našlo. Není to třeba problém kabelu anebo BIOSU (ten je poslední verze)?
QDI KuDoz 7 versus WD400
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- pejril
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Skus vyskusat disk nastavit ako Master/stave a nie CS...... uz som sa s podobnim problemom pri diwkoch WD stretol......
( popripade mozes vyskusat aj druhy kabel..... )
( popripade mozes vyskusat aj druhy kabel..... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- pejril
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Hotovo, ale zas ty Wokna :(
Tak se to podarilo. Kombinoval jsem ruzne kabely a nastaveni jumperu a bylo to tim! Vsak HDD se mi zobrazuje jako secondary master a CD/DVD je jako primary slave. Jobovka byla po nainstalovani WinXP - totiz ovladani hlasitosti CD mechaniky nelze klasicky v šavli CD disk ale jen v šavli wave! Dalsi vec: Přehrávání wavu lze slyšet jenom z Win Media Playeru! Takže, když si něco vysampluju nemůžu si to poslechnout v ničem jinym než zase jen ve Win Media Playeru! A to, abych si pustil třeba DVD film, musim zase shanet nejaky kodeky. Takže jsem si jako koupil auto, který nemá brzdy, světla a aby mohlo jezdit, musim si koupit doplňky od konkurence. Windows je parodie na operační systém! Kill Bill!