pomale pripojeni na pctuning

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

pomale pripojeni na pctuning

Příspěvek od vacatko »

zdravim mam malej problem a ponevadz sem v tomhle smeru vice nez nezkusenej tak se radsi zeptam :) posledni dobou mi jede pripojovani i prohlizeni stranek na PCTUNING velmi ale velmi pomalu jiny stranky sou v poho a behaj jak das i stahovani z jinejch stranek je v normalu sem pripojenej od spolecnosti karneval kabelem 1mb linkou , nevite cim to je ? driv to bylo v poho :oops: ,je to pomali jak pres operu tak pres explorer ,no snad sem to rek jasne nevim jake dalsi informave bych mnel este dodat pripadne napiste ja je dodam :)
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

to je úplně normální. Já mam připojení od Tiscali přes 56k modem a včera to taky nefachalo. Prostě "Server nelze najít" a hotovo.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

karf píše:to je úplně normální. Já mam připojení od Tiscali přes 56k modem a včera to taky nefachalo. Prostě "Server nelze najít" a hotovo.
ja sem nepsal ze se nemuzu pripojit ale ze to maka pomalu :x takze prosim spise naky rozumnejsi rady a ne takovidle tlachy naprosto od veci nejsem zas tak blbej abych nepoznal rozdil mezi pomalim pripojovanim a nemoznosti se pripojit vubec :evil:
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Start - Programy - Příslušenství - Příkazový řádek

Zadej příkaz tracert forum.pctuning.cz a uvidíš, kde to vázne. Mě to chodí perfektně... :)
..
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Lemra píše:tracert forum.pctuning.cz a uvidíš, kde to vázne. Mě to chodí perfektně... :)
Jak kdy.... :wink:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

mě se taky někdy stane, že se to fórum strašně slintá, ale přičítal bych to spíš ISP než fóru
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

JJ, včera to lezlo jak šnek :( hlavně k večeru.Někdy načítalo stránku 3-5minut a pak to hodilo chybu server nelze najít.....
Mám ISDN.Vše ostatní běželo jak pomásle jen PCT se flákal :-D
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

tak sem zkousel ten prikazovej radek vyhrklo to na ne asi 6 radku s udajema v kterejch se neviznam :) takze se s tim asi smirim a bude to ,snad se to zas vrati k normalu :wink:
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

vacatko píše:tak sem zkousel ten prikazovej radek vyhrklo to na ne asi 6 radku s udajema v kterejch se neviznam :) takze se s tim asi smirim a bude to ,snad se to zas vrati k normalu :wink:
:) je to lahke

Obrázek

takto vidis kadial ti ide signal az dojde k foru a spat, takze najprv prejde ip-ckou 10.0.0.1(moj ISP) kde ako vidis je ping velmi dobry(kazde ip opinguje 3 krat, cim nizsie=tim lepsie) , nasledne dalsimi deviatimi miestami a najviac mi to vyskakuje na osmicke, nix1.to.cas.ip-anywhere.net :?

...no co, hlavne ze to slape :)
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

taky mi obcas PCT vypadava, vubec to nemuze najit server, v posledni dobe ale celkem casto. a forum se mi taky vlece jako snek, pri tom mam rychly connect.
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

KOFis píše:taky mi obcas PCT vypadava, vubec to nemuze najit server, v posledni dobe ale celkem casto. a forum se mi taky vlece jako snek, pri tom mam rychly connect.

Presne takto sa to sprava aj u mna......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Muzu se jen pridat...obcas je v posledni dobe odezva prakticky nulova, ze se stranka nacita treba i pul minuty nebo dele...

V utery jsem se opet asi pul dne nemohl pripojit vubec, zatimco znamymu to pry chodilo bez problemu..ze bych mel pomaly update DNS zaznamu ? nebo jine zmeny ?
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“