Jednotvarne prostredie, ktore sa da len malo ovplivnit. Uplne priamociari vyvin deja a jeho jednoduchost .....
Je vsak pravda ze sa najdu aj mnohe pozitiva.......
Najlepsia hra tochto roka pre mna stale zostava The Suffering .....
Moderátor: Baneshee

Ono zavisi hodne na te ramce...768 Mb je tak akorat pro hru v 1024x768 na high details..jsem se dival pres taskmanager (vyuziti ram 732MB....)djshimi píše:Včera sem to nainstaloval a poté co jsem zde četl jaké má Doom 3 nároky jsem čekal, že mi to pojede tak 800x600 medium. Šlapalo to jak hodinky, tak jsem zvyšoval a skončil jsem až u 1024x768 High (vše kromě AA je zapnuto) a hra valí bez jedinyho škubnutí. Nemam ani rozpakovany ty *.pk4 soubory. FW 61,77 sou naprosto super. V pekle to asi bude trosku narocnejsi, ale na moje slaby zelezo je to hodne slusny ne?

djshimi píše:Včera sem to nainstaloval a poté co jsem zde četl jaké má Doom 3 nároky jsem čekal, že mi to pojede tak 800x600 medium. Šlapalo to jak hodinky, tak jsem zvyšoval a skončil jsem až u 1024x768 High (vše kromě AA je zapnuto) a hra valí bez jedinyho škubnutí. Nemam ani rozpakovany ty *.pk4 soubory. FW 61,77 sou naprosto super. V pekle to asi bude trosku narocnejsi, ale na moje slaby zelezo je to hodne slusny ne?

No nevim, spis se potvrzuje, ze kazdej bere jako plynule neco uplne jinyho, testoval jsem DIII na TI4200 a Bartonu 2500+ .. ta hra byla v 1024/high temer nehratelná, fps vetsinou pod 20..random píše:djshimi píše:Včera sem to nainstaloval a poté co jsem zde četl jaké má Doom 3 nároky jsem čekal, že mi to pojede tak 800x600 medium. Šlapalo to jak hodinky, tak jsem zvyšoval a skončil jsem až u 1024x768 High (vše kromě AA je zapnuto) a hra valí bez jedinyho škubnutí. Nemam ani rozpakovany ty *.pk4 soubory. FW 61,77 sou naprosto super. V pekle to asi bude trosku narocnejsi, ale na moje slaby zelezo je to hodne slusny ne?
A opet sa potvrdzuje ze G4Ti je stale super karta ..... a to aj napriek absencii DX9 ...., ktoru vsak na vykone rozhodne poznat nieje...

Přesně tak, na chatu jsem se hádal s někým co tvrdil že to paří na FX5200 - 1024x768 na high absolutně plynule -> avšak po hodině z něj vylezlo že měl v benchmarku cca 18 fps...což se jako plynulost nedá považovat...at na té GF4 udělá test...Sentenced píše:No nevim, spis se potvrzuje, ze kazdej bere jako plynule neco uplne jinyho, testoval jsem DIII na TI4200 a Bartonu 2500+ .. ta hra byla v 1024/high temer nehratelná, fps vetsinou pod 20..

Je super se shazovat pred ostatnima ze jsem lama a nedokazu jednak ani precist si prizpevky treba zde, druhak data v PDA a nadavat (nepravem) na tvurce hry. Pokud jses realne na KONCI a ani nevis k cemu je a jaxe pouziva Soul Cube, tak je skutecne dobre ze jsi to odinstaloval - hraj radej piskvorky nebo tetris....shadow píše:Muze mi please nekdo rict, jak mam oddelat toho posledniho bosse... taktiku asi vim..strilet do nej..kdyz pozabijim kreaturky..ale porad nejak nechce lehnout.. a to uz jsem nasadil i cheaty - give all a god mode..uz me to pekne suxxxxxxxxxxxx. Prosil bych o co nejrychlejsi odpoved...thx..
edit: tak si odpovim sam....ten posledni boss suxxxxxxxxxxx. To "cozetoje" na zadech mu nejak nemuzu strefit, 2 hodiny kolem nej beham a siju to do nej jak debil, a uz me to fakt prestalo bavit...uninstalling...zaverecnyho bosse jsem si teda predstavoval jinak...
Je sice pekny, ze ID pamatuji na sebe (viz tento shot z posl. levelu)
nicmene by taky meli vice myslet na hrace...
davam 8,3/10 ... to si zaslouzi, ale vic ani ň a jinak uz o nem nechci vubec slyšet.. jdu si dat nejake poradne RPGTo bude balsam na dusi..presne to, co po Doomu, potrebuju

ja bych ho natvem miste dohral, od pekla je to uz celkem dobry.random píše:Ja hram doom 3 asi 5 den....... a na to co som ocakaval...., som poriadne sklamani ........ ( myslim ze mi nebude stat za to abi som ho presiel do konca.... , ked tak len zo slusnosti....) .........
Jednotvarne prostredie, ktore sa da len malo ovplivnit. Uplne priamociari vyvin deja a jeho jednoduchost .......... niska kvalita textur ........
Je vsak pravda ze sa najdu aj mnohe pozitiva.......
Najlepsia hra tochto roka pre mna stale zostava The Suffering ..........., ktory bol pre mna uplne prekvapenie.... a jeho dej a vyvoj hrdinu preca len nieje uplne priamociary......

Sorry, jo zeditil jsem protoze me to prvne celkem nakrklo protoze to ctu asi tak po 20-te, pak jsem trochu vychladl a napsal jak to je - jak pisu navrchu, ten problem s nerespawnovanim monster myslim bude nejaka copyprotect kulisarna...shadow píše:2 Miho a Lucifer
Tak vam vrele dekuju za velice napomocne info.... to mi opravdu pomuze...
SAMOZREJME ze VIM, jak se pouziva soulcube a k cemu slouzi... jenze se mi pred Cyberdemonem proste neobnovuje...nevim proc..nevrati se mi....zkusim to nahrat jeste jednou cely level od zacatku a uvidim, co z toho vypadne..
Ze nevim, k cemu slouzi, jsem nikdy nenapsal, ani nijak nenaznacil, nevim, proc mi ten nesmysl podsouvate..to jen miho spatne pochopil a ty Lucifere jses toho jen slepe chytil...
2 lucifer specialne: Predevsim ty si asi myslis, ze jsi snedl vsechnu moudrost sveta, co... asi velky borec..nevim, co je spatnyho na tom, ze priznam, ze nevim, jak ho killnout, nevim, co je na tom "lamovskyho" . A aspon lidi zbytecne neshazuju, jak mas ty zrejme ve zvyku..
To ze se mi ten boss nelibi, je vec druha (stejne jako se mi nelibi na Doomu cela rada dalsich veci), ze to je hra, a to si priznejme, ktera desitkove ani devitkove kvality nema...ponevadz kdyby mela, tak se tady ani necekne a hra se obecne vynasi do nebes...
Takze jeste jednou diky za pomoc
//edit: vidim Lucifere, ze jsi to editnul..takze ano..ted uz diky za urcitou pomoc..uprimne..

Tak jsem to dohral...konecneLucifer píše: jak pisu navrchu, ten problem s nerespawnovanim monster myslim bude nejaka copyprotect kulisarna...

Vidím, že ti doom3 nedá očividně spátshadow píše:Tak nejak mi totiz uniklo, co ze se to s nim stalo, resp. to poradne nechapu..(ano..dnes jsem trochu mimo) ...mam si to vysvetlovat snad tak, ze se stal demonem ? Proc ? Nebo to uz bylo na designery z ID moc ? Takova otevrena vratka na Doom IV nebo spis> domyslete si sami, resp. neco si vymyslete
![]()
![]()