ADI P755 vs. LG F700P

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Axess
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ADI P755 vs. LG F700P

Příspěvek od Axess »

Čau, potřebuju koupit 17" CRT monitor okolo 5.000 Kč :roll: , pro využití:

40% Internet
30% MS Office
20% filmy
10% hry

Pročetl jsem desítky testů, diskusí a fór a nyní už se rozhoduju pouze mezi ADI P755 a LG F700P. Bohužel na LG jsou hodně rozporuplné názory - technici v Mironetu ho vychvalují do nebe :? , někteří majitelé psali, že píská :x ..., tak nevím. Vyřadil jsem AOC - shit a Samsungy - časté stížnosti majitelů. (Nyní pracuju ještě s Belineou - spokojenost, pěkný obraz.) Chci nejlepší 17" na trhu :-D v této cenové kategorii. Poraďte který z nich zvolit a proč. Dík moc! :wink:
Chaindler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

nevim proc kazdej nadava na AOC, ja mam 19 a spokojenost, nejlepsi bude se kouknout, kazdej mame jiny oci a kazdymu bude sedet neco jinyho

nez ho koupis urcite si ho nech zapojit, nebudes litovat, furt lepsi se trochu zrczet v krame nez pak travit tyden vyrizovanim reklamace

a nazorum technikum jsem uz skepticky, kazdej rika neco jinyho a malokdy maj pravdu :) 8-)
MacBook Pro 13" late 2010 - 8GB RAM - 500GB
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

kazdymu bude sedet neco jinyho
spis ne kazdej si tech vad vsimne... kamos mi taky tvrdil neco o krasnym obrazu dokoud sem mu nezkritizoval monitor od hlavy k pate... AOC je proste tam, kde uz nezbylo na nic lepsiho... nektery ty lepsi modely se jeste daj...
jinak bych volil ADI
Axess
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Axess »

Dík za názory :wink: , stále ještě váhám ale vypadá to, že nejméně konfliktní bude volba ADIny P755 :-D Doufám, že mě nezklame, uvidíme! :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“