Moc veľká teplota???

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
Axis
Začátečník
Začátečník

Moc veľká teplota???

Příspěvek od Axis »

zdarvím pretaktoval som si comp (viz podpis) a procesor ide aj na 64 stupnoch. Pri hrani (nielen) Warcraftu 3 mi na 0,5 sekundy zobrazi modra obrazovka (Win XP + SP1) a pochopitelne si ju nestihnem precitat a system sa restartuje.. potom si pozrem teplotu a je na 62 stupnoch alebo menej. Asi by to chcelo lepsie chadenie...ze?? V grafike ani nicom inom to asi neni... viz podpis... za kazdu odpoved vopred dakujem
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Muže to být teplotou nebo pamětí. Moc přetaktovaná peměť je nestabilní :x
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

ak by bola len vysoka teplota, tak by windows nehadzal modre okna :) znis fsb a tym aj takt pameti..zrejme si to s taktovanim prehnal

btw:/ jeden pridavny chladic na odsavanie by sa zisiel :roll:
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no jestli si chces pomoct, tak se mrkni co ti wokna hodej za hlasku (abys to stih precist tak udelej nasledujici : vlastnosti_Tento PC, upresnit, zpousteni a zotaveni systemu a tam si odskrtni automaticky restartovat) a jestli tam bude neco ohledne memory ci nejaka trapna adresa odkazujici se na pamet, tak je to pameti, jestli ne je to nestabilni CPU, teplotou to ebude, to by wokna nehodily modrou smrt
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Axis
Začátečník
Začátečník

RAM??

Příspěvek od Axis »

Budem muset odskusat spravit co mi pisal Wiruz, a uvidim. A ak by to bola Ram, tak by mohlo pomoct ak by som dal na ram pasivne chladice?? Kdesi som to videl, tusim sa take nieco dava na grafiku, nie???
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: RAM??

Příspěvek od XPM »

Axis píše:Budem muset odskusat spravit co mi pisal Wiruz, a uvidim. A ak by to bola Ram, tak by mohlo pomoct ak by som dal na ram pasivne chladice?? Kdesi som to videl, tusim sa take nieco dava na grafiku, nie???
Jestli to je ramkou tak ti pasiv nepomuže. je prostě moc OC :(
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

64 na wilika jeste jde... to zkus proste trosku podtaktovat.. uz to ani nemusi byt teplotou, jako spis tim, ze to proste nezvlada
Axis
Začátečník
Začátečník

Teplotou Ram to asi nebude..

Příspěvek od Axis »

Zdravim, spravil som co mi odporucil wiruz (diky) a vypisalo mi to typicke blabotinky a omacku okolo toho, a hlavne ze uz neviem v com ci to bol modul alebo nieco – DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. A dole napisalo nieco v style ze bola chyba win32k.sys. - ???- Datestamp- No tak teplotou RAm to nebude pretoze ram nebola az tak tepla ale to neplatilo o cpu. Aspon 64 stupnov ( merane v MSI Core Center ale ten z mojej skusenosti premeriava, takze asi 60 stupnov). Tak asi to bude nestabila Ram, co na to hovorite??
creco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creco »

teplota se mi zda v pohode.. a hlavne v tehlech letnich mesicich,, rekl bych ze je to spis nestabilni,, zkusil bych tam hodit normalni frekvenci CPU, pokud to bude delat porad zkusil bych reinstalovat windows,, a pokud ani to nepomuze zkusil bych flashnout novej bios a nastavit ho na defaul, pokud ani to nepomuze vem sroubovak vyndej desku s procakem a pametmi a vyhod to z okna a kup si neve :-D
HP NX6310
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

No ono to robi az na 115 FSB, inac to nic, ani na 114 vsetko stabilne..
mailer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mailer »

No to bude asi aj MSI doskou. Ja mam tiez MSI i865 a P4 2400/800 a tiez mi to blbne. skus vypnut dynamic overlocking. mne to vzdy trochu pretaktuje fsb a aj podviha nierne napajanie. problem je v tom ze zmrzne mi to prave pri zmene napetia alebo frekvencie. ked to nastavim v biose tak to ide. len mu proste vadi zmena. ten dynamic asi nieje az taky dobry. Inac mal by som otazku. MSI corecenter mi vzdy automaticky nastavi vyssie napetia na cpu, ram a agp a aj ked to sejvnem tak sa to vrati do tych pretaktovanych a to mi potom vytuhuje
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“