zmena otacek u ASUS A7V600-x

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
jz.d
Nováček
Nováček

zmena otacek u ASUS A7V600-x

Příspěvek od jz.d »

Zdravim,

kouil jsem si nony MB - ASUS A7V600-x a i kdyz by mel fungovat (pold e Speedfanu), tak otacky se nemeni :O( mam Spira. Podarilo se to uz nekomu ?! A jak? Dekuji
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

No nevy jestli to prave u tyhle desky jde, ja jsem to teda jeste neskousel, ale vim ze rychlost je ovladana automaticky, mne to kolisa od 3900 do 4100 ot. skus vypnou aut. rizeni ve speedfanu
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Re: zmena otacek u ASUS A7V600-x

Příspěvek od jaluvkap »

jz.d píše:Zdravim,

kouil jsem si nony MB - ASUS A7V600-x a i kdyz by mel fungovat (pold e Speedfanu), tak otacky se nemeni :O( mam Spira. Podarilo se to uz nekomu ?! A jak? Dekuji
Myslim, ze neumis cist ... je tam a7v600 ne a7v600-X ... a7v600-x nema k tomu potrebne soucastky
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Allatutti píše:No nevy jestli to prave u tyhle desky jde, ja jsem to teda jeste neskousel, ale vim ze rychlost je ovladana automaticky, mne to kolisa od 3900 do 4100 ot. skus vypnou aut. rizeni ve speedfanu
To není regulace, ale kolísání způsobené nedokonalostí větráku a monitoringu oáček. To je normální u všech desek a běžných BLDC větráků. :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“