Morrowind, rady, tipy, triky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Pop píše:Diky.
Podle navodu hrat urcite nebudu.

To s tema questama, ktere se nvazajem vylucuji je zajimave. Ta nelinearnost me fascinuje.
Jeste aby tak, s navodem, kdo to kdy slysel 8-) . Ta nelinarnost je tam fakt uzasna, je to proste alternativni svet, totalni on-line svet v off-line rezimu, navic bez priblblych americanu, kteri MMORPG hry obvykle hraji. Jinak pokud to mas i s Tribunalem, tak ten neinstaluj hned ze zacatku, nebo te budou prepadavat po probuzeni assasini z Dark Brotherhood, kteri jsou az moc silni na postavy s nizkym levelem.

MW je nejlepsi hra poslednich tak 3 let, nebo aspon takova nejdominantnejsi, hra, ktera se navzdy zapsala do meho srdce. Takze dej "realite" na mesice sbohem a vitej ve Vvanderfellu...
show must go on..
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

shadow píše:
Pop píše:Diky.
Podle navodu hrat urcite nebudu.

To s tema questama, ktere se nvazajem vylucuji je zajimave. Ta nelinearnost me fascinuje.
assasini z Dark Brotherhood, kteri jsou az moc silni na postavy s nizkym levelem.
ja to zacal ted nedavno s instalnutym tribunalem a assasini mi muzou skrabat zada... zvladam v pohode, aspon je sranda ?ú
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

ICE píše:
shadow píše: assasini z Dark Brotherhood, kteri jsou az moc silni na postavy s nizkym levelem.
ja to zacal ted nedavno s instalnutym tribunalem a assasini mi muzou skrabat zada... zvladam v pohode, aspon je sranda ?ú
no...ono, kdyz to clovek rozehraje za nejakou fyzicky slabou postavu, tak muze mit i docela problem..nebo aspon ja jsem ho mel...tak trochu :) . jako konzole s "tgm" je samozrejme vzdy po ruce, ale to neni zrovna vychytany reseni :roll:
show must go on..
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

shadow píše:
ICE píše: ja to zacal ted nedavno s instalnutym tribunalem a assasini mi muzou skrabat zada... zvladam v pohode, aspon je sranda ?ú
no...ono, kdyz to clovek rozehraje za nejakou fyzicky slabou postavu, tak muze mit i docela problem..nebo aspon ja jsem ho mel...tak trochu :) . jako konzole s "tgm" je samozrejme vzdy po ruce, ale to neni zrovna vychytany reseni :roll:
to je pravda.. po magovi co vic sekal mecem nez kouzlil sem si rozehral Norda.... serera ruleezzz.. za stit se schovavaj jen zbabelci :)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

ICE píše: to je pravda.. po magovi co vic sekal mecem nez kouzlil sem si rozehral Norda.... serera ruleezzz.. za stit se schovavaj jen zbabelci :)
Redguard a longblade, daedric dai katana rulezzzzzzzzzzzz , pripadne daedric longsword (nebo proste ten obourucak..uz je to chvili, co jsem to hral... doufam, ze se nepletu :oops: )
show must go on..
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

shadow píše:
ICE píše: to je pravda.. po magovi co vic sekal mecem nez kouzlil sem si rozehral Norda.... serera ruleezzz.. za stit se schovavaj jen zbabelci :)
Redguard a longblade, daedric dai katana rulezzzzzzzzzzzz , pripadne daedric longsword (nebo proste ten obourucak..uz je to chvili, co jsem to hral... doufam, ze se nepletu :oops: )
dai-katana je cool... ale s magem sem mel Tueflame a stit s Constant Efect: restore life 9 pts 8)
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Taky jsem to rozehral za Norda .. byl mne takovy ... sympaticky ... dal jsem mu delsi vlasy, takove jak mam ja ... lol ... magorim.

Hledam ted "dwemmer puzzle box" ... (diky, nechci poradit!) .. chodim po tom jejich dungeonu a rezu to tam sekerou .. sranda ...

Uz me to dost pohltilo .. zena mne nadava, ze su magor .. odbiham od televize, jidlo do sebe jenom nahazu a zas valim k pocitaci :))))
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pop píše:Uz me to dost pohltilo .. zena mne nadava, ze su magor .. odbiham od televize, jidlo do sebe jenom nahazu a zas valim k pocitaci :))))
dwemer puzzle box je.... no... ja ho taky chvili hledal :))))))
ja byl postizeny stejne... to je u morrowindu normalni...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Ty od ni ODBIHAS ? Tzn. ze k ni jeste nekdy pribehnes... jeste na tom nejses tak spatne...pockej za par dnu...se budes ptat...co ze to vlastne ta TV je :-D
btw pak zacnes rikat sve zene ma milovana Azuro a do pripadneho dotazniku o nove zamestnani uvedes Nerevarine, Fightes Guild Grandmaster a Redoran Hortator :lol:
show must go on..
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

ICE píše: dwemer puzzle box je.... no... ja ho taky chvili hledal :))))))
Uz jsem ti chtel vynadat :razz:

Mimochodem ti Dwemeri .. to je co? Nejaci trpaslici? Neco od slova dwarf? Ze v tom dungeonu jsem bojoval s "normalnima" lidma .. tedy normalniho vzrustu :-D
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pop píše:
ICE píše: dwemer puzzle box je.... no... ja ho taky chvili hledal :))))))
Uz jsem ti chtel vynadat :razz:

Mimochodem ti Dwemeri .. to je co? Nejaci trpaslici? Neco od slova dwarf? Ze v tom dungeonu jsem bojoval s "normalnima" lidma .. tedy normalniho vzrustu :-D
dwemeri jsou starobyla rasa trposu... precti si naky knihy co o nich najdes... trpasliky najdes az v bloodmoonu... no... spis takovy divny skrety na divokych prasatech
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

No tak ten Dw. puzzle box to byl teda pekny vydrb! :twisted:

Nebudu tady spoilovat, pokud to nekdo jeste nehral, ale kdo hral a nasel ho tak my asi da za pravdu ... no aspon jsem si pekne nekolikrat prochodil ten Dwemri dungeon :) ... a to jsem se jeste 2x musel vratit do Balmory .. jednou jsem nemohl otevrit zamek, tak sup zpatky pro kouzlo, pak jsem potreboval vyskocit hodne vysoko, tak zase sup do Balmory ..a v podstate zbytecne ... mno
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

2ICE tu nesmrtelnost mas odeme? :roll: ... uz sis s tim stacil trochu pohrat?
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

ICE píše: dwemeri jsou starobyla rasa trposu... precti si naky knihy co o nich najdes... trpasliky najdes az v bloodmoonu... no... spis takovy divny skrety na divokych prasatech
... a predstav si, ze to neni pravda. Dwemeri byli elfove, i kdyz se to na prvni pohled nazda. vsimni si, kdyz potkas ducha dwemera, ze ma spicate usi.... viz http://www.morrowind.cz/codex/historie.html
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

bokononista píše:
ICE píše: dwemeri jsou starobyla rasa trposu... precti si naky knihy co o nich najdes... trpasliky najdes az v bloodmoonu... no... spis takovy divny skrety na divokych prasatech
... a predstav si, ze to neni pravda. Dwemeri byli elfove, i kdyz se to na prvni pohled nazda. vsimni si, kdyz potkas ducha dwemera, ze ma spicate usi.... viz http://www.morrowind.cz/codex/historie.html
jenze na tech samych strankych sem se docet ze dwemer znamena v morrowindstine trpaslik... :o V podstate mi to pripada jak mix trpose a elfa... zije pod zemi a dela do alchymie = trpos

jeste sem si s alchymii nehral, ale aspon vim jak na to? :)

jinak nesmrtelnost je bud pomoci Constant efectu Sanctuary na 100 + resisty, nebo tou alchymii, nebo hodne zivotu + za sekundu... ja mam +10 :) :lol:
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

kua tet sem zjistil že mně už asi rok leží doma v krabici od grafiky origoška morrowinda... :o :D ...tak já to du zkusit :roll:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

doporucil bych vas zrak zaostrit na tento link http://www.rpgplanet.com/morrowind/chal ... emer.shtml

(The Definitive Guide to Dwemer)
show must go on..
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Tak mam za sebou prvni nocni smenu s Morrowindem :))
20.00-1.40 :oops:

Asi 3x jsem byl nachystany jit spat,ale pak jsem omylem zakouzlil divine intervention a hodilo me to do Gnisis no a pri te prilezitosti jsem si rekl, ze splnim quest od Redoranu ..dorucit potion do Ald Velothi. No a tam mne kdosi rekl o nejake unesene pilgrimce,tak jsem ju sel pohledat, nasel jsem ten tabor, borec se o ni vubec nechtel bavit, tak jsem mu trosku zalichotil a tak pry, ze jo .. ze za 500 je moje! :shock:
Tak jsem ho polechtal mym stribrnym mecikem s frost enchantem, jeho dva kamose posekal dwemmer sekyrkou a bylo to. A bylo tech 1.40 lol

Ja tu hru miluju!! :inlove:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

m.h.l píše:kua tet sem zjistil že mně už asi rok leží doma v krabici od grafiky origoška morrowinda... :o :D ...tak já to du zkusit :roll:
me doma lezi ty origosky od grafik 2... :oops:

2pop... a bude to jeste horsi... ja jednou kvuli lepsimu chodu morrowindu pretaktl grafiku a abych tam nemel artefakty, tak jsem mrzl u otevrenyho okna (byla zima a venku -5)...

pripadne kdyz te rano od hry vyrusi zpev ptaku ve 4 rano a v 6 rano nacinas dalsi lahev Coca Coly...
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

to ICE:

Ano ... pozoruju na sobe, ze se to zhorsuje :)

Ted jedna otazka ke hre: Skily kouzleni se zvysuji i s neuspesnymi pokusy?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“