Halo Pc

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Halo Pc

Příspěvek od Lipfeather »

Předevčírem to vyšlo
nemáto to někdo? jaký to je?
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Zacatek me vubec nenadchnul, uvidime jestli se to zlepsi. Zatim to na me pusobi dojmem prumerne 3D akce, jakych jsou desitky. Navic na mojem, myslim ze ne uplne nejhorsim PC mi to nejak podezrele nestiha ani v 1152x864 (bez AA) a pritom graficky nic moc. A to jsem jeste nedorazil do zadnych exterieru.

Edit in 1:00: Nez pujdu spat, tak musim rict, ze to vubec neni tak spatny jak to ze zacatku vypadalo. Venku to uz vypada lepe a dokonce je to i o neco rychlejsi. Takova tereni ctyrkolka s rotacnim kulometem nevypada vubec spatne. Je to spis tymova akce a pekne husta rezba. Emzaky tam furt vysypavaji z lodi, takze uz jich par stovek zarvalo :mrgreen:
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Myslíš, že si to mam koupit?
Mam duron 1300 ale chystám na xp 2100
GeForce 4ti 4400
256 DDR333

Spokojim se i s rozlišenim 800X600 + nějaký ty detajly dolů
A stěch videí sem ůplně udělanej :-D
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Nechci te od toho odrazovat, ale dneska jsem v jedne misi musel stahnout grafiku dokonce na 800x600 !!! (to se mi uz hodne dlouho nestalo :( ). Ten engine je fakt dost divnej, venku to jakz takz chodi (stejne mi to pri poradny prestrelce spadne hluboko pod 30FPS v 1024x768 :evil: ) a vevnitr je to jeste horsi. Pritom zadny graficky orgie se nekonaji. Bud je to optimalizovany na nVidii nebo nevim. Ale samotna hra se mi libi cim dal tim vic. Prece jen mise, kterou jsem skoro celou vycistil s tankem se u 3D strilecek casto nevidi :roll: Vypada to fakt cool, kdyz si to uhanim v tanku, na kapote sedi dalsi 4 vojaci a masakrujem okolni emzaky :)
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Jo zdá se, že to je udělaný pro nVidii. Měl jsem menší potíže se spuštěním. A blbnou mi textury na podlaze. Dělá to takový barevný pruhy. Nevíte někdo co s tím? Jinak hra je to celkem dobrá.
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Vcera jsem to dojel a je to docela kratky (i kdyz jaka 3D akce je dneska dlouha ?) cca 12-15h na normal level a to se to jeste protahne tim, ze nejde klasicky ukladat, ale uklada se to automaticky jen na checkpointech. V predposledni misi jsem kvuli tomu malem vytek :x, ale jinak jsem load stejne skoro nepouzil.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tahle hra jasne ukazuje jak je hodnoceni subjektivní ..... Kdyz jsem to zapnul tak jsem se absolutne zhrozil a říkal si - tohle že je to, kvuli čemu delali všude takový "haló" :D - ta hra vypadá jako budget za 199,- co se dá koupit na stanku.... grafika je na urovni 3 roky starych her a vetrelci vypadaj jak z levnyho komixu. U me je to jednoznacnej propadák roku.... Zadná atmosfera,nuda, atd atd....

Tenhle nazor nikomu nevnucuju - chci tim jen ukazat, že u her je to hrozne zapeklity a co se jednomu líbí, nemusí druhymu stat ani za nahrání...

Jinak hra ma velky problemy na ATi kartach pokud nejsou nainstalovány drivery 3.7 ....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Taky jsem před chvílí dohrál. Začátek nuda, ale asi tak od druhé mise se atmosféra stupňuje. Závěr je dokonalej. Grafika není pravda to pravé, ale dívat se na to taky dá. Jo pro ATi to fakt není. A mimochodem ani ty 3.7 drivery nepomůžou.
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ha ha ha ještě že mam tu Gf 4 ti :D
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

No tak engine je na nic a navic hrozne pomalej... Jinak sama hra moc zábavná není a taky motivy se tam strasne opakuji... MAs tam treba misi kde jdes ve furt stejnych prostorach, ktere se po urcite dobe opakuji, v te dobe premyslis, jestli jsi se nevratil... :P

Rozhodně bych si to nekupoval, spíš takového Jediho :twisted:
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Cože? Fuc............. yo...... Halo je přece nej hra nasvětě!!!!! Umři!!!! :twisted:
j-i-n-d-r-a-
Nováček
Nováček

Příspěvek od j-i-n-d-r-a- »

Na Invexu měli ma Athlonu 64 puštěnýho Ferdu Mravence a Halo pustili na Intelu, taky že se to hodně sekalo i na 800*600 a malý detaily!!!!
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

A určitě tam měly Radeony. Halo je dělaný na Geforce! 8)
Lemmy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lemmy »

no GF 4 4200 TI 128MB 8xAGP, 1GB RAM, P4 2.4@3.26GHz a nic moc...nekde se to cuka pri 1024x768....hlavne je tam nejak pomala odezva mysi...divny... Jinak hra je ale dost dobra...
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Lipfeather píše:A určitě tam měly Radeony. Halo je dělaný na Geforce! 8)
Je to hlavne hroznej Shit...
aldapu
Nováček
Nováček

Příspěvek od aldapu »

Mohu jen potvrdit.Hrozná blbost.To,že je to udělaný pro Geforce se mi moc nezdá.Vlastním VGA MicroStar FX5900U-VTD (256MB, TV IN/OUT, DVI) a hned na začátku při nějakém výbuchu se to cuká.No hrůza.Moje stručná sestava je Athlon XP 2700+,2x512DDR,HDD Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y160M0 - 160GB SATA,MB Soltek SL-75FRN2-RL - nForce2, DDR
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Lemmy píše:no GF 4 4200 TI 128MB 8xAGP, 1GB RAM, P4 2.4@3.26GHz a nic moc...nekde se to cuka pri 1024x768....hlavne je tam nejak pomala odezva mysi...divny... Jinak hra je ale dost dobra...
No já taky nemám zrovna slabej comp a cuká se mi to taky. Stačí víc nepřátel a ani změna rozlišení nepomůže. Dokonce si myslím, že mi to jde ve všech rozliženích stejně blbě. Asi podělanej engine nebo fakt nevim.
Ta myš taky není moc přesná.

Je to graficky fakt hrozný a to ovládání auta myší tomu taky moc nepřidá.
Sice je to občas i zabavné, ale zápory bohužel převažují. Pujdu radši zapařit Chrome.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
pOOLa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pOOLa »

Jsemsi stahl demo a vypnul jsem ho po 10minutach...na mojem kompu se to skubalo jako blazen a to v jakemkoli rozliseni i detailech (at zije M$ :-D ).
Jo jeste me udivilo ze pro instalaci poteruju DX9.0b (mel jsem tam 9.0a -asi omilem-) a proste to neslo nainstalit...tak jsem si rikal jaka to bude graficka orgie a ono to je jako kdybych to pustil na TNT2 :-).
No uz jsem to smazal takze me to nebude rozcilovat :-)
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak jsem to Halo nakonec dohrál.
Tady je moje summary:

mínusy:

Malý počet zbraní a nepřátel
Velmi omezený inventář
Trhá se to a přitom je to graficky tak 2 roky zpět
Nekonečně roztahaný závěr hry.
Docela nudné lokace, chudé na detaily.

plusy:

Na ovládání vozidelů myší se dá zvyknout a vozidla jsou skvělá
Granáty - jakékoliv, je s nima sranda
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Socka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Socka »

Ten engine je pěknej humus a nijak mě nenadchnul ani chrome a grafika H&D je hrůza bez AA! Tohle bude špatnej podzim :sad:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“