Radeon 9600xt a t out
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Harmonek
- Začátečník

-
nevite jestli jde tohle někde koupit ? http://www.pctuning.cz/ilustrace/blue/tvout_vivo.jpg
ja mam na kartě vystup ten typ b http://www.pctuning.cz/ilustrace/blue/tvout_tvouts.jpg
ale ten co jsem to od něj kupoval mi nedal ten kabel co mam prvni odkaz.
a když dam do toho tipu b normal s video kabel jede mi obraz černobile.
nevite co stim??musim koupit ten kablik co jsem dal prvni odkaz??poradte prosim diky
ja mam na kartě vystup ten typ b http://www.pctuning.cz/ilustrace/blue/tvout_tvouts.jpg
ale ten co jsem to od něj kupoval mi nedal ten kabel co mam prvni odkaz.
a když dam do toho tipu b normal s video kabel jede mi obraz černobile.
nevite co stim??musim koupit ten kablik co jsem dal prvni odkaz??poradte prosim diky
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Harmonek
- Začátečník

-
ja mam s video kabel co vede do graf a pak vede do scartky a scartka do videa a přes video do tv ..u nvidia karet s tipem toho vystupu A!mě vše jelo v pohodě.dokonce i ted když dam do pc kartu s vystupem A! obraz barevny když dam s vystupem b!tak černobili zkoušel jsem i jine karty stejny vysledek.musim tedy mit ten kabel co vlastně vede do karty do s video b a zněj je rozbočka na s video a????Chaindler píše:pokud mas obyc TV co nema normalne na sobe S video zasuvku tak musis z PC vyvest obyc Cinch
Naposledy upravil(a) Harmonek dne pát 20. srp 2004, 21:09, celkem upraveno 1 x.
- Harmonek
- Začátečník

-
no zatim se jen ptam jestli ten problem je zapřičiněnej ,že nemam tento kabel .stačil by aji bez těch kabelu na vivo .jen s video b a na druhem konco samica na s video a! ja ani nevim jestli ta ma karta je vivo jak to zjistim jestli je vivo nebo jen tv-out dikyICE píše:ktere obchody jsi uz zkusil? obvolej par velkoskladu... levi, proca... a ja se v pondeli podivam u kamosa....
- Harmonek
- Začátečník

-
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Harmonek
- Začátečník

-
- Harmonek
- Začátečník

-
ja prave ten cinc na karte nemam,mam s video v kartě a pak druhy konec s vida do scart a pak do televize.Slyšel jsem že se to prej ,ale chova jako by to bylo s video že to nedokaže poznat že to jede přes scart prej si mam v ovladačich přepnout tak jako to je u detonatoru vystup z s videa na cinch ,ale nikde jsem to v catalist nenašel.prosim poradte už nevim jak dal asi vyměnim kartu nebo co.Chaindler píše:pokud mas obyc TV co nema normalne na sobe S video zasuvku tak musis z PC vyvest obyc Cinch
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Harmonek
- Začátečník

-
jo už to tak mam vyřešene a obraz je barevny jen se divim že u ge force nvidia karet jsem to takhle dělat nemusel asi jina technologie nebo coChaindler píše:takze na karte mas S-video---do nej dej prechodku z S-video na cinch----kabel s cinchem zapoj do Scartovy prechodky a pujde to
protoze pokud tva TV nepodporuje signal S-video ze scartu, tak bude aktivni jen polovina pinu a obraz bude furt CB