rekneme ze rozdil 2fps muzeme zanedbat tzn. mam pri prvnim spusteni PLNY framerate v timedemu ale hra je ve skutecnosti relativne (z meho pohledu dobre) hratelna jen pri tezkych scenach (treba v tom vlaku jak sem jel to melo 15-20fps) jinak pohoda zadne sekani swapovani NIC...Meverick píše:To neni divny poprve je to vzdycky min protoze to neni nacteny a musi swapovat disk a to demo je nejak narocnejsi nez samotna hra tak proto mas ve hre vic na jaky hrajes nastaveni 24 v benchmarku nic moc to ti to musi v krizi pekne sekat(asi jako meKrevety píše:to je divny me to timedemo udelalo poprve 22.3fps , a podruhy 24fps ... a ve hre mivam 35-40 a jak je hodne moc monster a efektu tak 15-20![]()
neni to nejak malo ?
jo jeste plz pomozte s delta labs 3 (tam jak se teleportuje) sem u 3.portu, mam pristup na 4. misto akorat se dostanu dycky na zacatek a u 3.portu mam jeste jednu mistnost uzamklou (asi security room) ... poradte jak z toho ven)ja mam 24,5(2. spusteni) a hraju v medium 640*480 advanced on az na AA a vsync
akorat se mi nezda ten celkove nizky framerate v tom timedemu
(1024*768 medium fx5700,1GBram,2.8HT...)