Přístup do sdílených složek přes heslo
Moderátor: Don
- Yahoo
- Začátečník

Přístup do sdílených složek přes heslo
Zdravim vás. Mám 2 pocitace spojeny pres wi-fi a v kazdym par nasdilenych slozek. Oba pocitace jsou v jedny pracovni skupine. Jeden z pocitacu je pripojenej na net, takze bych chtel ty sdileny slozky zabezpecit heslem nebo to nastavit tak, aby pouze User z PC1 mohl do slozek PC2 a naopak. Na obou PC jsou WinXP Pro SP1. Diky.
P4 2.4@3.01, ASUS P4G8X Deluxe, RAM 2x512MB DDR 333 Kingston CL2.5, grafika ATI 9500 PRO 128MB, HDD Hitachi 7K250 160GB 8MB 7200rpm, WD 60GB 2MB, Windows XP Professional SP2
- Bajgy
- Středně pokročilý

- shadow
- Středně pokročilý

a co kdyz mam jen jedno sitovy rozhrani, tj. sit, kterou mam propojeny pocitace a zaroven se pomoci ni pripojuju pres router k netu ? Kdyz to zakazu, tak se pocitace nebudou v siti videt..Bajgy píše:Staci, kdyz na sitovem rozhrani, ktere je pripojene na Internet vypnes klienta site Microsoft a zakazes sdileni.
Jinak jsem ten dokaz nejak nepochopil, to sdileny slozky jsou opravdu videt pro okolni svet ? A co kdyz mam router ? (asi blbej dotaz, ale chtel bych v tom mit jasno).
show must go on..
- Bajgy
- Středně pokročilý

pokud mas router, tak pak nemusis zabezpecovat slozky. Uz jsi za prekladem adres toho routeru. Zvenci se na tebe nikdo nedostane.shadow píše: a co kdyz mam jen jedno sitovy rozhrani, tj. sit, kterou mam propojeny pocitace a zaroven se pomoci ni pripojuju pres router k netu ? Kdyz to zakazu, tak se pocitace nebudou v siti videt..
Jinak jsem ten dokaz nejak nepochopil, to sdileny slozky jsou opravdu videt pro okolni svet ? A co kdyz mam router ? (asi blbej dotaz, ale chtel bych v tom mit jasno).
Toshiba Tecra A6