Přístup do sdílených složek přes heslo

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Yahoo
Začátečník
Začátečník

Přístup do sdílených složek přes heslo

Příspěvek od Yahoo »

Zdravim vás. Mám 2 pocitace spojeny pres wi-fi a v kazdym par nasdilenych slozek. Oba pocitace jsou v jedny pracovni skupine. Jeden z pocitacu je pripojenej na net, takze bych chtel ty sdileny slozky zabezpecit heslem nebo to nastavit tak, aby pouze User z PC1 mohl do slozek PC2 a naopak. Na obou PC jsou WinXP Pro SP1. Diky.
P4 2.4@3.01, ASUS P4G8X Deluxe, RAM 2x512MB DDR 333 Kingston CL2.5, grafika ATI 9500 PRO 128MB, HDD Hitachi 7K250 160GB 8MB 7200rpm, WD 60GB 2MB, Windows XP Professional SP2
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

Staci, kdyz na sitovem rozhrani, ktere je pripojene na Internet vypnes klienta site Microsoft a zakazes sdileni.
Toshiba Tecra A6
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Bajgy píše:Staci, kdyz na sitovem rozhrani, ktere je pripojene na Internet vypnes klienta site Microsoft a zakazes sdileni.
a co kdyz mam jen jedno sitovy rozhrani, tj. sit, kterou mam propojeny pocitace a zaroven se pomoci ni pripojuju pres router k netu ? Kdyz to zakazu, tak se pocitace nebudou v siti videt..

Jinak jsem ten dokaz nejak nepochopil, to sdileny slozky jsou opravdu videt pro okolni svet ? A co kdyz mam router ? (asi blbej dotaz, ale chtel bych v tom mit jasno).
show must go on..
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

shadow píše: a co kdyz mam jen jedno sitovy rozhrani, tj. sit, kterou mam propojeny pocitace a zaroven se pomoci ni pripojuju pres router k netu ? Kdyz to zakazu, tak se pocitace nebudou v siti videt..

Jinak jsem ten dokaz nejak nepochopil, to sdileny slozky jsou opravdu videt pro okolni svet ? A co kdyz mam router ? (asi blbej dotaz, ale chtel bych v tom mit jasno).
pokud mas router, tak pak nemusis zabezpecovat slozky. Uz jsi za prekladem adres toho routeru. Zvenci se na tebe nikdo nedostane.
Toshiba Tecra A6
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Dik. To jsem potreboval slyset..nebo konfirmnout.....Zas budu spat o neco klidneji :)
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“